Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι αμαξι και ποσα λεφτα ? Αν δεν το δει δικος σου μηχανικος μακρυα .Σιγουρα θα θελει λαστιχα 

Ένα toyota aygo του '13. Ναι εννοείται ότι αν δεν το δει δεν προχωράω. 6μιση χιλιάρικα το δίνει. Από τη μια το είδα και μάρεσε και είναι βολικό στα όλα του αλλά έχω ένα κάπως κακό προαίσθημα δεν ξερω. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, allure_eve είπε

Ένα toyota aygo του '13. Ναι εννοείται ότι αν δεν το δει δεν προχωράω. 6μιση χιλιάρικα το δίνει. Από τη μια το είδα και μάρεσε και είναι βολικό στα όλα του αλλά έχω ένα κάπως κακό προαίσθημα δεν ξερω. 

Οποιο  και να παρεις να δεις στην αδεια κυκλοφοριας ποτε γραφει πρωτη ημερομηνια 

Αν γραφει 00/00/00 ειναι εισαγωγης και δεν ισχυει η δευτερη ημερομια που γραφει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Οποιο  και να παρεις να δεις στην αδεια κυκλοφοριας ποτε γραφει πρωτη ημερομηνια 

Αν γραφει 00/00/00 ειναι εισαγωγης και δεν ισχυει η δευτερη ημερομια που γραφει 

λέει ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας τώρα τι να πω... αν δεν έχω βρει κάτι άλλο μεχρι την άλλη βδομάδα θα πάω να το δω αναλυτικά γιατί η άλλη επιλογή μου είναι ένα i10 2 χρόνια πιο παλιό με 50κ χιλιόμετρα  ( δηλωμένα ) παραπάνω που "δε σου λέω ψέματα το νοίκιασα κιόλας και λίγο το καλοκαίρι "

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, allure_eve είπε

λέει ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας τώρα τι να πω... αν δεν έχω βρει κάτι άλλο μεχρι την άλλη βδομάδα θα πάω να το δω αναλυτικά γιατί η άλλη επιλογή μου είναι ένα i10 2 χρόνια πιο παλιό με 50κ χιλιόμετρα  ( δηλωμένα ) παραπάνω που "δε σου λέω ψέματα το νοίκιασα κιόλας και λίγο το καλοκαίρι "

Μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά... 

Είχα πουλήσει σε εμπορι aygo εισαγωγής και το είδα σε φωτογραφία του εμπόρου να το λέει ελληνικό. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, allure_eve είπε

Να ρωτήσω κι εγώ που ψάχνω, έχω ψιλοκαταλλήξει σε ένα που μου είπαν ότι είναι μεν αριστο μηχανικά αλλά επειδή ήταν Κυκλάδες (όχι ενοικιαζόμενο λεει) έχει σκουριές από κάτω. Δέχεται κάθε έλεγχο από μηχανικό και να το οδηγήσω καμια βόλτα είπε. Πόσο σοβαρό θέμα μπορεί να μου δημιουργήσει όλο αυτό? Μου φαίνεται προτιμότερη η φαση του από τα εισαγόμενα Γερμανιας που βλέπω αλλά δεν ξερω. Εκτός από κάτι ξεφλουδίσματα στα λάστιχα δεν φαίνεται να έχει κάποια ατέλεια από μια ματιά που του εριξα αλλά από την άλλη δεν ξέρω να κρίνω και κάτι άλλο. 

Oι σκουριές είναι πρόβλημα,εγχώριες ή εισαγώμενες.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά... 

Είχα πουλήσει σε εμπορι aygo εισαγωγής και το είδα σε φωτογραφία του εμπόρου να το λέει ελληνικό. 

Καλά προφανώς και γίνονται όλα αυτά. Σ'αυτή τη φάση απλά το βλέπω εξτρα σκεπτικά με βάση αυτό που είπε για τις σκουριές συν ότι τις 2-3 βδομάδες που μελετάω τις αγγελίες δεν έχει "φύγει" κανένα δικο του. Από τη μια λέω ότι είναι τέλειο και το θέλω και από την άλλη νιώθω σαν πρόβατο στη σφαγη αν το προχωρήσω.

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Oι σκουριές είναι πρόβλημα,εγχώριες ή εισαγώμενες.

Να το το προαίσθημα... Tell me more. 😞

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...