Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ειμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και σε ορισμενα βλεπω το "δεκτός έλεγχος στην αντιπροσωπεία". Αυτό είναι καλό ή πρέπει να υποψιάζομαι;

Επεξ/σία από Chris9521
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμες είναι καλο να δέχετε έλεγχο στην αντιπροσωπία αλλα μπορεί να τα έχει κάνει και πλακάκια με την αντιπροσωπεία(αν υπάρχει μόνο μια στην περιοχή σου). Αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις. Παντώς οτι είναι δεκτικός σε έλεγχο είναι θετικό τώρα απο κει και πέρα το μεταχείρισμένο είναι λίγο ψιλολαχείο

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gerrybezhani είπε

Σε γενικές γραμμες είναι καλο να δέχετε έλεγχο στην αντιπροσωπία αλλα μπορεί να τα έχει κάνει και πλακάκια με την αντιπροσωπεία(αν υπάρχει μόνο μια στην περιοχή σου). Αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις. Παντώς οτι είναι δεκτικός σε έλεγχο είναι θετικό τώρα απο κει και πέρα το μεταχείρισμένο είναι λίγο ψιλολαχείο

Ετσι...Για αυτο εγω θα ελεγα σε δικο μας μηχανικο για ελεγχο .

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα ειναι καλυτερο απο το: κανενας ελεγχος, που συνηθως προσφερουν οι μαντραδες

Αν μη τι αλλο θα μπει σε ενα διαγνωστικο 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Chris9521 είπε

Καλησπέρα. Ειμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και σε ορισμενα βλεπω το "δεκτός έλεγχος στην αντιπροσωπεία". Αυτό είναι καλό ή πρέπει να υποψιάζομαι;

Είναι μια χαρά, το ανάποδο θα έπρεπε να σε φοβίζει (έλεγχος σε συγκεκριμένο συνεργείο). Οι αντιπροσωπείες βλέπουν πολλά αυτοκίνητα και μπορούν να καταλάβουν άμεσα τί συμβαίνει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι...Για αυτο εγω θα ελεγα σε δικο μας μηχανικο για ελεγχο .

Εγώ όταν πήρα μεταχειρισμένο, σε δικό μου το πήγα και δεν βρήκε ότι δεν δούλευε το air condition.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, clampro είπε

Εγώ όταν πήρα μεταχειρισμένο, σε δικό μου το πήγα και δεν βρήκε ότι δεν δούλευε το air condition.

Αν δεν το ελεγξε δεν ηταν καλος ...ο δικος σου .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν το ελεγξε δεν ηταν καλος ...ο δικος σου .

Είπα εγώ ότι ήταν καλός; Σχολίασα απλά το "δικός" σου. Για να εμπιστευτείς τον δικό σου περισσότερο από την αντιπροσωπεία, πρέπει να είσαι σε θέση να κρίνεις ότι όντως ο δικός σου είναι καλός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα βρισκεσαι Αθηνα κλεισε με μια εταιρεια τυπου auto report. πηρα το δικο μου την περασμενη δευτερα,ηρθε ενας τεχνικος και το κοιταζε 1.30 ωρα μαζι με βολτα,πολυ καλη εμπειρια

τα συνεργεια μπορει να πουν 1002 πραγματα για να κερδισουν πελατες κτλπ οι εταιρειες αυτες ειναι ουδετερες και εσενα αυτο ενδιαφερει

Επεξ/σία από geomrk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, clampro είπε

Είπα εγώ ότι ήταν καλός; Σχολίασα απλά το "δικός" σου. Για να εμπιστευτείς τον δικό σου περισσότερο από την αντιπροσωπεία, πρέπει να είσαι σε θέση να κρίνεις ότι όντως ο δικός σου είναι καλός.

Αν εχεις εσυ ή καποιος δικος σου εμπειρία καλη απο ενα μαστορα απαιτείται μακροχρονια συνεργασια χωρις προβληματα 

Τον δικο μου τον ξερω απο το 1988

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν εχεις εσυ ή καποιος δικος σου εμπειρία καλη απο ενα μαστορα απαιτείται μακροχρονια συνεργασια χωρις προβληματα 

Τον δικο μου τον ξερω απο το 1988

Όπως είπα και πιο πριν, για να κρίνεις αν όντως η συνεργασία είναι καλή, πρέπει να έχεις γνώσεις. Εγώ προσωπικά από αυτοκίνητα ξέρω ό,τι και από διαστημόπλοια. Τίποτα. Αν μου πει κάποιος ότι έκανε σέρβις στο αμάξι μου, δεν έχω επιλογή από το να τον εμπιστευτώ, μέχρι να γίνει κάτι όπως αυτό που περιέγραψα ακόμα πιο πάνω και να καταλάβω ότι μάλλον η συνεργασία μας δεν ήταν καλή.

Αφού εσύ έχεις βρει έναν άνθρωπο και τον εμπιστεύεσαι, είσαι τυχερός και δεν σου τρώνε τα λεφτά οι αντιπροσωπείες. :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ που ψάχνω, έχω ψιλοκαταλλήξει σε ένα που μου είπαν ότι είναι μεν αριστο μηχανικά αλλά επειδή ήταν Κυκλάδες (όχι ενοικιαζόμενο λεει) έχει σκουριές από κάτω. Δέχεται κάθε έλεγχο από μηχανικό και να το οδηγήσω καμια βόλτα είπε. Πόσο σοβαρό θέμα μπορεί να μου δημιουργήσει όλο αυτό? Μου φαίνεται προτιμότερη η φαση του από τα εισαγόμενα Γερμανιας που βλέπω αλλά δεν ξερω. Εκτός από κάτι ξεφλουδίσματα στα λάστιχα δεν φαίνεται να έχει κάποια ατέλεια από μια ματιά που του εριξα αλλά από την άλλη δεν ξέρω να κρίνω και κάτι άλλο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, allure_eve είπε

Να ρωτήσω κι εγώ που ψάχνω, έχω ψιλοκαταλλήξει σε ένα που μου είπαν ότι είναι μεν αριστο μηχανικά αλλά επειδή ήταν Κυκλάδες (όχι ενοικιαζόμενο λεει) έχει σκουριές από κάτω. Δέχεται κάθε έλεγχο από μηχανικό και να το οδηγήσω καμια βόλτα είπε. Πόσο σοβαρό θέμα μπορεί να μου δημιουργήσει όλο αυτό? Μου φαίνεται προτιμότερη η φαση του από τα εισαγόμενα Γερμανιας που βλέπω αλλά δεν ξερω. Εκτός από κάτι ξεφλουδίσματα στα λάστιχα δεν φαίνεται να έχει κάποια ατέλεια από μια ματιά που του εριξα αλλά από την άλλη δεν ξέρω να κρίνω και κάτι άλλο. 

Τι αμαξι και ποσα λεφτα ? Αν δεν το δει δικος σου μηχανικος μακρυα .Σιγουρα θα θελει λαστιχα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...