Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Ψάχνω εκτυπωτή laserjet που να είναι οικονομικός στη μελάνη. Τον θέλω για το σπίτι, ασπρόμαυρο, εκτυπώνω γύρω στις 100 σελίδες τον μήνα. Τι θα μου προτείνατε?

Δημοσ.

Πολύ ωραία! Όπως ίσως γνωρίζεις, δεν είναι μόνο το κόστος του εκτυπωτή, είναι και τα αναλώσιμα. Γι' αυτό λοιπόν αντιγράφω από προ 2-3 εβδομάδων αντίστοιχο thread, έτσι ώστε να μπορείς να υπολογίσεις το κόστος για πχ 5.000 ή 10.000 σελίδες και σε συνδυασμό με το κόστος αγοράς να δεις τι σε συμφέρει:

"Υπάρχουν οι εξής ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ προτάσεις:

α) Στα (περίπου) 150€ είναι ο Brother HL-L2350DW. Τα ποιοτικά συμβατά του κοστίζουν 25€ για 6.000 σελίδες. Επίσης χρειάζεσαι και drum των 25€ κάθε 12.000 σελίδες. Ο ίδιος εκτυπωτής χωρίς το wifi κοστίζει γύρω στα 120€.

β) Στα (περίπου) 250€ είναι ο Canon i-Sensys LBP226DW. Τα ποιοτικά συμβατά του κοστίζουν 30-45€ για 10.000 σελίδες. Εδώ ΔΕΝ χρειάζεσαι drum, γιατί είναι ενσωματωμένο στο τόνερ και

γ) Αν προτιμήσεις refurbished laser, πολύ καλή επιλογή στα (περίπου) 80€ είναι ο Lexmark MS415dn. Τα ποιοτικά συμβατά του κοστίζουν 30-35€ για 10.000 σελίδες. Επίσης χρειάζεσαι και drum των 50€ κάθε 60.000 σελίδες.

ΥΓ Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος μπορείς να τα δεις και μόνος σου. Η απόφαση φυσικά είναι δική σου."

• Like 2
Δημοσ.

Το (γ) που ειπε ο Γιωργος προτεινω εγω, βεβαια σε αυτους δεν υπαρχουν απολυτως ποιοτικα συμβατα, αλλα για τον ογκο εργασιας που δηλωνεις, θα αργησει αρκετα να παρουσιασει προβλημα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 2:30 ΜΜ, georgeole είπε

α) Στα (περίπου) 150€ είναι ο Brother HL-L2350DW. Τα ποιοτικά συμβατά του κοστίζουν 25€ για 6.000 σελίδες. Επίσης χρειάζεσαι και drum των 25€ κάθε 12.000 σελίδες. Ο ίδιος εκτυπωτής χωρίς το wifi κοστίζει γύρω στα 120€.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Με βοήθησες πολύ! Ενδιαφέρομαι τελικά γι' αυτόν τον Brother χωρίς το wifi. Μήπως έχεις κάποιο Link να μου στείλεις που μπορώ να το βρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lara_gr είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ! Με βοήθησες πολύ! Ενδιαφέρομαι τελικά γι' αυτόν τον Brother χωρίς το wifi. Μήπως έχεις κάποιο Link να μου στείλεις που μπορώ να το βρω?

Πατάς απλά πάνω στο link (Brother HL-L2350DW) και θα σε μεταφέρει κατευθείαν στο skroutz.

ΥΓ ΑΚΥΡΟ: Το link είναι: Brother HL-L2310D😁

Επεξ/σία από georgeole
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...