cheap-r-ass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα, Πήρα μια μητρική asrock b650 pg lighting η οποία όμως έχει μόνο μια HDMI θύρα για οθόνη. Στο γραφείο έχω 2 οθόνες και θα ήθελα να τις συνδέσω σε extend mode. HDMI splitter δεν κάνει γιατί δείχνει το ίδιο περιεχόμενο και στις 2 οθόνες ενώ εγώ θέλω επέκταση. Η μητρική έχει όμως USB Type C, θα μπορούσε να μπει εκεί κάποιο docking station usb type c και να βάλω σε αυτό τις 2 οθόνες; ή έστω μια οθόνη και η άλλη στην onboard HDMI; Αν δεν κάνει κάποιο usb type c docking station, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο hdmi διαχωριστή για να μπορώ να βάλω 2 οθόνες σε extend mode; Ευχαριστώ
CsIns Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Από όσο καταλαβαίνω έχεις μόνο τα onboard γραφικά. Η Type-C δεν υποστηρίζει DP alternative mode για να βγάλει εικόνα. Μόνη λύση είναι να προσθέσεις κάρτα γραφικών.
Dark_Nightfall Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υποστηρίζει εικόνα η type c της μητρικής σου όπως σωστά ειπώθηκε. Αν ήταν thunderbolt θα είχε εικόνα. Intel® Thunderbolt™ 4 connectors (USB Type-C® ports), supporting DisplayPort and Thunderbolt™ video outputs and a maximum resolution of 5120x2880@60 Hz with 24 bpp (via single display output). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Dark_Nightfall
Λύση Aris_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Πας εδώ μην παρεις κάτι πολύ φτηνό και είναι για "απλή" χρήση A USB to HDMI adapter https://www.bestprice.gr/cat/734/cables.html?q=usb+to+hdmi
cheap-r-ass Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα δοκιμάσω με ένα usb to hdmi να δω πως θα πάει, αλλιώς μια απλή gpu μόνο για να παίζει η 2η οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα