Προς το περιεχόμενο

Video output from USB type c σε b650 μητρική

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Aris_,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πήρα μια μητρική asrock b650 pg lighting η οποία όμως έχει μόνο μια HDMI θύρα για οθόνη.
Στο γραφείο έχω 2 οθόνες και θα ήθελα να τις συνδέσω σε extend mode.
HDMI splitter δεν κάνει γιατί δείχνει το ίδιο περιεχόμενο και στις 2 οθόνες ενώ εγώ θέλω επέκταση.

Η μητρική έχει όμως USB Type C, θα μπορούσε να μπει εκεί κάποιο docking station usb type c και να βάλω σε αυτό τις 2 οθόνες; ή έστω μια οθόνη και η άλλη στην onboard HDMI;
Αν δεν κάνει κάποιο usb type c docking station, μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο hdmi διαχωριστή για να μπορώ να βάλω 2 οθόνες σε extend mode;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από όσο καταλαβαίνω έχεις μόνο τα onboard γραφικά. Η Type-C δεν υποστηρίζει DP alternative mode για να βγάλει εικόνα. Μόνη λύση είναι να προσθέσεις κάρτα γραφικών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υποστηρίζει εικόνα η type c της μητρικής σου όπως σωστά ειπώθηκε. Αν ήταν  thunderbolt θα είχε εικόνα.

Intel® Thunderbolt™ 4 connectors (USB Type-C® ports), supporting DisplayPort and Thunderbolt™ video outputs and a maximum resolution of 5120x2880@60 Hz with 24 bpp (via single display output).

20210312115100_3ebd9e61.jpeg

daeee230-c832-11ea-befd-23a85c8d1acf.jpg

Img_26490212.jpg

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Θα δοκιμάσω με ένα usb to hdmi να δω πως θα πάει, αλλιώς μια απλή gpu μόνο για να παίζει η 2η οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...