Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε citigo του 2012 οι καθρέπτες του κρατούν πολλές σταγόνες και θολώνουν πολύ όποτε βρέχει με αποτέλεσμα να πηγαίνεις λίγο στα τυφλά. Γενικά φαίνεται πως από το αμάξι έκοψε η skoda/vw όσο μπορούσε από ποιότητα για να βγάλει κέρδος (παράθυρο συνοδηγού δεν ανοίγει από τον οδηγό αφού υπάρχει κουμπί μόνο στη θέση του συνοδηγού,δεν υπάρχει φως στο πορτ-μπαγκάζ, το φως στάσης μια μέρα ανατινάχτηκε κάνοντας ζημιά και στο φανάρι με αποτέλεσμα να θες αλλαγή φαναριού για να έχεις πάλι μικρό φως) αλλά το θέμα με τους καθρέπτες δεν είναι μόνο ενοχλητικό ,είναι και επικίνδυνο. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο και πως το έλυσε?

Δημοσ.

Συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα εκτός και αν έχουν θερμαινόμενους καθρέφτες.

Είναι σαν να σου φταίει το αυτοκίνητο που ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι ενώ δεν έχει αιρκοντίσιον 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, akollias είπε

Ισως δεν εχει θερμαινόμενους καθρεπτες. Θα μπρουσες να δοκιμασεις λύσεις οπως το παρακάτω

Original Glass Water Repellent - Rain-X (rainx.com)

To έχεις δοκιμάσει αυτό?

4 ώρες πριν, Maurikycli είπε

Συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα εκτός και αν έχουν θερμαινόμενους καθρέφτες.

Είναι σαν να σου φταίει το αυτοκίνητο που ζεσταίνεσαι το καλοκαίρι ενώ δεν έχει αιρκοντίσιον 

Συγκρίνω τώρα με το golf του 07 και είναι τρελή διαφορά. Λέτε να έχει θερμαινόμενους το golf?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Συγκρίνω τώρα με το golf του 07 και είναι τρελή διαφορά. Λέτε να έχει θερμαινόμενους το golf?

Μπορεί να έχει ευνοϊκή ροή αέρα που να εξατμίζει τα σταγονίδια.

Αν έτυχε ή το πέτυχαν δεν μπορώ να το ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tcktcktck είπε

To έχεις δοκιμάσει αυτό?

Γιατί να μην εχει?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tcktcktck είπε

To έχεις δοκιμάσει αυτό?

Το πιο πιθανο είναι πως έχει. Τέτοιος εξοπλισμός που δε τον πιάνει το μάτι σου συνήθως ήταν στάνταρ σε μικρομεσαία και άνω ενώ σε μικρά, προς περικοπή κόστους, δεν υπήρχε. 

Δημοσ.

μήπως έχει το citigo και χάλασε (ή αν το πήρες μτχ τον έφαγε πριν και στην αλλαγή έγινε μλκ) ? ρωτάω για να μην ψάχνεσαι τζάμπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο δικο μου το αρχαιο αυτοκίνητο (2012) δεν θολώνει εκτός και αν γινει καμία καταρρακτώδες βροχή τοτε ανάβει μόνο του το θερμαινόμενο

στην μηχανη παντος οταν καποια φάση ειχα κάτι noname καθρέφτες είχα πάρει από την κίνα(αλι) κάτι μεμβράνες που εκαναν άριστα την δουλειά τους (περιπου 2 χρονια κρατησαν)

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το manual έδωσε την απάντηση τελικά. Το citigo δεν έχει θερμαινόμενους αν και υπάρχει και έκδοση με ηλεκτρικό σύστημα ρύθμισης που έχει και θέρμανση. Εγώ έχω μηχανικό. Το golf διαθέτει το σύστημα αυτό και άρα έχει δυνατότητα θέρμανσης την οποία όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα παίζει ρόλο και η ποιότητα κατασκευής των δύο καθρεπτών. Θα δοκιμάσω κάποια από τις λύσεις που έχουν προταθεί παραπάνω 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, tcktcktck είπε

Το manual έδωσε την απάντηση τελικά. Το citigo δεν έχει θερμαινόμενους αν και υπάρχει και έκδοση με ηλεκτρικό σύστημα ρύθμισης που έχει και θέρμανση. Εγώ έχω μηχανικό. Το golf διαθέτει το σύστημα αυτό και άρα έχει δυνατότητα θέρμανσης την οποία όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα παίζει ρόλο και η ποιότητα κατασκευής των δύο καθρεπτών. Θα δοκιμάσω κάποια από τις λύσεις που έχουν προταθεί παραπάνω 

οχι ακριβός η ποιότητα αλλά ο τρόπος κατασκευής δλδ αν εχει σωστή κατανομή ροής αέρα που δεν αφήνει μεχρι ενα σημείο να έχει επικαθησεις νερού πάνω στον καθρέφτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...