Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Ευχάριστα σχετικά πέρασε η ώρα, αλλά μέχρι εκεί. Μια ασταμάτητη επανάληψη των προηγούμενων ήταν, με αλύπητα "κλασσικές" (στην ηλικία μας δεν γράφουμε "cringe") ατάκες/σκηνές, με μια αντίστοιχα "κλασσική" ανατροπή στο τέλος και νόημα λίγο πάνω από το τέλμα. Το ζεις/πεθαίνεις, εν τω μεταξύ, για να κλαις από τα γέλια. Κάποιοι πρέπει να επιβιώσουν, κάποιοι "πρέπει" να επιβιώσουν, κάποιοι θα πεθάνουν γιατί για αυτό προσλήφθηκαν. Επειδή δε η ταινία δεν λέγεται ούτε "Scary Movie" ούτε "Stab", ίσως θα έπρεπε να μην προσπαθεί να γίνει σαν αυτά.
DeareN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Για εμάς που έχουμε μείνει στο 3 πριν πολλά πολλά χρόνια τί προτείνετε? Βλέπουμε 4 και 5 ή πάμε καρφί για το 6? Δεν έχω και πολλά κουράγια...
dekulinkgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, DeareN είπε Για εμάς που έχουμε μείνει στο 3 πριν πολλά πολλά χρόνια τί προτείνετε? Βλέπουμε 4 και 5 ή πάμε καρφί για το 6? Δεν έχω και πολλά κουράγια... Θα σου προτεινα να δεις το 5 τουλαχιστον καθως εκει κανει εισαγωγη του πρωταγωνιστες του 6.Για να ξερεις πανω κατω τι γινεται. 2
Arkin Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 55 λεπτά πριν, DeareN είπε Για εμάς που έχουμε μείνει στο 3 πριν πολλά πολλά χρόνια τί προτείνετε? Βλέπουμε 4 και 5 ή πάμε καρφί για το 6? Δεν έχω και πολλά κουράγια... Τα βλεπεις ολα. Θεωρω οτι ειναι ενα franchise το οποιο ακομα και στις πιο αδυναμες ταινιες του δεν χανει την αιγλη του σε αντιθεση με αλλα και αλλα. Οποτε προτεινω να τις δεις ολες κανονικα με τη σειρα. 2
SalemsLot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, DeareN είπε Για εμάς που έχουμε μείνει στο 3 πριν πολλά πολλά χρόνια τί προτείνετε? Βλέπουμε 4 και 5 ή πάμε καρφί για το 6? Δεν έχω και πολλά κουράγια... Απλά προσπερνάς και βλέπεις κάτι άλλο
spiritclay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) δες τα όλα απο την αρχή τύπε ξανά Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από spiritclay
swstost Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Περιμένω να το δώ αλλά έχει αργήσει, μπας και έχει κανείς κανένα "θείο" με καλή ποιότητα? Δεκτά pm
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Ακομα ενα scream ακομα ενα ποιοτικο splatter ακομα ενα συννοθυλευμα μυστηριου στο ποιος ειναι ο πραγματικος δολοφονος στην ταινια. Μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα και ηταν ενα κλικ καλυτερο απο αυτο που βγηκε το 2022 που ξεκινησε το νεο λουτρο αιματος 11 χρονια μετα αλλα και αυτο οπως οι περισσοτερες ταινιες του ειδους εχουν την μεγαλη αδυναμια οτι παντα μα παντα εκτος απο το τελος οταν βαρανε τον ghostface με τηγανια και οτι αλλο βρισκουν το βαζουν στα ποδια ενω θα μπορουσαν να τον αρχισουν στα κλοτσιδια εφοσον ειναι ηδη κατω και ζαλισμενος αλλα ΟΧΙ πρεπει να το βαλουν στα ποδια να ξανα σηκωθει και να σφαξει καποιον η το αλλο αν δεν ειμαστε στο τελος της ταινιας η σφαιρες πανε οπου να ναι αλλα στο τελος το κεφαλι ειναι σιγουρο ξαφνικα βρισκουν στοχο. Ειναι ενα αρκετα μελανο σημειο των ταινιων scream που λες μα γιατι αλλα το γιατι παει οτι η καθε ταινια θα ηταν μισαωρη αντι για 2ωρη. Οπως και να εχει ηθελα να το πω γιατι ειναι αστεια αυτα τα σημεια και μου την δινουν κατι τετοια. Στα υπολοιπα της ταινιας οι 2 πρωταγωνιστριες ειδικα η Ortega ειναι εξαιρετικη αλλα και η μεγαλυτερη αδερφη Barrera το προσπαθει και οι 2 εχουν χημεια και αξιες απογονοι του Billy Loomis που 27 χρονια μετα ζει μεσα απο τις κορες του την Sam συγκεκριμενα. Στα υπολοιπα εχουμε ενα μεγαλο budget με δυνατο splatter δεν απογοητευει καθολου και γενικα ενα ωραιο 2ωρακι. Το τελος θελει μια αναδρομη της ολης ταινιας απο την αρχη τι ειδαμε γιατι μπλεκετε αρκετα και σιγουρα ετσι προχειρα βρηκα 2-3 τρυπουλες. Οπως και να εχει αξιζει μια θεαση εχει τις αδυναμιες της οπως καθε scream αλλα ειναι πιστο στο lore δινει δυνατο splatter προσπαθει να κρατησει και μυστηριο μεχρι το τελος με τις οποιες τρυπες οποτε δεν λες οτι εχασα το χρονο μου. 7.2/10 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Σκέφτηκα να την σταματήσω πολλές φορες την ταινία, αλλα την έσωσε το αρκετά ισορροπημένο pacing που είχε. Το τι επιβιώνουν και ποσο γρήγορα αναρρώνουν είναι απλά τραγελαφικό. Με το που τελειωσε διαγράφτηκε από την μνήμη μου. 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μονο αυτο? το οτι ο καθενας τρωει και απο 10 μαχαιριες και συνεχιζουν να παλευουν και να τρεχουν?
Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Μονο αυτο? το οτι ο καθενας τρωει και απο 10 μαχαιριες και συνεχιζουν να παλευουν και να τρεχουν? Ναι και αυτο αρνητικο μεγαλο στο τελευταιο στα προηγουμενα δεν ηταν ετσι εδω το παραχεσαν και με αυτο περα απο το αλλο που ειπα.
SabotazNic Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 17 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Μονο αυτο? το οτι ο καθενας τρωει και απο 10 μαχαιριες και συνεχιζουν να παλευουν και να τρεχουν?
Arkin Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θεικη σκηνη μου εχει μεινει αυτη απο supernatural μαζι με το επεισοδιο που ο Dean παθαινει κατι και φοβαται και τη σκια του ειχα πεθανει στο γελιο σε εκεινο το επεισοδιο μεχρι και με γατες τρομαζε υπερβολικα τι γελιο ειχε απιστευτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα