airtrelomike13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα Μήπως γνωρίζετε πως αφαιρούμε το λογαριασμό gmail από το ταμπλετ, χωρίς να διαγράψουμ καν οριστικά το λογαριασμό μας?
dbrillis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Απο το συγκεκριμένο τάμπλετ; Ρυθμίσεις, Λογαριασμοι, Διαχείριση Λογαριασμών, Κλικ πανω στο ΤζιΜεηλ που θες να αφαιρεσεις, αφαιρεση λογαριασμου. Μου αρεσει που χρησιμοποιείς το insomnia σαν το chatGPT.
airtrelomike13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, dbrillis είπε Απο το συγκεκριμένο τάμπλετ; Ρυθμίσεις, Λογαριασμοι, Διαχείριση Λογαριασμών, Κλικ πανω στο ΤζιΜεηλ που θες να αφαιρεσεις, αφαιρεση λογαριασμου. Μου αρεσει που χρησιμοποιείς το insomnia σαν το chatGPT. Όχι που δεν θα το σχολίαζες... Έχεις δίκιο ομως, ταμπλετ απο ταμπλετ διαφέρει λόγω μοντέλου. Συγκεκριμένα έχω το tablet huawei mediapad
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Όχι που δεν θα το σχολίαζες... Έχεις δίκιο ομως, ταμπλετ απο ταμπλετ διαφέρει λόγω μοντέλου. Συγκεκριμένα έχω το tablet huawei mediapad Για την ακρίβεια όχι παντού έτσι είναι, βρίσκεις την ενότητα λογαριασμών μέσα στο ρυθμίσεις και κάνεις αφαίρεση του λογαριασμού, βέβαια έτσι χάνεις πρόσβαση στο play store, και κάποιες εφαρμογές ενδέχεται να μην δουλεύουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα