infin1tyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, archiezulu said: Όταν λες συμπληρώνεις , το προσθέτεις στο υπάρχων ή σβήνεις ότι είχε και βάζεις αυτό ; Το σβήνεις αυτό που έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, infin1tyGR είπε Το σβήνεις αυτό που έχει. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2024 στις 9:01 ΜΜ, infin1tyGR είπε Στο πρώτο screenshot που έστειλες, στην τελευταία γραμμή στο τμήμα του IPv4 θα επιλέξεις DHCP DNS Mode: Manually και στο πεδίο που θα σου βγάλει εισάγεις 1.1.1.1. Ομοίως για το τμήμα IPv6 παρακάτω, όπου επιλέγεις κι εκεί Manually και συμπληρώνεις 2606:4700:4700::1111 Προσωπικά δεν θα το άλλαζα από το WAN setting (2ο screenshot σου) για τον λόγο που έγραψα στο προηγοούμενο μήνυμα. Εμένα που δε με ενδιαφέρει η τηλεφωνία να αλλάξω στο wan και lan να τα αφήσω default ή να τα αλλάξω και τα 2; Επίσης στις επιλογές του ipv6 το αφήνουμε στο stateless(auto-config) η το γυρναμε στο stateful(use dhcp server)? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από archiezulu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 13 hours ago, archiezulu said: Εμένα που δε με ενδιαφέρει η τηλεφωνία να αλλάξω στο wan και lan να τα αφήσω default ή να τα αλλάξω και τα 2; Αρκεί μόνο στο WAN setting. 13 hours ago, archiezulu said: Επίσης στις επιλογές του ipv6 το αφήνουμε στο stateless(auto-config) η το γυρναμε στο stateful(use dhcp server)? Το αφήνεις Stateless. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Αρκεί μόνο στο WAN setting. Το αφήνεις Stateless. Αν όμως αλλάξω μόνο στο wan setting παίρνει την ρύθμιση στο ipv6 που έχει default η cosmote στο lan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Ακόμη κι αν αλλάξεις και το IPv6 στο WAN; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, infin1tyGR είπε Ακόμη κι αν αλλάξεις και το IPv6 στο WAN; Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Ακόμη κι αν αλλάξεις και το IPv6 στο WAN; Εάν αλλάξω μόνο στο wan δεν πρέπει και στο lan να σβήσω την default της cosmote και να βάλω cloudfare ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karanikolis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, archiezulu είπε Εάν αλλάξω μόνο στο wan δεν πρέπει και στο lan να σβήσω την default της cosmote και να βάλω cloudfare ? Εγώ τα έχω αλλάξει και στο wan και στο lan. Έχω συνδεμένα πράγματα και στις δυο θύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 30/09/2024 at 22:13, archiezulu said: Όταν λες συμπληρώνεις , το προσθέτεις στο υπάρχων ή σβήνεις ότι είχε και βάζεις αυτό ; σβηνεις οτι γραφει αν γραφει κατι και βαζεις αυτο.απο default θα ειναι στο αυτοματο και εσυ θα πρεπει πρωτα να το βαλεις στο manual και μετα να γραψεις. τωρα ειδα οτι απαντηθηκε στην επομενη σελιδα :P Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα