poulinos Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 23 hours ago, oumtt said: Δεν είμαι cosmote.. nova είμαι απλα εχω speedport plus2 απο έναν φιλο η nova δεν εχει αυξημενη ασφαλεια ουτε κοβει Ports κτλ. και δεν βγαινει απο cgnat. On 08/05/2024 at 17:42, koud said: Eνοειται θελω....χα χα χα χα χα χα θα πας στο control panel μετα δεξιά πανω view large icons για να αλλαξει την διαταξη. μετα πας network and sharing center. change adapter settings. βρισκεις την καρτα δικτυου σου πχ ethernet. και κανεις δεξι κλικ Properties .ξετσεκαρεις το internet protocol version 6 .μετα πας στο itnernet protocol version 4 και το κανεις απλα ενα κλικ για να το διαλεξεις και properties. use the following dns servers και βαζεις 8.8.8.8. πατας οκ σε ολα και ξαναφορτωνεις το site.Και θα εισαι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3viljin666 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 6/5/2024 στις 9:40 ΜΜ, coffeex είπε Κάνε κλικ εκεί που δείχνει το βέλος και θα δεις οτι μπορείς να βάλεις δικό σου DNS Μεσα σε αυτο το μενου αλλαζω τα DNS αλλα δεν γινεται κατι. Φυσικα παταω αποθηκευση αλλα οταν μπαινω παλι εκει μεσα το κουμπι DNS ειναι παλι απενεργοποιημενο. Εχει καποιος καταφερει να το κανει να δουλεψει να μας στειλει φωτογραφιες απο το setup του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 7 ώρες πριν, d3viljin666 είπε Μεσα σε αυτο το μενου αλλαζω τα DNS αλλα δεν γινεται κατι. Φυσικα παταω αποθηκευση αλλα οταν μπαινω παλι εκει μεσα το κουμπι DNS ειναι παλι απενεργοποιημενο. Εχει καποιος καταφερει να το κανει να δουλεψει να μας στειλει φωτογραφιες απο το setup του? Έτσι το κάνει σε όλους, άσε δεν βγάζεις άκρη. Εγώ το κατάργησα το ρούτερ και γλυτωσα, δεν με ενδιαφέρει η τηλεφωνία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 16 hours ago, d3viljin666 said: Μεσα σε αυτο το μενου αλλαζω τα DNS αλλα δεν γινεται κατι. Φυσικα παταω αποθηκευση αλλα οταν μπαινω παλι εκει μεσα το κουμπι DNS ειναι παλι απενεργοποιημενο. Εχει καποιος καταφερει να το κανει να δουλεψει να μας στειλει φωτογραφιες απο το setup του? Σαν admin δεν κάνεις login; Eγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3viljin666 Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 17 ώρες πριν, coffeex είπε Σαν admin δεν κάνεις login; Eγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Ναι σαν admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acostas13 Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Στις 16/5/2024 στις 11:29 ΜΜ, d3viljin666 είπε Μεσα σε αυτο το μενου αλλαζω τα DNS αλλα δεν γινεται κατι. Φυσικα παταω αποθηκευση αλλα οταν μπαινω παλι εκει μεσα το κουμπι DNS ειναι παλι απενεργοποιημενο. Εχει καποιος καταφερει να το κανει να δουλεψει να μας στειλει φωτογραφιες απο το setup του? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2μερες που μου ηρθε το νεο ρουτερ μαζι με την οπτικη ινα! εχει κανεις ιδεα τι παιζει? μαλλον πρεπει να παρω 13888 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 8 ώρες πριν, acostas13 είπε Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και 2μερες που μου ηρθε το νεο ρουτερ μαζι με την οπτικη ινα! εχει κανεις ιδεα τι παιζει? μαλλον πρεπει να παρω 13888 Στο sercom δεν αλλαζει...αλλαξε στις συσκευες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acostas13 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, jogatore είπε Στο sercom δεν αλλαζει...αλλαξε στις συσκευες σου Μας γα....σαν. Και πως θα παιξω το raspberry pi pou to eixa gia dns server (pi-hole adblock) Διαβαζα οτι μπορεις να ζητησεις απο κοσμοτε να σου στειλει το αλλο ρουτερ το Arcadyan στο οποιο επιτρεπει αλλαγη dns. Επεξ/σία 23 Μαϊου από acostas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 1 ώρα πριν, acostas13 είπε Μας γα....σαν. Και πως θα παιξω το raspberry pie pou to eixa gia dns server (pi-hole adblock) Διαβαζα οτι μπορεις να ζητησεις απο κοσμοτε να σου στειλει το αλλο ρουτερ το Arcadyan στο οποιο επιτρεπει αλλαγη dns. Στο arcadyan αλλαζει ,οπως λενε. Αν βασταει η τσεπη σου πηγενε σε fritz..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acostas13 Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου (επεξεργασμένο) Λοιπον παραθετω εδω λυση για οποιον εχει raspberry-pi: Πας στο router και του κλεινεις τον DHCP μετα πας στο web interface tou pi-hole (dns server σε raspberry pi) και ανοιγεις dhcp server εκει. Βαζεις και οποιους dns servers θες στην 2ρη καρτελα και gg! Επεξ/σία 23 Μαϊου από acostas13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου On 17/05/2024 at 06:31, stefanidisg said: Έτσι το κάνει σε όλους, άσε δεν βγάζεις άκρη. Εγώ το κατάργησα το ρούτερ και γλυτωσα, δεν με ενδιαφέρει η τηλεφωνία. FRITZ!Box .το πληρωνεις αλλα αξιζει 12 hours ago, acostas13 said: Μας γα....σαν. Και πως θα παιξω το raspberry pi pou to eixa gia dns server (pi-hole adblock) Διαβαζα οτι μπορεις να ζητησεις απο κοσμοτε να σου στειλει το αλλο ρουτερ το Arcadyan στο οποιο επιτρεπει αλλαγη dns. FRITZ!Box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, poulinos είπε FRITZ!Box .το πληρωνεις αλλα αξιζει FRITZ!Box Συμφωνώ, αλλά εγώ έκανα το άλλο , modem-router το έκανα bridge, έβαλα και ένα cudy 55€ (κάθετε πάνω στο openwrt με VPN client server ) και βρήκα την υγειά μου. Επεξ/σία 24 Μαϊου από stefanidisg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 13 hours ago, stefanidisg said: Συμφωνώ, αλλά εγώ έκανα το άλλο , modem-router το έκανα bridge, έβαλα και ένα cudy 55€ (κάθετε πάνω στο openwrt με VPN client server ) και βρήκα την υγειά μου. σιγουρα υπαρχουν και αλλες λυσεις αν ξερει ο χρηστης.αν ομως θελει κατι ετοιμο χωρις πολλα πολλα το fritz ειναι μια καλη λυση.και το καλο ειναι οτι λογω mesh μπορεις να κανεις πολλα και ευκολα χωρις να ξερεις.απο Repeaters/powerlines μεχρι dect!fon μεχρι εξυπνες πριζες,εξυπνες λαμπες και διακοπτες κτλ. εχει ενα ωραιο οικοσυστημα που βεβαια δεν ειναι φτηνο. αν τωρα ο αλλος ξερει απο mikrotik, Ξερει απο ubiquiti και openwrt κτλ μπορει να κανει πολλαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AURION Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω ένα Arcadyan speedport plus 2. Tο έβαλα σε γραμμή vodafone 50άρα και όπως μπήκε χωρίς να πειράξω κάτι λειτουργεί κανονικά αλλά βλέπω διαφορετική DHCP Ending Address. Είναι καλύτερα να βάλω αυτή που έχει το μόντεμ της vodafone; Μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο ώστε να λειτουργεί σωστά ή δεν υπάρχει πρόβλημα να το αφήσω όπως είναι; Όσο για voip ενώ έχω τους κωδικούς δεν κάνει σύνδεση. Αυτό βέβαια μάλλον δεν μπορεί να αλλάξει γιατί είναι άλλου πάροχου και προφανώς είναι κλειδωμένες κάποιες prefix ρυθμίσεις αν κατάλαβα. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από AURION Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 4 minutes ago, AURION said: Είναι καλύτερα να βάλω αυτή που έχει το μόντεμ της vodafone; Δεν έχει απολύτως καμία σημασία. 5 minutes ago, AURION said: Όσο για voip ενώ έχω τους κωδικούς δεν κάνει σύνδεση. Αυτό βέβαια μάλλον δεν μπορεί να αλλάξει γιατί είναι άλλου πάροχου και προφανώς είναι κλειδωμένο. Δεν υπάρχει τρόπος να παίξει η τηλεφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα