oumtt Δημοσ. 2 Μαϊου Share Δημοσ. 2 Μαϊου Δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό forum, πριν 2 3 μέρες μου ήρθε cosmote speedport plus 2 του (sercom). Όλα κομπλέ δεν έχει κανένα πρόβλημα, άλλαξα το SSID και έβαλα τους παλιούς για να έχω πρόσβαση χωρίς πρόβλημα σε άλλες συσκευές, δλδ χωρίς να γράψω πάλι κωδικούς κτλ. (επίσης χώρισα το 2.4GHz και 5GHz με διαφορετικό όνομα). Και το Firewall είναι στο default. Αλλά τα 2 Wifi Camera που έχω δεν συνδέονται με το router.. έκανα reset πάλι προσπάθησα αλλά πάλι δεν κάνει σύνδεση με το router. (να πω καλύτερα συνδέονται αλλά στις κάμερες δείχνει ότι σαν να μην είναι συνδεδεμένο αλλά μέσα στο router δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο). Και αυτό το λόγο δεν παίζει κάμερες.. δεν ξέρω γιατί γίνεται κάτι τέτοιο. Με το παλιό το router όλα δουλεύανε άψογα με τις κάμερες, όταν άλλαξα το router δε συνδεότανε με τίποτα προσπάθησα με όλους τους τρόπους αλλά δεν έγινε. Αν ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να αλλάξω μέσα στο router για να δουλέψουν οι κάμερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου 18 hours ago, oumtt said: Δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό forum, πριν 2 3 μέρες μου ήρθε cosmote speedport plus 2 του (sercom). Όλα κομπλέ δεν έχει κανένα πρόβλημα, άλλαξα το SSID και έβαλα τους παλιούς για να έχω πρόσβαση χωρίς πρόβλημα σε άλλες συσκευές, δλδ χωρίς να γράψω πάλι κωδικούς κτλ. (επίσης χώρισα το 2.4GHz και 5GHz με διαφορετικό όνομα). Και το Firewall είναι στο default. Αλλά τα 2 Wifi Camera που έχω δεν συνδέονται με το router.. έκανα reset πάλι προσπάθησα αλλά πάλι δεν κάνει σύνδεση με το router. (να πω καλύτερα συνδέονται αλλά στις κάμερες δείχνει ότι σαν να μην είναι συνδεδεμένο αλλά μέσα στο router δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο). Και αυτό το λόγο δεν παίζει κάμερες.. δεν ξέρω γιατί γίνεται κάτι τέτοιο. Με το παλιό το router όλα δουλεύανε άψογα με τις κάμερες, όταν άλλαξα το router δε συνδεότανε με τίποτα προσπάθησα με όλους τους τρόπους αλλά δεν έγινε. Αν ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να αλλάξω μέσα στο router για να δουλέψουν οι κάμερες; σου απαντησα στο αλλο σου θεμα. το εχεις γραψει σε 4 διαφορετικα θεματα το ερωτημα On 07/04/2024 at 20:35, topdj21 said: Καλησπέρα Τελικά υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τα DNS του router; δεν σε βολευει στην καρτα δικτυου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 3/5/2024 στις 2:25 ΜΜ, poulinos είπε δεν σε βολευει στην καρτα δικτυου? Αυτό έχω κάνει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 7 minutes ago, topdj21 said: Αυτό έχω κάνει.... ειναι η ευκολη λυση αλλα απο την αλλη πρεπει να το κανεις σε καθε συσκευη και αν σε ενδιαφερει σε πολλες συσκευες τοτε ειναι λιγο μπελας.αν ειναι μονο για μια συσκευη μην ασχοληθεις καν με το router.δυστυχως δεν το εχω το συγκεκριμενο για να δω κατι παραπανω που μπορει να εχει αυτην την επιλογη και αν υπαρχει οταν μπαινεις βεβαια ως απλος χρηστης και οχι ως root/admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Κάνε κλικ εκεί που δείχνει το βέλος και θα δεις οτι μπορείς να βάλεις δικό σου DNS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koud Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Στις 2/5/2024 στις 7:33 ΜΜ, oumtt είπε Δεν ξέρω αν γράφω σε σωστό forum, πριν 2 3 μέρες μου ήρθε cosmote speedport plus 2 του (sercom). Όλα κομπλέ δεν έχει κανένα πρόβλημα, άλλαξα το SSID και έβαλα τους παλιούς για να έχω πρόσβαση χωρίς πρόβλημα σε άλλες συσκευές, δλδ χωρίς να γράψω πάλι κωδικούς κτλ. (επίσης χώρισα το 2.4GHz και 5GHz με διαφορετικό όνομα). Και το Firewall είναι στο default. Αλλά τα 2 Wifi Camera που έχω δεν συνδέονται με το router.. έκανα reset πάλι προσπάθησα αλλά πάλι δεν κάνει σύνδεση με το router. (να πω καλύτερα συνδέονται αλλά στις κάμερες δείχνει ότι σαν να μην είναι συνδεδεμένο αλλά μέσα στο router δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο). Και αυτό το λόγο δεν παίζει κάμερες.. δεν ξέρω γιατί γίνεται κάτι τέτοιο. Με το παλιό το router όλα δουλεύανε άψογα με τις κάμερες, όταν άλλαξα το router δε συνδεότανε με τίποτα προσπάθησα με όλους τους τρόπους αλλά δεν έγινε. Αν ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να αλλάξω μέσα στο router για να δουλέψουν οι κάμερες; Παρε τηλεφωνο στην cosmote.. ειχα καμερες που δεν συνδεονταν.Μου διαχωρησαν σε 2,4 και 5 και συνδεθηκε αμεσως Με λιφα λογια torrents δεν μπορουμε να κατεβασουμε.Υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντησει τι ακριβως πρεπει να κανουμε?Δεν πολυσκαμπαζω απο δικτυα και τεχνικους ορους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου 31 minutes ago, koud said: Παρε τηλεφωνο στην cosmote.. ειχα καμερες που δεν συνδεονταν.Μου διαχωρησαν σε 2,4 και 5 και συνδεθηκε αμεσως Με λιφα λογια torrents δεν μπορουμε να κατεβασουμε.Υπαρχει καποιος που να ξερει να απαντησει τι ακριβως πρεπει να κανουμε?Δεν πολυσκαμπαζω απο δικτυα και τεχνικους ορους torrents αν αλλαξεις dns μπαινεις κανονικα στα sites.αν δεν αλλαξεις παλι κατεβαζεις αλλα εχεις θεμα στο να μπεις σε μερικα τορρενταδικα. οπως ειχα γραψει πιο πανω κλεισε τα 5 ghz και δοκιμασε παλι να συνδεσεις τις καμερες. αν και οπως εγραψε ο φιλος μας το εχει κανει ηδη. επισης οι καμερες να εχουν σωστο gateway.αν τις βλεπει με Port forward να ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι πισω απο cgnat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 9 ώρες πριν, koud είπε Παρε τηλεφωνο στην cosmote.. ειχα καμερες που δεν συνδεονταν.Μου διαχωρησαν σε 2,4 και 5 και συνδεθηκε αμεσως Το έκανα αλλά δεν συνδέονται πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου θα σου λεγα απο την μια να παρεις κανα fritz να βρεις την ηρεμια σου.β.δοκιμασε με αλλο κλειδωμα και αλλο κωδικο να δεις. επισης δες αν υπαρχει firmware update για τις καμερες. 7 hours ago, oumtt said: Το έκανα αλλά δεν συνδέονται πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 7 ώρες πριν, oumtt είπε Το έκανα αλλά δεν συνδέονται πάλι Έχεις απενεργοποίηση την αυξημένη ασφάλεια της Cosmote; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, stefanidisg said: Έχεις απενεργοποίηση την αυξημένη ασφάλεια της Cosmote; αυτο οπως και το Cgnat θα του δημιουργησουν προβλημα στο να δει τις καμερες remote και οχι τοπικα.εκτος αν αυτο ειναι το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koud Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 17 ώρες πριν, poulinos είπε torrents αν αλλαξεις dns μπαινεις κανονικα στα sites.αν δεν αλλαξεις παλι κατεβαζεις αλλα εχεις θεμα στο να μπεις σε μερικα τορρενταδικα. οπως ειχα γραψει πιο πανω κλεισε τα 5 ghz και δοκιμασε παλι να συνδεσεις τις καμερες. αν και οπως εγραψε ο φιλος μας το εχει κανει ηδη. επισης οι καμερες να εχουν σωστο gateway.αν τις βλεπει με Port forward να ειναι σιγουρος οτι δεν ειναι πισω απο cgnat Tι ενοεις να αλλαξω dns??Για νακαντο πιο λιανά......Ειπαμε δεν πολυσκαμπαζω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 21 minutes ago, koud said: Tι ενοεις να αλλαξω dns??Για νακαντο πιο λιανά......Ειπαμε δεν πολυσκαμπαζω... πρεπει απο την καρτα δικτυου σου να ξετσεκαρεις το ipv6 και να δωσεις dns χειροκινητα στο ipv4. αν θες πιο αναλυτικα μου λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koud Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου 28 λεπτά πριν, poulinos είπε πρεπει απο την καρτα δικτυου σου να ξετσεκαρεις το ipv6 και να δωσεις dns χειροκινητα στο ipv4. αν θες πιο αναλυτικα μου λες Eνοειται θελω....χα χα χα χα χα χα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oumtt Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου 23 ώρες πριν, stefanidisg είπε Έχεις απενεργοποίηση την αυξημένη ασφάλεια της Cosmote; Δεν είμαι cosmote.. nova είμαι απλα εχω speedport plus2 απο έναν φιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα