mihawk88 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εγώ μέσω browser μπήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxakk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Αν αγορασω ενα fritzbox 7530 απο το εμποριο και οχι απο το shop της Cosmote θα δουλεψει το σταθερο τηλεφωνο μου ; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 On 30/11/2023 at 18:48, sxakk said: Αν αγορασω ενα fritzbox 7530 απο το εμποριο και οχι απο το shop της Cosmote θα δουλεψει το σταθερο τηλεφωνο μου ; Ευχαριστω. Ναι η cosmote το υποστηριζει κανονικα. On 27/11/2023 at 00:40, mihawk88 said: Καλησπέρα, Πως αλλάζουμε dns στο speedport plus 2; Έχω αυτό το μενού dhcp dns mode αν το βαλεις manually μηπως σου βγαζει να δωσεις dns? επισης αν το θες για μια συσκευη μονο μπορεις να τους αλλαξεις στην καρτα δικτυου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Χθες άλλαξα το speedport plus με το speedport plus 2 (sercom) δυστυχώς δεν μπορω να βρω απο που αλλαζει dns . Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από jogatore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMontana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και θα προτιμούσα να μην αλλάξω ρούτερ προς το παρόν - επίσης σε περίπτωση που άλλαζα σκεφτόμουν αν το Speedport παρει ιντερνετ απο το νέο ρούτερ που δεν έχει Voip (tp-link ax μοντελο) αν θα κλειδώσει το τηλέφωνο μονο... το είχα κάνει παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΝΑΘΑΝ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Μην τρελλαινεστε. Μπειτε στις συσκευες που θελετε αλλαξτε εκει DNS και το λυσατε το προβλημα ας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου On 25/01/2024 at 11:43, TonyMontana said: έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και θα προτιμούσα να μην αλλάξω ρούτερ προς το παρόν - επίσης σε περίπτωση που άλλαζα σκεφτόμουν αν το Speedport παρει ιντερνετ απο το νέο ρούτερ που δεν έχει Voip (tp-link ax μοντελο) αν θα κλειδώσει το τηλέφωνο μονο... το είχα κάνει παλιότερα. αν μιλαμε για cosmote πρεπει να παιξει ως wan το speedport για να παιξει η τηλεφωνια. On 21/01/2024 at 08:23, jogatore said: Χθες άλλαξα το speedport plus με το speedport plus 2 (sercom) δυστυχώς δεν μπορω να βρω απο που αλλαζει dns . Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. α.μπορεις να τους αλλαξεις απο την συσκευη.δυστυχως για το router δεν ξερω κατι παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου On 21/01/2024 at 08:23, jogatore said: Χθες άλλαξα το speedport plus με το speedport plus 2 (sercom) δυστυχώς δεν μπορω να βρω απο που αλλαζει dns . Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. https://www.adslgr.com/forum/threads/1241000-Speedport-Plus-2/page9 μηπως βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Στις 12/3/2023 στις 9:23 ΠΜ, stefanidisg είπε Όταν προσπαθώ να βάλω static dns και πατάω save changes - δεν παίρνει τις ρυθμίσεις. Άμα ξαναμπώ μέσα στο wan το static dns είναι απενεργοποιημενο. Το δοκίμασα 10 φορές. Δεν παίρνει τη ρύθμιση. Firmware 2.8.005.0 Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2 minutes ago, kostaspsilos13 said: Όταν προσπαθώ να βάλω static dns και πατάω save changes - δεν παίρνει τις ρυθμίσεις. Άμα ξαναμπώ μέσα στο wan το static dns είναι απενεργοποιημενο. Το δοκίμασα 10 φορές. Δεν παίρνει τη ρύθμιση. Firmware 2.8.005.0 Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ σε καναν dhcp δεν εχει να ρυθμισεις dns σε lan επιπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspsilos13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε σε καναν dhcp δεν εχει να ρυθμισεις dns σε lan επιπεδο? Ωπα με πας στα βαθιά. Δεν ξέρω καθόλου απαυτα.. Απέξω απέξω.. Πού είναι στο μενού το dhcp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου On 31/01/2024 at 02:09, kostaspsilos13 said: Ωπα με πας στα βαθιά. Δεν ξέρω καθόλου απαυτα.. Απέξω απέξω.. Πού είναι στο μενού το dhcp δεν το εχω για να σου πω που μπορει να ειναι.απλα κανω υποθεση μηπως το εχει στην καρτελα που ρυθμιζεις τον dhcp.to dhcp πρεπει να ειναι στην καρτελα lan. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eatos Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Στις 31/1/2024 στις 12:40 ΠΜ, kostaspsilos13 είπε Όταν προσπαθώ να βάλω static dns και πατάω save changes - δεν παίρνει τις ρυθμίσεις. Άμα ξαναμπώ μέσα στο wan το static dns είναι απενεργοποιημενο. Το δοκίμασα 10 φορές. Δεν παίρνει τη ρύθμιση. Firmware 2.8.005.0 Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το ίδιο firmware. Βρήκε κανείς λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 11 hours ago, Eatos said: Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με το ίδιο firmware. Βρήκε κανείς λύση; τοπικα στην καρτα δικτυου δεν σε βολευει να αλλαξεις dns? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topdj21 Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Καλησπέρα Τελικά υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε τα DNS του router; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα