Mas_Bass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 οπα ενδιαφέρον, πως παίρνω νέο FW; Η συσκευή είναι το πολύ δύο μηνών, μου την αντικατέστησαν με αναβάθμιση FTTH. Ψάχνω κ δε βλέπω κάπου να δίνει η otenet firmware κ ούτε έχει update firmware κουμπί στο UI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Mas_Bass είπε οπα ενδιαφέρον, πως παίρνω νέο FW; Η συσκευή είναι το πολύ δύο μηνών, μου την αντικατέστησαν με αναβάθμιση FTTH. Ψάχνω κ δε βλέπω κάπου να δίνει η otenet firmware κ ούτε έχει update firmware κουμπί στο UI Θα σου έρθει αυτόματα κάποια στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 11/03/2023 at 19:02, ananaki said: Έχω και εγω το speedport plus 2 αλλάζει το ipv4 αλλά δεν αλλάζει το ipv6. Σήμερα φώναξα ένα τεχνικό cosmote. Τίποτα δεν έγινε. Καλό ρουτερ αλλά κλειδωμένες δυνατότητες. Εμείς που βλέπουμε live streaming θέλουμε το ipv6 να αλλάξει η και να κλείσει τελείως. Μέσα από αυτό παρακολουθειται η κίνηση και πέφτουμε στα μπλοκα. Αν αλλάξει firmware και μας το αφήσει ελεύθερο μόνο έτσι. Αλλιώς άλλο ρουτερ δεν κλεινει το ipv6 ωστε να εισαι comple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xentimus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, ακόμη και να του βάλω 1.1.1.1 ή το pi-hole μου, στο https://www.dnsleaktest.com/ δείχνει ότι χρησιμοποιεί το dns της cosmote και χωρίς ρυθμίσεις στο κάθε PC δεν ανήγει τα γνωστά torrent site... Αν έχει κανείς καμία λύση ας βοηθήσει! Είμαι στο τελευταίο firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 36 minutes ago, Xentimus said: Έχω και εγώ το ίδιο θέμα, ακόμη και να του βάλω 1.1.1.1 ή το pi-hole μου, στο https://www.dnsleaktest.com/ δείχνει ότι χρησιμοποιεί το dns της cosmote και χωρίς ρυθμίσεις στο κάθε PC δεν ανήγει τα γνωστά torrent site... Αν έχει κανείς καμία λύση ας βοηθήσει! Είμαι στο τελευταίο firmware. να βαλεις καρφωτα dns στην συσκευη αντι για το router για να ξεμπερδευεις? εκτος αν κλεισεις απο την καρτα δικτυου το ipv6 και να αφησεις μονο το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xentimus Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, poulinos είπε να βαλεις καρφωτα dns στην συσκευη αντι για το router για να ξεμπερδευεις? εκτος αν κλεισεις απο την καρτα δικτυου το ipv6 και να αφησεις μονο το 4. Αυτό είναι το εύκολο, το οποίο δεν με πειράζει να κάνω ιδιαίτερα, απλά θα προτιμούσα να είχε τη ρύθμιση default όλο το δίκτυο μέσω του router. Είναι περίεργο που δεν εφαρμόζει το setting του DNS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Εγώ πάντως που έχω αλλάξει dns όπως είπα και πιο πάνω και έχω βάλει της google , βλέπω ότι τους παίρνει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 7 hours ago, Xentimus said: Αυτό είναι το εύκολο, το οποίο δεν με πειράζει να κάνω ιδιαίτερα, απλά θα προτιμούσα να είχε τη ρύθμιση default όλο το δίκτυο μέσω του router. Είναι περίεργο που δεν εφαρμόζει το setting του DNS. το καταλαβαινω οτι θες να ειναι globally αλλα το λεω πιο πολυ για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βρεθει ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xentimus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, poulinos είπε το καταλαβαινω οτι θες να ειναι globally αλλα το λεω πιο πολυ για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βρεθει ακρη Αυτό θα κάνω, αν δεν μου δουλέψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 8 hours ago, Xentimus said: Αυτό θα κάνω, αν δεν μου δουλέψει! ειναι η ευκολη λυση και ελπιζω να φτιαξουν το interface. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά άλλαξα το dns στο ρουτερ και τώρα δεν έχω διαχείριση έξω από το σπίτι φταίει αυτό ή ότι έχω κλειστό το wifi ή έτυχε;;; Παιδιά ξεκόλλησε μάλλον η εφαρμογή έφταιγε... Ευχαριστώ παντός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 αν δεν βαλεις λαθος dns δεν εχει λογω να μην παιζει κατι ( καποιο remote management) 17 minutes ago, MYLOPOTAMOS said: Καλησπέρα παιδιά άλλαξα το dns στο ρουτερ και τώρα δεν έχω διαχείριση έξω από το σπίτι φταίει αυτό ή ότι έχω κλειστό το wifi ή έτυχε;;; Παιδιά ξεκόλλησε μάλλον η εφαρμογή έφταιγε... Ευχαριστώ παντός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saysmaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2023 στις 11:34 ΜΜ, MYLOPOTAMOS είπε Καλησπέρα παιδιά άλλαξα το dns στο ρουτερ και τώρα δεν έχω διαχείριση έξω από το σπίτι φταίει αυτό ή ότι έχω κλειστό το wifi ή έτυχε;;; Παιδιά ξεκόλλησε μάλλον η εφαρμογή έφταιγε... Ευχαριστώ παντός... Άλλαξες και το IPv6 DNS?? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από Saysmaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, Saysmaster είπε Άλλαξες και το IPv6 DNS?? Δεν αλλάζει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D-Lux Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ξέρει κάποιος πώς προσθέσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω βάλει πάνω στο router? Τα Windows δεν βλέπουν τίποτα όταν πάω να κάνω map network drive. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2023 από D-Lux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα