huh112h Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Πήρα πρόσφατα το καινούριο Speedport Plus 2 από τη cosmote, και προσπάθησα να αλλάξω DNS διότι τώρα έχει τα *.otenet.gr. Δεν μπορώ να βρω όμως τρόπο να κάνω το Primary/Secondary DNS edit, και έχω ξεμείνει με αυτά. Από αυτά που διαβάζω (και μετά από το τηλέφωνο στη cosmote) καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν γίνεται να αλλαχθεί. Έχει βρεί κάποιος λύση σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 μια λυση τα αλλαζεις στις συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlborakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ... Το περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει μετά από ανανέωση συμβολαίου... Τώρα έχω το speedport plus και έχω κουμπώσει πάνω deco. Dns έχω αλλάξει και στο ρουτερ αλλά και στα deco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 28/02/2023 at 18:50, marlborakis said: Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ... Το περιμένω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει μετά από ανανέωση συμβολαίου... Τώρα έχω το speedport plus και έχω κουμπώσει πάνω deco. Dns έχω αλλάξει και στο ρουτερ αλλά και στα deco αν τα deco τα εχεις ως router (το πρωτο) και οχι ως access point τοτε αμα αλλαξεις εκειμεσα τον Dns θα δωσει και αυτον τον Dns σε οποια συσκευη συνδεθεί πανω στο deco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlborakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, poulinos είπε αν τα deco τα εχεις ως router (το πρωτο) και οχι ως access point τοτε αμα αλλαξεις εκειμεσα τον Dns θα δωσει και αυτον τον Dns σε οποια συσκευη συνδεθεί πανω στο deco. Το παρέλαβα χτες και αυτό έκανα. Άλλαξα dns στα deco και όλα καλά Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από marlborakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 minute ago, marlborakis said: Το παρέλαβα χτες και αυτό έκανα. Άλλαξα dns στα deco και όλα καλά Μια χαρα.καντα και Firmware update τα deco μεσα απο την εφαρμογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlborakis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, poulinos είπε Μια χαρα.καντα και Firmware update τα deco μεσα απο την εφαρμογη Δεν έχουν update έχουν την τελευταία ενημέρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 24 minutes ago, marlborakis said: Δεν έχουν update έχουν την τελευταία ενημέρωση μια χαρα εισαι τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Επειδή το παρέλαβα και εγώ το speedport plus 2 να πω ότι αλλάζουν κανονικά τα dns . Internet -wan- static dns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Αλλαζουνε εκει αλλα μενουνε? Δοκιμασες σε dnsleak πχ να δεις τι δειχνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ananaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Έχω και εγω το speedport plus 2 αλλάζει το ipv4 αλλά δεν αλλάζει το ipv6. Σήμερα φώναξα ένα τεχνικό cosmote. Τίποτα δεν έγινε. Καλό ρουτερ αλλά κλειδωμένες δυνατότητες. Εμείς που βλέπουμε live streaming θέλουμε το ipv6 να αλλάξει η και να κλείσει τελείως. Μέσα από αυτό παρακολουθειται η κίνηση και πέφτουμε στα μπλοκα. Αν αλλάξει firmware και μας το αφήσει ελεύθερο μόνο έτσι. Αλλιώς άλλο ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δηλαδή είναι διαφορετικό το μενού από του plus; https://i.imgur.com/Br1hL6h.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GnsP είπε Δηλαδή είναι διαφορετικό το μενού από του plus; https://i.imgur.com/Br1hL6h.png Ναι είναι διαφορετικό Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από stefanidisg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mas_Bass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) οπ, εμένα το Speedport Plus 2 έχει firmware 1.6.001.4 και είναι σ'αυτό το σημείο διαφορετικό: και από σήμερα το πρωί δεν βλέπει το pihole και ψάχνω να δω τι φταίει με το ρημάδι. ΟΚ στα DNS Server βαζω του Pi-hole για να παίρνει από εκεί DNS, στο WAN IP Address τι βάζω;;; Επίσης όπως είπες κ πιο πάνω στο Internet->WAN δεν έχω επιλογή static DNS: Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από Mas_Bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα