Προς το περιεχόμενο

Υοutube σε Galaxy Note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Βρεθηκε στα χερια μου το συγκεκριμενο τηλεφωνο το οποιο παιζει να ειχα να χρησιμοποιησω 10 χρονια. Anyway, θελω να κανει ενα και μονο ενα πραγμα. Να παιζει Υoutube, ουτως ωστε να του βαζω playlists και να τις παιζει στο ηχοσυστημα μεσω bluetooth. Τιποτα αλλο, μονο αυτο. Ή εστω Spotify.

Το προβλημα ειναι πως δεν υποστηριζονται πλεον οι εφαρμογες αυτες. Οποτε σκεφτηκα να του περασω καμια νεα Rom, αλλα απεχω εδω και παμπολλα χρονια απο αυτο το παιχνιδι και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι το μπρικαρω και να καθομαι να ψαχνω λυσεις διχως αυριο, για ενα προβλημα που μου φορτωσα μονος μου :lol:

Προσπαθησα να κατεβασω λοιπον σε καποια φαση μια παλια εκδοση του ΥΤ που υποτιθεται επαιζε, αλλα μου ζητουσε να του κανω update στα Google Services που δεν κατεβαιναν με τιποτα απο το Play Store γιατι μου εβγαζε προβλημα συνδεσης (ενω ιντερνετ εμπαινε κανονικα). Δοκιμασα να κατεβασω το Vancedπωστολενε αυτο μεσω του οδηγου εδω, αλλα μου βγαζει error οταν παω να τρεξω το apk. Και σε αλλα apk εν τω μεταξυ κατι τετοια errors πεταει.

Tl;dr θελω τον πιο foolproof γρηγορο τροπο να τρεξω youtube σε Νοte 3 με Lollipop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα errors στα βγάζει επειδή είναι αρκετα παλιό κ δεν υποστηριζεται. 

Η μόνη εύκολη γρηγορη  επιλογη χωρίς ρισκο μη μπλοκαρει η συσκευη κλπ είναι να βρεις κάποιο παλαιότερο. apk της εφαρμογής YouTube θα κανεις αναγκαστικά δοκιμές κάποιο από αυτά θα το τρέξει  

τα Vance κλπ θέλουν ψα;ξιμο κ μπορει να μπλοκαρει κ η συσκευή  αρα αναγκαστικά δοκιμασε να ανοιξεις παλαιοτερα apk μήπως κ ανοίξει κάποιο απ αυτα. τώρα με τα Google services αν είναι παλιο το apk  θα στο κανει ignore/bypass κ θα προχωρήσει το install.

Η αλλη εναλλακτικη ειναι να τρεξεις εφαρμογη εφαμιλλη με youtube που υποστηρίζει Playlist όπως https://newpipe.net/

βλέποντας κ κάνοντας :rolleyes:

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το Vanced εγώ το τρέχω ακόμα χωρίς προβλήματα.

ναι αλλά εσυ έχεις νεώτερη συσκευή από το note 3 :P του @stormrain που είναι πολλά μη συμβατα client μετά από τοσα χρονια. κάποιο απ αυτα θα τρέξει για Playlist κλπ

Επεξ/σία από aces
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το TubeMate ή το NewPipe δεν παίζουν?

Καλη ιδεα, θα τα τσεκαρω κι αυτα αυριο!

8 λεπτά πριν, aces είπε

Τα errors στα βγάζει επειδή είναι αρκετα παλιό κ δεν υποστηριζεται. 

Η μόνη εύκολη γρηγορη  επιλογη χωρίς ρισκο μη μπλοκαρει η συσκευη κλπ είναι να βρεις κάποιο παλαιότερο. apk της εφαρμογής YouTube θα κανεις αναγκαστικά δοκιμές κάποιο από αυτά θα το τρέξει  

τα Vance κλπ θέλουν ψα;ξιμο κ μπορει να μπλοκαρει κ η συσκευή  αρα αναγκαστικά δοκιμασε να ανοιξεις παλαιοτερα apk μήπως κ ανοίξει κάποιο απ αυτα. τώρα με τα Google services αν είναι παλιο το apk  θα στο κανει ignore/bypass κ θα προχωρήσει το install.

Η αλλη εναλλακτικη ειναι να τρεξεις εφαρμογη εφαμιλλη με youtube που υποστηρίζει Playlist όπως https://newpipe.net/

βλέποντας κ κάνοντας :rolleyes:

Βρηκα ενα .apk που κατα τ'αλλα ανοιγει, αλλα μου πεταει το update στα Google Services τα οποια μου δινουν error οταν παω να κανω το update. Θα τσεκαρω και το Νewpipe και το Vanced και βλεπουμε. 

Ειναι που βαριεμαι οικτρα να μπλεξω με custom Roms γιατι ετσι και παει κατι στραβα θα με πιασουν τα ψυχαναγκαστικα μου να το φτιαξω και δεν εχω καθολου χρονο για κατι τετοιο 😛

Θενξ φιλτατοι!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε και το ReVanced άμα θες, μιας που το Vanced είναι EOL. Μπορείς να βρες έτοιμα τα .apk στο thread μου άμα βαριέσαι να τα φτιάξεις.

Επεξ/σία από Retrial
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Retrial είπε

Δοκίμασε και το ReVanced άμα θες, μιας που το Vanced είναι EOL. Μπορείς να βρες έτοιμα τα .apk στο thread μου άμα βαριέσαι να τα φτιάξεις.

Θα το δω κι αυτο, απευθείας στα apk σου θα παω  :D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, KyrGR είπε

Δεν μου έχει τύχει  ποτέ ανεπανόρθωτο brick σε Samsung και το θεωρώ απίθανο ενδεχόμενο.

Ισχυει. Απλα μετα πρεπει να στηνεις odin να βρισκεις firmware αν χαθει ο Efs, να το πάρεις προσωπικά και να ψάχνεις να  βρεις αλλη custom rom κλπ, πράγμα που θα προτιμουσα να αποφύγω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, aces είπε

ναι αλλά εσυ έχεις νεώτερη συσκευή από το note 3 :P του @stormrain που είναι πολλά μη συμβατα client μετά από τοσα χρονια. κάποιο απ αυτα θα τρέξει για Playlist κλπ

Ναι τα μισά χρόνια του Note 3 😁

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον βρήκα ανελπιστα καλη λυση. Καταρχην τα apk που δοκιμασα των εφαρμογών που αναφερατε πριν, δεν μπορούσαν να εγκατασταθουν γιατι μου πέταγε ενα πρόβλημα parsing the package ή κατι τετοιο ελεγε. Προφανως δεν φταινε τα apk, η καραβανα το νοτελι φταίει, αλλα δεν μπήκα σε διαδικασία να δω τι γίνεται. 

Η λυση που βρεθηκε λοιπον, ειναι πως για καποιον λογο η εφαρμογή YouTube Music λειτουργει αψογα, οποτε problem solved, την εβαλα και κάνω την δουλεια μου!

Thanks all 😀 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...