iMacius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα γνωρίζει κανένας σε MacBook Air 2012 13inch από αναβαθμίσεις σε ram/ ssd εάν γίνεται και εαν θα χει κάποια διαφορά σε ταχύτητα; Το χει δοκιμάσει κάποιος; Στα pro ξέρω ότι γίνεται, για τα air δεν γνωρίζω …Ευχαριστώ
M A T R I X Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Απ' όσο γνωρίζω ram δεν μπορείς να αλλάξεις καθώς είναι με το board. Για αλλαγή ssd δες εδώ. 1
iMacius Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Θα χει αισθητή διαφορά από θέμα ταχύτητας;
thanasis00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Όπως γράφει και στα σχόλια στο ifixit κάποιος, χρειάζεσαι έναν αντάπτορα για να μπορείς να βάλεις κανονικό m2 ssd. Βρες τον στα comments, τον πουλάει το amazon. Εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμα στο δικό μου, αλλά σκέφτομαι να το κάνω σε λίγο καιρό.
Λύση M A T R I X Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, iMacius είπε Θα χει αισθητή διαφορά από θέμα ταχύτητας; Ανάλογα τι χρήση του κάνεις και τι περιμένεις να δεις, αλλά ναι θα έχεις. 14 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Όπως γράφει και στα σχόλια στο ifixit κάποιος, χρειάζεσαι έναν αντάπτορα για να μπορείς να βάλεις κανονικό m2 ssd. Βρες τον στα comments, τον πουλάει το amazon. Εγώ δεν έχω αλλάξει ακόμα στο δικό μου, αλλά σκέφτομαι να το κάνω σε λίγο καιρό. Το γράφει και στο intro 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα