ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Έχει κάποια χρόνια που είμαι στην Vodafone (αρχικά ήταν Cyta) με 24άρα adsl και πιάνω max 11mbps. Απ΄ότι έμαθα η Cosmote προσφέρει πλέον 50άρες και πάνω στην περιοχή μου και σκέφτομαι να αλλάξω. Είμαι επαρχία οπότε οι επιλογές μου είναι οι mainstream (Inalan κλπ γιοκ). 1) Πόσο καιρό πριν την λήξη του συμβολαίου να πάρω να ενημερώσω την Vodafone ότι δεν θα ανανεώσω? 2) Πόσο καιρό πριν να ξεκινήσω διαδικασίες με Cosmote έτσι ώστε να μην μείνω χωρίς internet στο ενδιάμεσο? 3) Αν βάλω 50άρα θα πιάνω τουλάχιστον ~20 ή θα δώσω τσάμπα +6€ τον μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Έχει κάποια χρόνια που είμαι στην Vodafone (αρχικά ήταν Cyta) με 24άρα adsl και πιάνω max 11mbps. Απ΄ότι έμαθα η Cosmote προσφέρει πλέον 50άρες και πάνω στην περιοχή μου και σκέφτομαι να αλλάξω. Είμαι επαρχία οπότε οι επιλογές μου είναι οι mainstream (Inalan κλπ γιοκ). 1) Πόσο καιρό πριν την λήξη του συμβολαίου να πάρω να ενημερώσω την Vodafone ότι δεν θα ανανεώσω? 2) Πόσο καιρό πριν να ξεκινήσω διαδικασίες με Cosmote έτσι ώστε να μην μείνω χωρίς internet στο ενδιάμεσο? 3) Αν βάλω 50άρα θα πιάνω τουλάχιστον ~20 ή θα δώσω τσάμπα +6€ τον μήνα? Σχετικα με το τριτο παίζουν πολλα ρολο οπως η καλωδιωση του σπιτιού σου, το ποσο κοντα ειναι η καμπινα στο σπιτι σου, η ποιότητα του χαλκού στην περιοχη κλπ κλπ. Οταν κανεις συμβολαιο η κοσμοτε θα σου δειξει πινακακι με τις αναμενομενες τιμές ταχυτήτων στην περιοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Οταν κανεις συμβολαιο η κοσμοτε θα σου δειξει πινακακι με τις αναμενομενες τιμές ταχυτήτων στην περιοχή Πριν κάνω συμβόλαιο δεν μπορούν να μου πουν για να έχω μια ιδέα για το αν αξίζει ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ΡΙ ΑΠ είπε Πριν κάνω συμβόλαιο δεν μπορούν να μου πουν για να έχω μια ιδέα για το αν αξίζει ή όχι? Νομιζω σου βγαζει και στη σελιδα τους αν πας να σου βγάλει διαθεσιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα