Προς το περιεχόμενο

Burn or Dead Pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω ένα θέμα που με βασανίζει εδώ και 1 μήνα.

Αγόρασα μια 24' 1080p Philips Monitor 165Hz στην InfoQuest.Μετα από 2 βδομάδες χρήση μου παρουσίασε βλάβη με οριζόντιες γραμμές.

Η InfoQuest με παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία της Philips στην Αθήνα.

Μετά από εικόνες που έστειλα δέχτηκαν την αντικατάσταση.

Σήμερα(μετά από 1 μήνα)ήρθε η αντικατάσταση άλλης οθόνης ίδιου μοντέλου και μόλις το άναψα είδα κατευθείαν καμένο πίξελ με άλλο ένα πίξελ πολύ κοντά του να είναι έτοιμο να καεί,στο κέντρο της οθόνης.

Πήρα ξανά τηλέφωνο και έστειλα φωτογραφίες στο email.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι στην πρώτη περίπτωση της προηγούμενης οθόνης μου ήταν ένας άντρας και μόλις είδε στις φωτογραφίες την βλάβη αμέσως μετά από λίγη ώρα μου ανέφερε ότι θα γίνει αντικατάσταση.

Ενώ στην δεύτερη περίπτωση που αντιμετωπίζω πρόβλημα  με σχεδόν 2 καμένα πίξελ η κοπέλα μου ανέφερε ότι θα μου έρθει απάντηση σε λίγες μέρες.

Είχε κάποιος παρόμοια περίπτωση με καμένο πίξελ και του έχει γίνει επιστροφή χρημάτων η για δεύτερη φορά αντικατάσταση? (κάτι που της το είπα για επιστροφή) .

Και το πιο ύποπτο η οθόνη φαινόταν να ήταν refurbished.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω ακριβως το ιδιο θεμα ελπιζω να μην πειραζει να ρωτησω κι εγω εδω.

Στην Xiaomi 27αρα που πηρα ανακαλυψα ενα καμενο η κολλημενο πιξελ. Στο μαυρο φοντο δεν φαινεται καθολου αλλα στο ασπρο,μπλε,κιτρινο,κοκκινο φαινεται μια μπλε κουκιδιτσα...Ειναι καμενο η κολλημενο pixel; Δεν ενοχλει και δεν ξερω αν θα το κυνηγησω με eshop

Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 11:29 ΜΜ, spocky είπε

Για να μην ανοιγω ακριβως το ιδιο θεμα ελπιζω να μην πειραζει να ρωτησω κι εγω εδω.

Στην Xiaomi 27αρα που πηρα ανακαλυψα ενα καμενο η κολλημενο πιξελ. Στο μαυρο φοντο δεν φαινεται καθολου αλλα στο ασπρο,μπλε,κιτρινο,κοκκινο φαινεται μια μπλε κουκιδιτσα...Ειναι καμενο η κολλημενο pixel; Δεν ενοχλει και δεν ξερω αν θα το κυνηγησω με eshop

Και μένα είναι semi dead ένα pixel στην ίδια οθόνη προς τα δεξιά. Δείχνει μόνο κόκκινο που και που.  Και μενα δεν με πολυενοχλεί να πω την αλήθεια, οπότε θα το αφήσω έτσι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...