Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω μια ερώτηση για μια προσφορά για κινητή που έβγαλε η Nova Unlimited All Με απεριόριστα λεπτά για όλα τα δίκτυα κινητής/σταθερής και απεριόριστα δεδομένα.Στο κατάστημα μου είπαν ότι είναι όλα πραγματικα απεριόριστα και τα λεπτά και τα δεδομενα.Το έχει κάνει κάποιος μήπως εχετε κάποια γνώμη για την συγκεκριμένη προσφορά;

Screenshot_20230119_143551_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από maniakos13
Διόρθωση
Δημοσ.

Η τιμή είναι μαζί με σταθερό και VDSL, ή μόνο κινητό;;

Αν είναι μόνο για κινητό προσωπικά τα θεωρώ πάρα πολλά, εγώ δίνω 13,60 στην Vodafone για κινητό με απεριόριστη ομιλία και 8gb internet και πάλι πολλά μου φαίνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, chios είπε

Η τιμή είναι μαζί με σταθερό και VDSL, ή μόνο κινητό;;

Αν είναι μόνο για κινητό προσωπικά τα θεωρώ πάρα πολλά, εγώ δίνω 13,60 στην Vodafone για κινητό με απεριόριστη ομιλία και 8gb internet και πάλι πολλά μου φαίνονται.

Τα 33€ είναι για μόνο για συμβόλαιο κινητής με 24μηνη δέσμευση, απεριόριστα όλα και 2 μήνες πάγια δώρο.

Αν είσαι ήδη συνδρομητής Nova σταθερής έχεις 6€ έκτπωση, οπότε 27€/μήνα, με τα δώρο πάγια βγαίνει 24.75€/μήνα.

13.60 σε τι ακριβώς πρόγραμμα δίνεις και πόσο κοστίζει να πάρεις απεριόριστα data μαζί με τα λεπτά? (ή σκέτα απεριόριστα data)

5 ώρες πριν, dpilio είπε

Να ξέρεις αν εισαι ήδη συνδρομητής δεν ισχύει (έτσι μου είπαν τηλεφωνικά) 

Αν είσαι ήδη συνδρομητής σε ποιό πράγμα? Wind κινητή? Κινητή γενικότερα με συμβόλαιο? Nova? Δεν μπορείς να μεταφέρεις απο καρτοκινητο σε συμβόλαιο το νούμερο? Διευκρίνισε πλιζ.

Επεξ/σία από Tol1as
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω και σταθερό με vdsl και κινητό (δύο λογαριασμούς σε wind).... Τους πήρα να τα βαλω όλα σε ένα με ίνα με βάση την προσφορά και μου είπαν δεν γίνεται (βασικά μου είπαν και μεγαλύτερη τιμή από αυτό που διαφημίζουν και ότι δεν μπορώ να τα βάλω όλα σε ένα λογαριασμό).. να σου πω την αλήθεια χαλαστηκα, τους ζήτησα συγνώμη που τους απασχόλησα και δεν ρώτησα περισσοτερα...

Επεξ/σία από dpilio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...