Προς το περιεχόμενο

Μακριά από vodafone!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(Ακολουθεί σεντονι)

Ήρθα κι εγώ με την σειρά μου να κάνω ένα rant για αυτό που περνάω με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Τέλη Νοεμβρίου στις μέρες της Black Friday βλέπω μια προσφορά online της Vodafone για 100mbps και επειδή ήταν καλύτερη ακόμα και ως προς την τιμή σε σύγκριση με την 50αρα που είχα,  λέω ας πάω σε ένα κατάστημα να το προχωρήσουμε. 

Παρεμπιπτόντως εδώ να πω πως η τρέχουσα σύνδεση που είχα ήταν του σπιτονοικοκυρη καθώς είμαι μερικούς μήνες στο σπίτι σαν νέος ένοικος και για να μην σπάσει το συμβόλαιό του, μείναμε με την δική του.

Η κοπέλα που με εξυπηρέτησε στο κατάστημα μου έκανε μια προσφορά 100mbps στα 23€ κι εγώ μετά χαράς την αποδέχθηκα. Μου πρότεινε όμως να μην κάνω μεταβίβαση της γραμμής αλλά να κάνω αίτηση νέα γραμμής καθώς μου είπε θα πάρει περίπου 15 ημέρες.

Περίπου μέρες μετά, ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί η νέα γραμμή. 

Έχω καλέσει αμέτρητες φορές, έχω επισκεφθεί και το εν λόγω κατάστημα της περιοχής μου αλλά κανείς δεν μπορεί να μου δώσει άμεση λύση.

Το μόνο που μου πρόσφεραν είναι ο 1ος μήνας δωρεάν.

Το αστείο είναι πως την περασμένη εβδομάδα ήρθε ο τεχνικός για την εγκατάσταση αλλά ως προς την έκπληξη όλων(κανενός), ειχαν περάσει την γραμμή στο παραδίπλα διαμέρισμα οπότε πάμε από την αρχή...Σήμερα ήρθε μήνυμα ξανά με sms πως ο τεχνικός(ο 1ος, όχι δηλαδή αυτός που θα μας βάλει ίντερνετ) θα περάσει 24/1.

Και ρωτάω τωρα εγώ, τι μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγκατάσταση νεας γραμμής σημαίνει οτι πρέπει να αναμιχθεί ενεργά η Cosmote .. Οπότε εφόσον δεν εισαι δικός τους πελάτης πετάνε αετό,  Μεσολάβησαν και οι γιορτές...

Υπομονή και κυνήγι, αλλά ο βασικός υπαίτιος της ταλαιπωρίας σου δεν ειναι η Vodafone..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...