SabotazNic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, harris78 είπε Σε οποιαδήποτε σοβαρή δουλεία που ζητάνε εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή και κυρίως σε θέσεις ευθύνης... Ειδικότερα στο δημόσιο που χρειάζεται και χαρτί από ψυχίατρο από δημόσιο νοσοκομείο. Σε αποκλειει το Ι5 (ασχετως για ποιον λογο το πηρες), απο σωματα ασφαλειας. Το Ι5 ΕΙΝΑΙ νομιμη απαλλαγη, και εχεις εκπληρωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις, και βγαζεις κανονικα δελτιο ολοκληρωσης αυτων για να παρουσιασεις σε οποιαδηποτε δουλεια Καλο ειναι να μην γραφουμε οτι να'ναι, ειδικα οταν μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε. 2 λεπτά πριν, chios είπε Αυτό το να χαλάσω την υγεία μου στο στρατό δεν το καταλαβαίνω, 21 μήνες έκανα στην εποχή μου και ήταν τα καλύτερα και ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, η φιλίες και τα γέλια που έκανα φαντάρος κόπηκαν όταν βγήκα στην πραγματική ζούγκλα της ζωής. Αποψη σου Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από SabotazNic 6
harris78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλο ειναι να μην γραφουμε οτι να'ναι, ειδικα οταν μπορει να το διαβασει ο οποιοσδηποτε. Γιατί ποιος λέει ότι να ναι? Υπογράμμισα τη νόμιμη απαλλαγή γιατί αυτή σε αποκλείει από μερικές θέσεις και σε άλλους χτυπάει άσχημα. Αν τα ξέρεις καλύτερα οκ... Υπάρχει το Google υπάρχουν και τα ΦΕΚ, υπάρχουν και οι υπεύθυνοι προσωπικού. Όποιος το ξαναλέω ενδιαφέρεται το ψάχνει και δεν μένει σε αυτά που γράφω εγώ και ο καθένας. Αυτά...
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, harris78 είπε Γιατί ποιος λέει ότι να ναι? Υπογράμμισα τη νόμιμη απαλλαγή γιατί αυτή σε αποκλείει από μερικές θέσεις και σε άλλους χτυπάει άσχημα. Αν τα ξέρεις καλύτερα οκ... Υπάρχει το Google υπάρχουν και τα ΦΕΚ, υπάρχουν και οι υπεύθυνοι προσωπικού. Όποιος το ξαναλέω ενδιαφέρεται το ψάχνει και δεν μένει σε αυτά που γράφω εγώ και ο καθένας. Αυτά... Πιστεψε με, το εχω ψαξει.
StamTheMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, harris78 είπε Άλλο Ι5 για λόγους υγείας και άλλο Ι5 ψυχολογικό.... και τα 2 σε συνοδεύουν για μια ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται... Παιδια,εχουμε 2023,ας σταματησει επιτελους αυτη η καραμελα. 3 ώρες πριν, chios είπε Αυτό το να χαλάσω την υγεία μου στο στρατό δεν το καταλαβαίνω, 21 μήνες έκανα στην εποχή μου και ήταν τα καλύτερα και ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, η φιλίες και τα γέλια που έκανα φαντάρος κόπηκαν όταν βγήκα στην πραγματική ζούγκλα της ζωής. Δε θα κρινω το οτι γουσταρες να πας να κατσεις 21 μηνες στο στρατο,ουτε οτι ηταν τα καλυτερα χρονια της ζωης σου. Ηταν,ειναι και θα ειναι οτι πιο αχρηστο υπαρχει σε αυτη τη ζωη. Εγω μπηκα αφραγκος και βγηκα χρεωκοπημενος,αλλα οκ,γελασαμε μεσα,οποτε ολα καλα. 13 ώρες πριν, ptsfafa είπε Είμαι στον τρίτο μήνα της θητείας μου. Απο περιεργεια,πως και θες να το κοψεις; Συνηθως το σπασιμο ερχεται τις πρωτες μερες. Για μενα,αν ο λογος ειναι οτι δεν την παλευεις,παλεψε το λιγο ακομα,στη μεταθεση σου θα αλλαξουν τα πραματα,εφαγες ηδη 3 μηνες στο μπ***λο,αν βαλεις αδειες,αναρρωτικες,τιμητικες και απολυσεως,δε σου εχει μεινει πολυ ακομα. Αν δεν ηθελες να μπεις,θα ημουν μαζι σου 1000%,τωρα αφου μπηκες καντο να τελειωνεις,γιατι μετα θα εχεις τραβηγμα για 2 χρονια ακομα. 1
Tol1as Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αν δεν ηθελες να μπεις,θα ημουν μαζι σου 1000%,τωρα αφου μπηκες καντο να τελειωνεις,γιατι μετα θα εχεις τραβηγμα για 2 χρονια ακομα. Σωστός ο φίλος. Είναι πολύ σπαστικό να έχεις αυτό το θέμα πάνω απ'το κεφάλι σου για 2 χρόνια και να τραβιέσαι απο δω κι απο εκεί. Απο εκεί και πέρα: Αν το θέμα είναι τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν αυτή τη στιγμή τότε μία 6μηνη αναβολή μπορεί να σε βοηθήσει γιατί απ'οσο ξέρω θα παρουσιαστείς αλλού μόλις τελειώσει (αν δεν ισχύει αυτό ας με διορθώσει κάποιος). Αν το θέμα είναι οικονομικό φύγε αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν υπάρχουν όντως ψυχολογικοί λόγοι, ζήτα απ'΄το γιατρό στο στρατόπεδο να σε παραπέμψει στον ψυχολόγο. Αν το θέμα είναι γενικότερη απαλεψιά χωρίς συγκεκριμμένη αιτία... δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ο πραγματικός κόσμος θα είναι αρκετά συχνά χειρότερος απ'το στρατο. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πλέον το i5 σε αποκλείει μόνο από σώματα ασφάλειας Όλους τους άλλους δεν τους αφορά, επίσης θα δούνε ι5 δεν βλέπουν λόγο απαλλαγής Πριν 20-30 χρόνια με i5 δεν έβρισκες δουλειά ούτε στο ψιλικατζίδικο 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, harris78 είπε Γιατί ποιος λέει ότι να ναι? Υπογράμμισα τη νόμιμη απαλλαγή γιατί αυτή σε αποκλείει από μερικές θέσεις και σε άλλους χτυπάει άσχημα. Αν τα ξέρεις καλύτερα οκ... Υπάρχει το Google υπάρχουν και τα ΦΕΚ, υπάρχουν και οι υπεύθυνοι προσωπικού. Όποιος το ξαναλέω ενδιαφέρεται το ψάχνει και δεν μένει σε αυτά που γράφω εγώ και ο καθένας. Αυτά... Δεν σου ζηταει κανεις το χαρτι της νομιμης απαλλαγης. "Εχεις εκπληρωσεις τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις? Ναι. " Το προσθετεις και στο βιογραφικο αν η ηλικια ειναι μικρη και τελος. Εκτος αν νομιζεις οτι μετα τα 30 ρωταει κανεις για το στρατιωτικο. 1
JakeKaufman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, harris78 είπε Το Ι5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ που σε αποκλείει από θέσεις πχ Σώματα Ασφαλείας, Καθηγητές, κλπ.... Επίσης σε μεγάλες εταιρείες δεν περνάει απαρατήρητη η απαλλαγή. Όποιος θέλει ας το ψάξει περεταίρω. Επειδή το έχουμε ψάξει αρκετά περεταίρω, όπως προτρέπεις, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Είναι ψέμματα.
leolipop Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, harris78 είπε Άλλο Ι5 για λόγους υγείας και άλλο Ι5 ψυχολογικό.... και τα 2 σε συνοδεύουν για μια ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται... Εκτος απο το οτι δεν μπορεις να προσληφθεις σε ενστολο σωμα , τιποτα αλλο δε συνεπαγεται. 31 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Επειδή το έχουμε ψάξει αρκετά περεταίρω, όπως προτρέπεις, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Είναι ψέμματα. Αυτο με το σωμα ασφαλειας ισχυει , ακομα και πυροσβεστης η λιμενοφυλακας απαιτει εκπληρωμενη θητεια. 13 ώρες πριν, ptsfafa είπε Σας ευχαριστώ. Και αργότερα όταν πάω για την τελική αναβολή και το Ι5, δεν θα τους φανεί περίεργο που ενώ υποτίθεται ότι έχω ψυχολογικό που με εμποδίζει από το να υπηρετήσω, παρόλα αυτά υπηρέτησα 3 μήνες? Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα? Ο στρατος μπορει να σε περιμενει 2 χρονια , παραπανω αναβολες δε δινει. Επειδη το 2014 πηρα την οριστικη απαλλαγη , μετα απο 2 χρονια μονοετων αναβολων (η μια απο το στρατοπεδο την 3η μερα) , ειχα την ιδιες φοβιες οτι παω να τους κοροιδεψω κλπ. Σου λεω οτι ελεγαν και εμενα τοτε : Ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , μολις παει η ωρα 2 , σπιτακι τους.Επισης καλο θα ειναι να σε δει ψυχιατρος ωστε πραγματικα να δεις αν εχεις κατι.Αν παρεις και μια ηπια αγωγη τυπικα και μονο και με μια γνωματευση ακομα και απο ιδιωτη ψυχιατρο , εχουν αυτοι τον κ@λο τους καλυμμενο και δεν τους βαζεις σε καμια διαδικασια να ασχοληθουν. Οταν πηγα Πεντελη τελευταια φορα για να με απαλλαξουν , πρεπει να εκατσα μεσα 1 λεπτο ολο και ολο.Στο τελος φευγοντας ανακουφισμενος διαπιστωνεις οτι τσαμπα αγχωνοσουν. 2
f3d0n Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω μπηκα αφραγκος και βγηκα χρεωκοπημενος,αλλα οκ,γελασαμε μεσα,οποτε ολα καλα. Εγώ μπήκα αφραγκος και βγηκα με 2000€ στην τράπεζα! Δεν υπάρχει καλύτερα από ΕΛΔΥΚ! 1 1 1
pant13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ρε αφήστε τα κολπα να πούμε και πηγαίνετε να υπηρετησετε την πατρίδα που τόσα έχει κάνει και θα κάνει για εσάς. 1 1
makis269 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 13 ώρες πριν, ptsfafa είπε Σας ευχαριστώ. Και αργότερα όταν πάω για την τελική αναβολή και το Ι5, δεν θα τους φανεί περίεργο που ενώ υποτίθεται ότι έχω ψυχολογικό που με εμποδίζει από το να υπηρετήσω, παρόλα αυτά υπηρέτησα 3 μήνες? Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα? δεν νομίζω να τους κοροϊδεύεις, για να μην μπορείς να αντέξεις τον στρατό που είναι παιδική χαρά σε σχέση με την πραγματική ζωή υπάρχει θέμα. 3
xgol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Γιατι μιλατε για ψυχολογο και οχι για ψυχιατρο; 1
Ducatista Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Φιλαράκο αν όντως νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο ζητά να σε δει κάποιος ειδικός αν απλα βαρέθηκες τα νούμερα που έχουν κάποιο βαθμό και σου κάνουν την ζωή δύσκολη κανε λίγο υπομονή ετσι και αλλιως πλέον είναι σχετικά μικρή η θητεία.... οσο για αυτούς που λένε ότι η ζωή είναι ζούγκλα να πω ότι δεν είναι για όλους
pintourikio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, ptsfafa είπε Καλησπέρα. Είμαι στον τρίτο μήνα της θητείας μου. Υπάρχει τρόπος να πάρω αναβολή και στη συνέχεια να ξεκινήσω τη διαδικασία απαλλαγής για ψυχολογικούς λόγους; Ή το ότι έχω ήδη υπηρετήσει για ένα διάστημα το καθιστά πλέον πολύ δύσκολο; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. Γίνεται κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το έκανε φίλος πριν μερικά χρόνια ενώ είχε υπηρετήσει 1-2 μήνες. Αν θεωρείς πως ζορίζεσαι έστω και λίγο, μην το σκέφτεσαι καν. Δεν αξίζει κανένας άνθρωπος εν έτη 2023 να ζορίζεται για αυτό που λέγεται στρατός. Δεν σου δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη μετέπειτα ζωή σου. Κι αν βρεθεί εταιρεία που δεν θα σε προσλάβει για αυτό το λόγο, καλύτερα για εσένα. Θα σε γλιτώσει από μελλοντικά προβλήματα που θα σου δημιουργούσαν εκεί μέσα! Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες. Όποιος πέρασε καλά στο στρατό, μπράβο του! Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το τσιρκολίκι για οποιοδήποτε λόγο, πάλι μπράβο του! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από pintourikio
Προτεινόμενες αναρτήσεις