ptsfafa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Είμαι στον τρίτο μήνα της θητείας μου. Υπάρχει τρόπος να πάρω αναβολή και στη συνέχεια να ξεκινήσω τη διαδικασία απαλλαγής για ψυχολογικούς λόγους; Ή το ότι έχω ήδη υπηρετήσει για ένα διάστημα το καθιστά πλέον πολύ δύσκολο; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
DrFreeman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Ζητάς να δεις το γιατρό της μονάδος και του εξηγείς τα προβλήματα σου. Επιμένεις να δεις τον ψυχολόγο στο κοντινότερο Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λογικά θα παραπεμφθείς στην αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών η οποία είναι αυτή που θα σου χορηγήσει την αναβολή για λόγους υγείας.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Κανονικα μπορεις. δεν εχει σημασια αν υπηρετεις ήδη η οχι.
ptsfafa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Σας ευχαριστώ. Και αργότερα όταν πάω για την τελική αναβολή και το Ι5, δεν θα τους φανεί περίεργο που ενώ υποτίθεται ότι έχω ψυχολογικό που με εμποδίζει από το να υπηρετήσω, παρόλα αυτά υπηρέτησα 3 μήνες? Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα?
qwertyuiop2 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Kαλά, τι έγινε και θες να φύγεις μετά από 3 μήνες; Συνήθως οι περισσότεροι "σκάνε" ή στην αρχή - αρχή, ή το πολύ εντός του πρώτου μήνα θητείας. Αν έχεις κλείσει 3μηνο και σου μένουν ακόμα 3/6/9 μήνες, έχεις τελειώσει εκπαιδεύσεις, μετεκπαιδεύσεις, έχεις υποδεχθεί νέα ΕΣΣΟ κλπ, τα πράγματα μόνο καλύτερα θα γίνονται μέχρι να απολυθείς.
Dante80 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, ptsfafa είπε Σας ευχαριστώ. Και αργότερα όταν πάω για την τελική αναβολή και το Ι5, δεν θα τους φανεί περίεργο που ενώ υποτίθεται ότι έχω ψυχολογικό που με εμποδίζει από το να υπηρετήσω, παρόλα αυτά υπηρέτησα 3 μήνες? Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα? Όχι, τουναντίον. Ξεκίνα από τον γιατρό της μονάδας σου. 1
valadsk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 κανένας γιατρός δεν πρόκειται να υπογράψει και να πάρει την ευθύνη. Πες πχ ότι σου στρίψει και πάρεις το όπλο και πυροβολάς στρατιώτες ή τον εαυτό σου. Ζήτα αμέσως επικοινωνία με ψυχολόγο σε στρατιωτικό νοσοκομείο και θα σου δώσει άμεσα αναβολή. Απλά θέλει 2 συνολικά έτη αναβολής για λόγους υγείας για απαλλαγή. μόλις τελείωσες με τα διαδικαστικά και πάρεις την οριστική απαλλαγή κοίτα το θέμα σου (αν όντως υπάρχει). Δεν αξίζει να χαλάς την υγεία σου για τον στρατό και τη θητεία. Είχα συγγενή που αρρώστησε εξαιτίας της θητείας και είναι με τα χάπια μια ζωή.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ptsfafa είπε Σας ευχαριστώ. Και αργότερα όταν πάω για την τελική αναβολή και το Ι5, δεν θα τους φανεί περίεργο που ενώ υποτίθεται ότι έχω ψυχολογικό που με εμποδίζει από το να υπηρετήσω, παρόλα αυτά υπηρέτησα 3 μήνες? Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα? Ευκολα μπορεις να πεις οτι ειχα προβλημα απο πριν, ειπα να το παλεψω αλλα δεν αντεχω...Διανθησε το κιολας και εισαι ανετος.
dtzgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ptsfafa είπε Δεν θα φαίνεται σαν να τους κοροιδεύω εξόφθαλμα? Εσύ πες... Τους κοροϊδεύεις εξόφθαλμα; Αν όχι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από dtzgr 2
harris78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Άλλο Ι5 για λόγους υγείας και άλλο Ι5 ψυχολογικό.... και τα 2 σε συνοδεύουν για μια ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται... 1 1
lasithi12 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, harris78 είπε Άλλο Ι5 για λόγους υγείας και άλλο Ι5 ψυχολογικό.... και τα 2 σε συνοδεύουν για μια ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται... που ακριβως σε συνοδευουν; ΛΟΛ
harris78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, lasithi12 είπε που ακριβως σε συνοδευουν; ΛΟΛ Σε οποιαδήποτε σοβαρή δουλεία που ζητάνε εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή και κυρίως σε θέσεις ευθύνης... Ειδικότερα στο δημόσιο που χρειάζεται και χαρτί από ψυχίατρο από δημόσιο νοσοκομείο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από harris78
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, harris78 είπε Σε οποιαδήποτε σοβαρή δουλεία που ζητάνε εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή και κυρίως σε θέσεις ευθύνης... Ειδικότερα στο δημόσιο που χρειάζεται και χαρτί από ψυχίατρο από δημόσιο νοσοκομείο. Τότε ποιο το πρόβλημα;
harris78 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τότε ποιο το πρόβλημα; Το Ι5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ που σε αποκλείει από θέσεις πχ Σώματα Ασφαλείας, Καθηγητές, κλπ.... Επίσης σε μεγάλες εταιρείες δεν περνάει απαρατήρητη η απαλλαγή. Όποιος θέλει ας το ψάξει περεταίρω. 1
chios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Αυτό το να χαλάσω την υγεία μου στο στρατό δεν το καταλαβαίνω, 21 μήνες έκανα στην εποχή μου και ήταν τα καλύτερα και ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, η φιλίες και τα γέλια που έκανα φαντάρος κόπηκαν όταν βγήκα στην πραγματική ζούγκλα της ζωής. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις