panosv7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 @LLLefteris Το ράγισμα που έχει η πολλαπλή σου το έχουν όλες οι τουρμπίνες Α14ΝΕΤ και Α14ΝΕL και είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν επηρεάζει τπτ. Όταν φθάσει σε σημείο να δημιουργεί πρόβλημα, σου πετάει κωδικό για underboost ο κινητήρας, αλλά πρέπει να ανοίξει πολύ και θέλει πολλά χιλιόμετρα. Φαντάσου ότι ακόμη και στην φωτο απο ίντερνετ που έχεις ανεβάσει που το ράγισμα είναι μεγάλο, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Το δικό σου που είναι σαν τριχούλα προφανώς και δεν σου δημιουργεί κανένα θέμα. Φαντάζομαι δεν σου πέταγε κανέναν κωδικό. Γιατί σου τα λέω όλα αυτά?? Και την καινούρια πολλαπλή που θα βάλεις, μετά από λίγα χιλιόμετρα, το ίδιο θα δεις, θα ραγίσει ανεξάρτητα από την χρήση κτλ.. Πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητο? Εχω 60.000 στο δικό μου με πρόγραμμα και περιφερειακά στα 200 άλογα από την πρώτη μέρα που το πήρα και δεν έχει κανένα θέμα. Μόνο αν σου βγάλει Underboost ασχολείσαι με την πολλαπλή. Οπότε και την καινούρια που θα βάλεις, κράτα την παλιά καβατζα γιατί είναι κομπλε. Αν διαβάσεις σε φόρουμ της Αμερικής που έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με τον Α14ΝΕΤ και τον τσιτώνουν μέχρι εκεί που δεν πάει, όλοι τα ίδια λένε. Δεν υπάρχει πολλαπλή χωρίς ράγισμα. Επίσης θα σου πρότεινα, εφόσον έχεις βγάλει τουρμπίνα κτλ, να αλλάξεις ότι σωληνάκια λαδιού και ψυκτικού έχει επάνω της, ειδικά αυτό το πλαστικό της επιστροφής λαδιού γιατί είναι πλαστικό και σπαέι για πλάκα....!!Αν δεν το κάνεις κ αρχίζουν να χάνουν τσιμούχες από σωληνάκια θα θέλει ξαναξηλωμα με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εργατικά κτλ....!! Μην κάνεις διπλό κόπο κ έξοδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, panosv7 είπε @LLLefteris Το ράγισμα που έχει η πολλαπλή σου το έχουν όλες οι τουρμπίνες Α14ΝΕΤ και Α14ΝΕL και είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν επηρεάζει τπτ. Όταν φθάσει σε σημείο να δημιουργεί πρόβλημα, σου πετάει κωδικό για underboost ο κινητήρας, αλλά πρέπει να ανοίξει πολύ και θέλει πολλά χιλιόμετρα. Φαντάσου ότι ακόμη και στην φωτο απο ίντερνετ που έχεις ανεβάσει που το ράγισμα είναι μεγάλο, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Το δικό σου που είναι σαν τριχούλα προφανώς και δεν σου δημιουργεί κανένα θέμα. Φαντάζομαι δεν σου πέταγε κανέναν κωδικό. Γιατί σου τα λέω όλα αυτά?? Και την καινούρια πολλαπλή που θα βάλεις, μετά από λίγα χιλιόμετρα, το ίδιο θα δεις, θα ραγίσει ανεξάρτητα από την χρήση κτλ.. Πόσα χιλιόμετρα είχε το αυτοκίνητο? Εχω 60.000 στο δικό μου με πρόγραμμα και περιφερειακά στα 200 άλογα από την πρώτη μέρα που το πήρα και δεν έχει κανένα θέμα. Μόνο αν σου βγάλει Underboost ασχολείσαι με την πολλαπλή. Οπότε και την καινούρια που θα βάλεις, κράτα την παλιά καβατζα γιατί είναι κομπλε. Αν διαβάσεις σε φόρουμ της Αμερικής που έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με τον Α14ΝΕΤ και τον τσιτώνουν μέχρι εκεί που δεν πάει, όλοι τα ίδια λένε. Δεν υπάρχει πολλαπλή χωρίς ράγισμα. Επίσης θα σου πρότεινα, εφόσον έχεις βγάλει τουρμπίνα κτλ, να αλλάξεις ότι σωληνάκια λαδιού και ψυκτικού έχει επάνω της, ειδικά αυτό το πλαστικό της επιστροφής λαδιού γιατί είναι πλαστικό και σπαέι για πλάκα....!!Αν δεν το κάνεις κ αρχίζουν να χάνουν τσιμούχες από σωληνάκια θα θέλει ξαναξηλωμα με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εργατικά κτλ....!! Μην κάνεις διπλό κόπο κ έξοδα. Δεν την αλλάζω μόνο για το ράγισμα είχε πολύ κενό το westgate κουδουνίζει. Το επιστροφής μου είπε ο μάστορας είναι καινούριο πρέπει να το είχαν αλλάξει γιατί έχω 155.000 πήρα το λεπτό του λαδιού καινούριο. Τα άλλα δύο θέλεις 100 ευρώ να τα αλλάξεις είναι ξεχωριστά τα ρακόρ 25 ευρώ το ένα και ξεχωριστά τα σωληνακια. Μαζι με το μαντεμι μου δινει και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosv7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και η Wastegate αλλάζει πάντως αν σου έκανε θέμα. Φαντάζομαι το σωληνάκι λαδιού που πήρες είναι με την μόνωση γύρω γύρω. Όπως και να 'χει, την πολλαπλή την παλιά κράτησε την. Βλέπω δινει και καποια τσιμουχακια οποτε θα είσαι κομπλε!! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από panosv7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, panosv7 είπε Και η Wastegate αλλάζει πάντως αν σου έκανε θέμα. Φαντάζομαι το σωληνάκι λαδιού που πήρες είναι με την μόνωση γύρω γύρω. Όπως και να 'χει, την πολλαπλή την παλιά κράτησε την. Βλέπω δινει και καποια τσιμουχακια οποτε θα είσαι κομπλε!! Ναι αυτο με την μονωση και ρωτησα τον μαστορα γιατι δεν ελυσε τα ρακορ πανω στην τουρμπινα και τα ελυσε απο κει που καταληγουν και μου ειπε αν στα λυσω απο την τουρμπινα θελεις μετα σιγουρα ρακορ αλλαγη. Θα το κρατησω το μαντεμι και εχω βρει σαν ανταλλακτικο την westgate αλλα μονο στο Aliexpress δηλαδη Κινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosv7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εναλλακτικά βρίσκεις wastegate και από μεταχειρισμένα ή αν θες να ξεμπερδευεις με το θέμα οριστικά, παίρνεις της Forge και δεν ξανασχολεισαι...!!! Βέβαια θέλει κ 225 Ευρώ.!! Ενδιάμεση λύση είναι η Wastegate της Mamba που είναι με πιστονακι και αθάνατη με 5 διαφορετικά ελατήρια και κοστίζει γύρω στα 120-130 από Aliexpress. Άλλη ερώτηση....τις ανοχές στην τουρμπίνα τις μετρήσατε? Με 155000 χιλιόμετρα σε τί κατάσταση είναι? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από panosv7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, panosv7 είπε Εναλλακτικά βρίσκεις wastegate και από μεταχειρισμένα ή αν θες να ξεμπερδευεις με το θέμα οριστικά, παίρνεις της Forge και δεν ξανασχολεισαι...!!! Βέβαια θέλει κ 225 Ευρώ.!! Ενδιάμεση λύση είναι η Wastegate της Mamba που είναι με πιστονακι και αθάνατη με 5 διαφορετικά ελατήρια και κοστίζει γύρω στα 120-130 από Aliexpress. Άλλη ερώτηση....τις ανοχές στην τουρμπίνα τις μετρήσατε? Με 155000 χιλιόμετρα σε τί κατάσταση είναι? Δεν εχει κενα μου ειπε ο μαστορας. Ποια wastegate λες την βαλβιδα που παει το σωληνακι εγω λεω την πεταλουδα που ανοιγει πανω στρην πολλαπλη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosv7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Εσύ λες το πορτάκι της wastegate πάνω στην πολλαπλή??? Αυτό απ΄οσο ξέρω δεν αλλαζει γιατί είναι ενσωματωμένο. Τι έχει παθει αυτό? Κολλάει και δεν κουνιέται? Εγω wastegate λέω την βαλβίδα που είναι εξωτερικά πάνω στην τουρμπίνα και πάει πάνω της το σωληνάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, panosv7 είπε Εσύ λες το πορτάκι της wastegate πάνω στην πολλαπλή??? Αυτό απ΄οσο ξέρω δεν αλλαζει γιατί είναι ενσωματωμένο. Τι έχει παθει αυτό? Κολλάει και δεν κουνιέται? Εγω wastegate λέω την βαλβίδα που είναι εξωτερικά πάνω στην τουρμπίνα και πάει πάνω της το σωληνάκι. Το πορτακι λεω κουδουνίζει. https://m.aliexpress.com/item/1005004400968310.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.37cc692bdCaFaS&browser_id=f7535778cc49429087cfb77443df2964&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=sbolhflxwgcaqxlp185e846a4648eda624b7166a56&gclid=&pdp_npi=2%40dis!EUR!14.3!14.3!!!!!%40210323f716746392231558482e7bd7!12000029045913482!sea&curPageLogUid=e159JnRbWDbD&algo_pvid=8257cfe4-a658-45a1-8173-a07eb995931d Wastegate έγραφα εγώ westgate έγραφε το κινητό.🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα