LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Εχω ενα Meriva B LPG με κινητηρα A14NEL που ειναι ιδιος με τον A14NET απλα ο δευτερος με προγραμμα ειναι 140PS ενω ο δικος μου ειναι 120PS Το πηγα στον μηχανικο για να αλλαξουμε τις φλαντζες στην βαση του φιλτρου λαδιου γιατι εχανα και λιγο νερακι απο κει και λιγο λαδι. Για να βγει η βαση του φιλτρου λαδιου πρεπει να βγει πολλαπλη τουρμπινα καταλυτης. Πηρα στα χερια μου την πολλαπλη για να δω αν εχει κενο η westgate ειδα οτι εχει λιγο κενο. Το λεω στον μαστορα μου να δει και αυτος αν το κενο ειναι σε επιτρεπτα επιπεδα και μου λεει εχεις ραγισμα, δεν το ειχα δει. Βρηκα καινουρια πολλαπλη με 202 ευρω απο Γερμανικη εταιρια αλλα επειδη εψαξα στο google βρηκα οτι και αλλος ειχε ακριβως το ιδιο ραγισμα. Γιατι ραγιζει; ο μαστορας μου μου ειπε φτωχο μειγμα μεγαλες θερμοκρασιες. Ειχα ενδειξη φτωχο μειγμα P0171 που διορθωθηκε με μια βαλβιδα εξαερωσης ρεζερβουαρ αλλα το ειχα μονο στην βενζινη και εγω δουλευω υγραεριο σπανια βενζινη. Προσφατα αλλαξα τα μπεκ του υγραεριου γιατι ειχαν προβλημα υπαρχει περιπτωση να ειχα και εκει φτωχο μειγμα αλλα να μην ειχα ενδειξη; Η πρωτη φωτο ειναι απο το ιντερνετ η δευτερη η δικια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατι ραγιζει; ο μαστορας μου μου ειπε φτωχο μειγμα μεγαλες θερμοκρασιες. Ειχα ενδειξη φτωχο μειγμα P0171 που διορθωθηκε με μια βαλβιδα εξαερωσης ρεζερβουαρ αλλα το ειχα μονο στην βενζινη και εγω δουλευω υγραεριο σπανια βενζινη. Υγραέριο = μεγάλες θερμοκρασίες Μαζί με φτωχό μείγμα που είχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Υγραέριο = μεγάλες θερμοκρασίες Μαζί με φτωχό μείγμα που είχες. Το περιεργο ειναι οτι και η δικια μου και η φωτο που βρηκα στο ιντερνετ εχουν ραγισει στο ιδιο σημειο. Ισως να ηταν ραγισμενη οπως αγορασα το αμαξι γιατι μεταχειρισμενο το πηρα εισαγωγη απο Ιταλια πριν σχεδον 1 χρονο. Ισως ο Ιταλος να δουλευε βενζινη η και βενζινη και να ειχε φτωχο μειγμα γιατι απο την αρχη ειχα κωδικο P0171 μονο οταν δουλευα βενζινη, δεν με ενοιαξε γιατι ειπα εγω θα δουλευω υγραεριο. Ξερω λαθος μου γιατι εχω διαβασει πως σε ενα αμαξι για να βαλεις υγραεριο πρεπει να δουλευει αριστα με βενζινη. Ισως να ραγισε απο μενα γιατι αφηνα να δουλεψει μερικα λεπτα οταν το εβαζα μπροστα πριν ξεκινησω αλλα δεν ηξερα οτι στα τουρμπο πρεπει οταν παρκαρεις να το αφησεις 2-3 λεπτα να δουλεψει ρελαντι πριν το σβησεις, εσβηνα αμεσως. Το περιεργο ειναι ο καταλυτης μου εισαι σε καλη κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Εκανα παραγγελια απο Autodoc εχει κανεις εμπειρια σε ποσο καιρο θα παραλαβω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Εκανα παραγγελια απο Autodoc εχει κανεις εμπειρια σε ποσο καιρο θα παραλαβω; Συνήθως θέλουν 2-3 μέρες να στείλουν, συν άλλες 4-6 για να 'ρθουν τα πράγματα. Παρήγγειλα κι εγώ τις προάλλες κάτι λάδια- φίλτρα- ξύδια για τ' αμάξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δεν ξερω τι να κανω με το αμαξι το εχω εξω απο το συνεργειο να παω νατο παρω με οδικη και να το παω ξανα οταν ερθει το χταποδι δηλαδη σε 10+ μερες; Θα δεχτει η οδικη μεσα σε 10-15 μερες να μου κουβαλησει 2 φορες το αμαξι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Θα δεχτει η οδικη μεσα σε 10-15 μερες να μου κουβαλησει 2 φορες το αμαξι; Αν την πληρώνεις, φυσικά. Και τρεις φορές τη μέρα άμα θες, χαρά τους! Αν είναι παροχή συμβολαίου δες τους όρους στο συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Ειναι πολυ λιγες μερες για δυο φορες μεταφορα δεν πιστευω μαλλον θα το φαει στην μαπα ο μηχανικος. 😂 Μιλησα με την οδικη δεν μπορουν να μεταφερον οχημα απο το συνεργειο στο σπιτι. Τι κουφο ειναι αυτο και αν το αμαξι ειχε μεγαλη ζημια που δεν μπορουσα οικονομικα να το φτιαξω δεν θα μου το εφερναν σπιτι μου πλακα κανουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Κοιτα εγω που το επαιρνα απο το συνεργειο και χάλαγε στο σπιτι καθε 1-2 μερες μια χαρα το πήγαινε η οδικη πισω και μαλιστα 3 φορες σε μια εβδομάδα μεχρι να βρουν την βλαβη...euro assistant κάπως ετσι η οδικη... Θα μπορουσες να τους πεις ότι έμεινε στην περιοχη του συνεργείου σου και να στο φέρουν κάπου κοντα στο σπιτι σου και σε 10-15 μέρες να τους καλέσεις οτι έμεινε και να το πας συνεργειο... Εναλλακτικά να το παρκαρει λιγες μερες καπου κοντα το συνεργειο μέχρι να φέρεις την πολλαπλη και να στο φτιάξει..Αλήθεια το συνεργειο δεν μπορει να βρει πολλαπλή μεταχειρισμενη η μη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εκανα παραγγελια απο Autodoc εχει κανεις εμπειρια σε ποσο καιρο θα παραλαβω; Περίπου 15 ημέρες με κούριερ έρχεται Έβαλες στη παραγγελία και ασφάλεια παραγγελίας . Πριν ανοιχτεί η συσκευασία τραβά και φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Περίπου 15 ημέρες με κούριερ έρχεται Έβαλες στη παραγγελία και ασφάλεια παραγγελίας . Πριν ανοιχτεί η συσκευασία τραβά και φωτογραφία Όχι δεν έβαλα. 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Κοιτα εγω που το επαιρνα απο το συνεργειο και χάλαγε στο σπιτι καθε 1-2 μερες μια χαρα το πήγαινε η οδικη πισω και μαλιστα 3 φορες σε μια εβδομάδα μεχρι να βρουν την βλαβη...euro assistant κάπως ετσι η οδικη... Θα μπορουσες να τους πεις ότι έμεινε στην περιοχη του συνεργείου σου και να στο φέρουν κάπου κοντα στο σπιτι σου και σε 10-15 μέρες να τους καλέσεις οτι έμεινε και να το πας συνεργειο... Εναλλακτικά να το παρκαρει λιγες μερες καπου κοντα το συνεργειο μέχρι να φέρεις την πολλαπλη και να στο φτιάξει..Αλήθεια το συνεργειο δεν μπορει να βρει πολλαπλή μεταχειρισμενη η μη? Όχι δεν υπάρχει την πουλάνε μαζί με την τουρμπίνα και σαν καινούργια και σαν μεταχειρισμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
davarisx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Το μαντέμι δεν έχει κανένα πρόβλημα στις υψηλές θερμοκρασίες,έχει πολύ μεγάλη αντοχή και δεν ραγίζει από θερμοκρασίες. Το μαντέμι έχει μεγάλη ευπάθεια στην απότομα μεγάλη αλλαγή θερμοκρασίας. Αν είναι κρύο το αμάξι και ξεκινάς τέρμα είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί αυτό,όπως επίσης αν μετά από μια μεγάλη διαδρομή και ειδικά χειμώνα σβήσεις το αμάξι κατευθείαν και δεν το αφήσεις 5 λεπτά ρελαντί να πέσει η θερμοκρασία. Αν ήταν από φτωχό μείγμα η υψηλές θερμοκρασίες θα είχες πάρει πρώτα τις βαλβίδες εξαγωγής και το καπάκι στο χέρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλα δημοσιοι υπαλληλοι ειναι εκει στο Autodoc? 19 του μηνα η παραγγελια σημερα γραφει οτι το εμπορευμα εχει μεταφερθει στην αποθηκη αποστολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salss Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δε μπορούσε να στο φέρει το συνεργείο το ανταλλακτικό; έχουν περισσότερα κανάλια προμηθευτών εντός Ελλάδος σε σχέση με εσένα που περιμένεις μόνο από το autodoc. Αν υπάρχει με ξεχωριστό κωδικό ανταλλακτικού δε βλέπω το λόγο να μην μπορεί να σου φέρει το συγκεκριμένο προβληματικό απάρτιο όπως ακριβώς το παρήγγειλες κι εσύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, salss είπε Δε μπορούσε να στο φέρει το συνεργείο το ανταλλακτικό; έχουν περισσότερα κανάλια προμηθευτών εντός Ελλάδος σε σχέση με εσένα που περιμένεις μόνο από το autodoc. Αν υπάρχει με ξεχωριστό κωδικό ανταλλακτικού δε βλέπω το λόγο να μην μπορεί να σου φέρει το συγκεκριμένο προβληματικό απάρτιο όπως ακριβώς το παρήγγειλες κι εσύ . Εδω στην Ελλαδα υπαρχει μονο ολοκληρη τουρμπινα και μεταχειρισμενο δεν υπαρχει πουθενα το χταποδι μονο τουρμπινα παλι. Απο την προηγουμενη Δευτερα εχω το αμαξι μεσα και ψαχνουμε και εγω και αυτος. Το παρεδωσε σε κουριερ το Autodoc να δουμε τωρα ποτε θα ερθει. https://www.autodoc.gr/lrt/15258980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα