Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο prebuilt καθώς μου φαίνεται καλή προσφορά στα 1009. Έχει κανείς καμιά πληροφορία για άμα είναι αξιόπιστος ή ποια είναι η μητρική, το τροφοδοτικό και τα άλλα κομμάτια που δεν αναγράφονται; Ευχαριστω εκ των προτέρων! 

https://www.skroutz.gr/s/35445732/Acer-Veriton-VK8-680G-Gaming-Desktop-PC-i7-11700-16GB-DDR4-512GB-SSD-GeForce-RTX-3070-No-OS.html

Δημοσ.

Φαίνεται φοβερά καλό deal, δυστυχώς δεν υπάρχει αναφορά σε κάποιο επίσημο site της acer.

Βρήκα αναφορά για το συγκεκριμένο μόνο στο Reddit. όπου πρακτικά ρωτάει το ίδιο πράγμα, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει απάντηση

Ερώτηση στην εταιρεία που το πουλάει με κάποιον "επίσημο" τρόπο, πχ email , όπου θα πιστοποιεί τι πρέπει να παραλάβεις

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, για την βοήθειά σου. Δυστυχώς όσα email έχω στείλει δεν έχω πάρει απάντηση. Μάλλον καλύτερα να πάρω τηλέφωνο. Άμα μάθω κάτι θα το αναρτήσω εδώ για όποιον άλλο ενδιαφέται.

Δημοσ.

Γενικά πολλές εταιρίες ειδικά τα τελευταία χρόνια στο κεντρικό site τους βάζουν μόνο τα μοντέλα που είναι προς πώληση εκείνη την στιγμή. Για όλλα τα μοντέλα πρέπει να πας στην ενότητα support. Δηλαδή εδώ https://www.acer.com/us-en/support?filter=productdetails&search=DT.VVWEP.004;DT.VVWEP.004;VK8-680G 

Πράγματι η τιμή είναι καλή αλλά είναι χωρίς λειτουργικό και σε prebuild συστήματα είναι σημαντικό η εγγύση και η υποστήριξη. Αυτό θέλει να το ψάξεις. Απο ότι είδα στο google search μόνο στην Ελλάδα και σε κάτι μαγαζιά της Πολωνία, Ουγγαρίας και Λετονίας πωλείτε. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Το site πολύ βοηθητικό μαζί με τα documentation! Το no os δεν με ενοχλεί. Η εγγυήση φαντάζομαι θα καλύπτεται απο την acer η οποία θέλω να πιστεύω είναι αξιόπιστη.  Μάλλον θα το πάρω. Άμα έρθει κανονικά θα αναρτήσω εδώ πλήρες specs για όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!!! Μήπως το πήρες τελικά ;;;; Το μόνο μειονέκτημα του από ότι είδα είναι το τροφοδοτικό που είναι μικρο 500 watt ... Πάντως αν το πάρεις πες το γιατί με ενδιαφέρει και εμένα πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τελικά το αγόρασα.

Η μητρική γράφει W55H5-AM, το τροφοδοτικό DC5001B009 80plus gold και είναι όντως 500w. Ram έχει ένα stick των 16gb. Γενικά ό,τι απορία έχεις ρώτα και αμα μπορέσω θα στην απαντήσω.

20230121_140840.jpg

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

image.png

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο πολύ ότι περιμένει κανείς από ένα prebuilt.

Τουλάχιστον πήρες ότι ζήτησες στα λεφτά που έλεγε.

Μητρική, επεξεργαστής δεν έχουν σοβαρές ψύξεις αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται σε τέτοια build.

Η μνήμη επίσης έχει κακά χαρακτηριστικά, πόσο μάλλον εφόσον μιλάμε για gaming.

Οριακά καλή η αγορά, μόνο για όσους δεν έχουν δυνατότητα συναρμολόγησης ή δε θέλουν να ψάχνουν.

Αν έχεις τον χρόνο και την καλοσύνη θα ήθελα να τρέξεις ένα https://www.passmark.com/products/performancetest/index.php

έχοντας ανοιχτό ένα hwinfo και τίποτα άλλο στο παρασκήνιο τρέξε και μοιράσου τα αποτελέσματα μαζί με τις θερμοκρασίες cpu, gpu, vrm(πιθανόν να μην έχει αισθητήρα , vrm και να πάρεις τρελές τιμές)

Τέλος να σου πω ότι single channel memory για gaming είναι θάνατος, συμπλήρωσε ακόμη ένα στικάκι με τα ίδια χαρακτηριστικά,16gb ιδανικά ή έστω 8gb.

Μεγειές και καλοπαιχνιδό

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως τα λες. Πάνω κάτω την ίδια άποψη σχημάτισα. Ουσιαστικά με την 3070 στα 550 ευρώ και τον i7 στα 300 προτίμησα να δώσω τα 150 παραπάνω για ολοκλήρο build και μετά λογικά σιγά σιγά θα τα κάνω strip για άλλο pc ή αναβάθμιση. Κάποια στιγμή θα τα τρέξω και αυτά όταν θα βρω χρόνο. Ελπίζω να βοηθήσει άμα κάποιος ενδιαφέρεται. Επίσης το βρήκα και εδώ 930  χωρίς να ξέρω την αξιοπιστία του καταστήματος. https://www.vnp.gr/ypologistes/etoimoi-ypologistes/all-in-one/acer-pc-computer-veriton-vk8-680g-intel-core-i7-11700-nvidia-gf-rtx-3070-8gb-gddr6-dt.vvwep.004-dos-eu.html

Επίσης άμα μπορείς να μου προτείνεις κάποιο ίδιο στικάκι ram 16gb θα το εκτιμούσα καθώς σε αυτό το τομέα δεν έχω πολύ άποψη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από vaggiat
Δημοσ.

ΦΙΛΕ για πες μας εντυπωσεις? ποσους εσωτερικους χωραει? γιατι εχω δυο και ενα ssd....  το τροφοδοτικο λες να χρειαστει αλλαγη? ανεβαζει θερμοκρασιες ? και αν το δοκιμασεσ σε κανα παιχνιδακι γιατι εγω ειδα sto youtube οτι σηκωνει ακομα και το red dead redeption 2 στα ultra και σε 4k.... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggiat είπε

Πολύ γρήγορα όσο είμαι δουλειά με remote desktop είδα αυτο ελπίζω να βοηθάει. Όσο για ram σκέφτομαι αυτή να πάρω. https://www.skroutz.gr/s/24416072/Kingston-ValueRAM-16GB-DDR4-RAM-με-Ταχύτητα-3200-για-Desktop-KVR32N22S8-16.html  image.png.fbe25d2ac340978e82be3cdd110796de.png

Αδυνατώ να βρω όλες τις πληροφορίες για τη ραμ σου από Kingston.

Στα 38 ευρώ πάντως, παίρνεις όλο το κιτ aegis 16gb

https://www.skroutz.gr/s/20497840/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Ταχύτητα-3200-για-Desktop-F4-3200C16D-16GIS.html

στη θέση σου αυτό θα έπαιρνα.

Αν έπαιζαν όλες μαζί καλώς, αν όχι θα κρατούσα το aegis που είναι και σε πολύ καλύτερο latency.

Σκέψου αυτή την εναλλακτική.

Δυστυχώς για συμβατή μνήμη δε μπορώ να βοηθήσω. Πιθανώς αυτή που διάλεξες να κάνει, οι ddr4 γενικά δεν είναι και τρομερά δύσκολες.

Δημοσ.

Γειά σου vaggiat θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση με αυτό τον υπολογιστή μπορείς να παίξεις παιχνίδια στα Ultra χωρίς να κολλάς και πάθει κάτι ο υπολογιστής επίσης γίνετε να αλλάξεις τροφοδοτικό? 

Στις 19/1/2023 στις 12:15 ΜΜ, vaggiat είπε

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να πάρω το συγκεκριμένο prebuilt καθώς μου φαίνεται καλή προσφορά στα 1009. Έχει κανείς καμιά πληροφορία για άμα είναι αξιόπιστος ή ποια είναι η μητρική, το τροφοδοτικό και τα άλλα κομμάτια που δεν αναγράφονται; Ευχαριστω εκ των προτέρων! 

https://www.skroutz.gr/s/35445732/Acer-Veriton-VK8-680G-Gaming-Desktop-PC-i7-11700-16GB-DDR4-512GB-SSD-GeForce-RTX-3070-No-OS.html

Γειά σου vaggiat θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση με αυτό τον υπολογιστή μπορείς να παίξεις παιχνίδια στα Ultra χωρίς να κολλάς και πάθει κάτι ο υπολογιστής επίσης γίνετε να αλλάξεις τροφοδοτικό? 

Δημοσ.

Καλημέρα, Δυστυχώς δεν μπόρεσα να απαντήσω νωρίτερα καθώς δεν είχα πολύ χρόνο. Για benchmark παιχνιδιών που δοκίμασα έτρεξα σε Ultra 60 fps Prey, Deep rock galactic και High on life. Η ανάλυση της οθόνης μου είναι 2560x1080 ουσιαστικά fullhd για ultrawide οθόνη. Ξέρω δεν είναι τα πιο απαιτητικά αλλά αυτά είχα διαθέσιμα. Αυτές τις μέρες θέλω να δοκιμάσω και Cyberpunk 2077 να δω πως θα τρέξει. Όσο για το τροφοδοτικό μου φαίνεται να αλλάζει αλλά νομίζω ότι η θα χρειαστεί αντάπτορα για να συνδεθεί κανονικό τροφοδοτικό στην μητρική καθώς δεν βρήκα τα κλασικά connectors. Όσο για τον χώρο για σκληρούς έχει άνετα χώρο για 2 με ειδικές υποδοχές αλλά χωράει παραπάνω κάτω από αυτές.

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...