Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμένη διαχείρηση του υπολογιστή

TeoNOKIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Remotely Anywhere

To xrisimopoio arketo kairo gia ton idio skopo kai den exei parousiasei kanena provlima

crAss

Αν σου ζητούσε Accept' date=' μάλλον χρησιμοποιούσες το Remote Assistance, και όχι το Remote desktop.

To Remote Desktop το χρησιμοποιώ συνέχεια και λειτουργεί μια χαρά. Αυτή την στιγμή είμαι συνδεδεμένος σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα (+1 αυτός που είμαι τώρα μας κάνουν 3).

Στο System properties-->Remote, έχεις ενεργοποιήσει το "Allow users to connect remotely to this computer"; Αν όχι, αυτό ήταν το πρόβλημα και δεν μπορούσες να συνδεθείς.

Ακόμα αν δεν είσαι administrator, πρέπει να πατήσεις στο "Select remote users" και να εισάγεις το account σου, ώστε να σε δέχεται το remote desktop.[/quote']

Παιδιά μάλλον δεν έχεται καταλάβει το πρόβλημα μου. :D Το pc που θέλω να διαχειριστώ βρίσκεται σε LAN. Εκεί υπάρχει ένας server που συνδέεται στο internet και πέρνει μία ip την οποία μοιράζει μέσω gateway σε 200 pc. Όλα τα προγράμματα που μου αναφέρετε ζητούν για να συνδεθούν την internet ip του υπολογιστή. Αν την βάλω δεν συνδέεται διότι δεν ξέρει σε ποιο από τα 200 pc να συνδεθεί :(

Δημοσ.

Ίσως να έχουν firewall για υπολογιστές εκτός LAN. Είμαι στο upatras, και μόνο από το δίκτυο του πανεπιστημίου μπορώ να μπω μέσα (είτε με dial-up στο πανεπιστήμιο).

Εδώ έχουν κόψει τα πάντα, ακόμα και το port του messenger για file transfer. (περιττό να αναφέρω ότι το port του kazaa είναι ταπωμένο παραπάνω από ένα χρόνο).

Δημοσ.
Ίσως να έχουν firewall για υπολογιστές εκτός LAN. Είμαι στο upatras' date=' και μόνο από το δίκτυο του πανεπιστημίου μπορώ να μπω μέσα (είτε με dial-up στο πανεπιστήμιο).

Εδώ έχουν κόψει τα πάντα, ακόμα και το port του messenger για file transfer. (περιττό να αναφέρω ότι το port του kazaa είναι ταπωμένο παραπάνω από ένα χρόνο).[/quote']

Όλα τα Ports είναι ανοιχτά. Μπορώ και τρέχω τα πάντα! Το μόνο prob είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στον server για να του κάνω ρυθμίσεις για forwarding ports...

Μάλλον θα καταλήξω στη dial-up λύση...StavrosD, με ποιο prog κάνεις dial-up σύνδεση με το pc του πανεπιστημίου? Μπορείς να μου δώσεις, αν σου είναι εύκολο, οδηγίες χρήσης του προγράμματος που χρησιμοποιείς? Ευχαριστώ :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...