Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο David Imel από την ομάδα του MKBHD έγραψε στο Twitter ότι η Apple του προσφέρει μόλις 970 δολάρια σε πίστωση ανταλλαγής για μια διαμόρφωση Mac Pro που η Apple εξακολουθεί να πουλάει με 52.199 δολάρια

Ας το βάλει αγγελία στο insomnia…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Giannis1892 είπε

ο David Imel από την ομάδα του MKBHD έγραψε στο Twitter ότι η Apple του προσφέρει μόλις 970 δολάρια σε πίστωση ανταλλαγής για μια διαμόρφωση Mac Pro που η Apple εξακολουθεί να πουλάει με 52.199 δολάρια

Ας το βάλει αγγελία στο insomnia…

Και το πρώτο pm που θα λάβει θα γράφει:

"Φιλαράκι, 350€ και στο παίρνω τώρα!"...:P

... και εκείνη τη στιγμή διαπιστώνεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα προχθές ένα iPhone 14 προ max 256 σε ένα από τα γνωστά site ελληνικής προέλευσης αγοράς μεταχειρισμένων κινητών. Η τρομερή τιμή που μου έδωσε για ένα κινητό που είναι σε έλλειψη και του ζητούν τόσοι άνθρωποι είναι 1000€   😂😂😂😂

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα, έχουν πλάκα αυτοί που θέλουν να τα δώσουν για ανταλλαγή πίσω στην Apple... :)  Eπειδή τους τα πήρε χοντρά η Apple., νομίζουν οτι θα την πιάσουν κορόιδο αυτοί, τώρα... :) :) :)  Μα αν δεν τους έκανε τέτοια η Apple, θα είχε το μέγεθος που έχει τώρα ? Ενας γνωστός μου λέει οτι με τα λεφτά που έχει πληρώσει τόσα χρόνια, ένα γραφείο στα κεντρικά της Apple του ανήκει - και με 25χρονη γραμματέα... :) :) :)

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Και το πρώτο pm που θα λάβει θα γράφει:

"Φιλαράκι, 350€ και στο παίρνω τώρα!"...:P

... και εκείνη τη στιγμή διαπιστώνεις ότι υπάρχουν και χειρότερα...

Aνταλλαγή με TurboX + μια μικρή διαφορά, να δέχεται ο τύπος, άραγε ?

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, KostasKri είπε

Οκ; Το έχει χρησιμοποιήσει αυτό ποτέ κανείς;

Ναι, ένας φίλος μου στην Αγγλία. Του έδωσε γύρω στα 700€ για ένα σχεδόν μαξαρισμένο 16άρι σε intel. 

Όσο και αν κοροϊδεύουμε, υπάρχει πολύς κόσμος που απλά δε θέλει να ασχοληθεί με πωλήσεις μεταχειρισμένων κλπ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διόρθωση δε φτάνουν τα λεφτά ούτε για το monitor stand τους (που είναι ένα κομμάτι μέταλλο), όχι το iphone pro που θέλει πολλά ψωμιά ακόμα.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Μπείτε εδώ:

https://www.insomnia.gr/classifieds/category/2-apple/

και πουλήστε (σε λογικές τιμές). Αφήστε την Apple να λέει....

Μην είσαι κακοπροαίρετος, όλοι θέλουμε να πάρουμε μεταχειρισμένο κινητό, αντιπροπέρσινο που ο ιδιοκτήτης το αγόρασε χίλια ευρώ και το πουλάει 800 μετά από 4 χρόνια.. 😛😂

(Αν σταματήσει ο κόσμος να κάνει "κρα" για μεταχειρισμένα σε πολύ υψηλές τιμές τότε θα πέσουν οι τιμές... Και στο Μήλο και στον Κορεάτη...

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1
Δημοσ.

Τόσο κοστίζουν πραγματικά τόσο τα κοστολογούν ως μεταχειρισμένα. Που είναι το περίεργο.  Αν δεν τους βολεύει η ανταλλαγή η επίσημη ας το βάλουν για πούλημα σε αγγελία. 

Δεν είναι και κύρια η πολιτική αισχροκέρδειας αυτών των εταιριών κυρίως ότι έχει να κάνει με Apple. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι "μοναδικότητα της Apple" αυτό. Και η Samsung μια από τα ίδια είναι. Μια φορά που ρώτησα για συσκευή ενός έτους σε άριστη κατάσταση χωρίς ούτε μία γρατσουνιά , το προηγούμενο δηλαδή μοντέλο από την ναυαρχίδα που κυκλοφορούσε μου το κοστολόγησαν στο ένα τρίτο της τιμής που το είχα αγοράσει. Ούτε μισοτιμής δηλαδή. Δεν συμφέρει. Ποιο πολύ συμφέρει να το πουλήσεις απευθείας εσύ σε κάποιον τρίτο. 

Δημοσ.

Και νόμιζα ότι μόνο στο Ελλάντα γίνονται αυτά. Αν στο Αμέρικα τα παίρνουν τόσο κάτω, σκέψου τι σφαγή έχει να γίνει αν κατά λάθος αποφασίσουν εκεί στην Apple να φέρουν πρόγραμμα ανταλλαγής εδώ στο Ελλαδιστάν......(Μέχρι στιγμής η επίσημη αντιπροσωπεία υποστηρίζει το πρόγραμμα ανταλλαγής για κινητά και όχι για άλλες συσκευές)!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Και τι τα κάνει η Apple; Τα καθαρίζουν, τα κάνουν φορμάτ και τα πουλάνε Αφρική - Ινδία; Ποιός ο λόγος;

Αλλάζουν τελείως το σασί με ολοκαίνουριο, όπως και τη μπαταρία, και τα πουλάνε ως "refurbished", εδώ: https://www.apple.com/shop/refurbished

Το ίδιο έκανε και μία αλυσίδα παλιά στην Αγγλία που δούλεψε ένας φίλος μου, σου αγοράζανε σχεδόν τα πάντα σε σχεδόν εξευτελιστική τιμή, και τα ξαναπούλαγαν ως refurbished. 

Γι'αυτό και καλό είναι να μην αγοράζουμε refurbished, ή τουλάχιστον να γνωρίζουμε ότι στην ουσία είναι μεταχειρισμένο, απλά έχεις μια σχετική εγγύηση απ'τη μαμά εταιρεία.. ενώ αν το πάρεις απευθείας μτχ απ'το Μπάμπη, μπορεί να έχει ακόμα και τα ψίχουλα απ'το κουλούρι του μες το keyboard, και φυσικά αν πάθει οτιδήποτε την επόμενη μέρα και τον πάρεις τηλέφωνο θα σε κάνει block.

3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Έβαλα προχθές ένα iPhone 14 προ max 256 σε ένα από τα γνωστά site ελληνικής προέλευσης αγοράς μεταχειρισμένων κινητών. Η τρομερή τιμή που μου έδωσε για ένα κινητό που είναι σε έλλειψη και του ζητούν τόσοι άνθρωποι είναι 1000€   😂😂😂😂

Και πόσα περίμενες να σου δώσει? Ειλικρινά ρωτάω.

Έχε υπόψη ότι το site θα πρέπει να το πουλήσει στην τελική τιμή που περιλαμβάνει ΦΠΑ. Αυτή τη στιγμή είναι στα 1700€.

Άρα ακόμα και 1500€ να το έβαζε για πώληση, που ανάθεμα αν θα το έπαιρνε κανείς μτχ στα 1500€ (εγώ πάντως σίγουρα όχι), αφαιρώντας τον ΦΠΑ μας βγαίνει καθαρή αξία 1200€, δηλαδή θα πήγαινε για κέρδος 200€ αφου το αγόρασε 1000€ από σένα. 

Δεν είναι άσχημο, αλλά για λιγότερο δεν αξίζει με τίποτα το ρίσκο. 

Εσύ λοιπόν μετά απ΄την ανάλυση που σου έκανα πόσα περίμενες να σου δώσει? 

Επεξ/σία από polaki
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...