GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Έστω ότι δεν σου λένε τίποτα για το εισερχόμενο έμβασμα ή το προσπερνάς με τα δικαιολογητικά του δανείου. Φαντάζομαι όμως ότι θα πληρώνεις τακτικά δόσεις ίσως για χρόνια δηλαδή εμβάσματα προς το εξωτερικό σε τακτική βάση. Αυτό δεν είναι σημείο προβληματισμού; Δεδομένου ότι η αποπληρωμή δανείου αθροίζεται στα τεκμήρια, πώς θα το δικαιολογήσεις αν είσαι άνεργος ή χωρίς άλλο εισόδημα; Ακριβώς!! Το πρόβλημα είναι η αποπληρωμή. Εκτός, αν είναι 'δωρεάν'
christakos07 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά δεν έδωσε κανείς τέτοιο δάνειο, από χώρα ειδικά του εξωτερικού, οπότε μην το πολυαναλύετε. Τα τεινά είναι δύο: ή τρολλάρει ή έπεσε θύμα απάτης, προπλήρωσε τα διάφορα έξοδα και τώρα περιμένει το δάνειο Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε φορολογική αρχή εδώ, ούτε εξειδικευμένοι φοροτεχνικοί. Περαστικά να ευχηθούμε και δεν πειράζει, την επόμενη φορά ίσως το ψιλιαστεί.
panagiotis54 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, christakos07 είπε ή τρολλάρει ή έπεσε θύμα απάτης, προπλήρωσε τα διάφορα έξοδα και τώρα περιμένει το δάνειο αφου απο τα 15k τα 35k τα πηρε ηδη μετρητα τι δεν καταλαβαινεις? τεσπα δεν αμφιβαλλω πως μπορει καποιος να παρει 50k δανειο....μπορει ανετα να ειναι αεργος και να εχει εισοδηματα απο 100 διαφορετικα σπιτια απλα ο TS δεν λεει (ολη) την αληθεια....επισης με 50k δανειο ειναι ειτε λιγο τσιπης ή ο λογιστης του, του ζητησε ποσοστο απο το δανειο 😛
DrLo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Παιδιά δεν έδωσε κανείς τέτοιο δάνειο, από χώρα ειδικά του εξωτερικού, οπότε μην το πολυαναλύετε. Τα τεινά είναι δύο: ή τρολλάρει ή έπεσε θύμα απάτης, προπλήρωσε τα διάφορα έξοδα και τώρα περιμένει το δάνειο Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε φορολογική αρχή εδώ, ούτε εξειδικευμένοι φοροτεχνικοί. Περαστικά να ευχηθούμε και δεν πειράζει, την επόμενη φορά ίσως το ψιλιαστεί. ή ειναι πχ μηχανικος σε εργοταξιο στο εξωτερικο και καποια λεφτα τα παιρνει "σακουλα" και καποια ψιλοεπισημα σε λογαριασμο. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από DrLo 1
niCk_eleCtro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, christakos07 είπε Παιδιά δεν έδωσε κανείς τέτοιο δάνειο, από χώρα ειδικά του εξωτερικού, οπότε μην το πολυαναλύετε. Τα τεινά είναι δύο: ή τρολλάρει ή έπεσε θύμα απάτης, προπλήρωσε τα διάφορα έξοδα και τώρα περιμένει το δάνειο Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε φορολογική αρχή εδώ, ούτε εξειδικευμένοι φοροτεχνικοί. Περαστικά να ευχηθούμε και δεν πειράζει, την επόμενη φορά ίσως το ψιλιαστεί. Το πρόβλημα ειναι οτι μερικοί στο φόρουμ έχετε αθροιστικά διψήφιο αριθμό IQ. ....Οταν εχεις κινητή και ακίνητη περιουσία σε μια τρίτη χώρα μπορείς πολύ εύκολα να την βάλεις σε υποθήκη και να πάρεις δάνειο, ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας. Να στο κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.. "Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας και έχω ενα σπίτι στο λονδινο, μπορώ να το βάλω υποθήκη στην HSBC, και να πάρω δάνειο" Είναι πολύ απλό Concept, δεν χρειάζεσαι διδακτορικό για να το καταλάβεις! ...δεν ήξερα οτι το community στο insomnia είχε πιάσει τέτοιο πάτο! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από niCk_eleCtro 4
v2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε Το πρόβλημα ειναι οτι μερικοί στο φόρουμ έχετε αθροιστικά διψήφιο αριθμό IQ. ....Οταν εχεις κινητή και ακίνητη περιουσία σε μια τρίτη χώρα μπορείς πολύ εύκολα να την βάλεις σε υποθήκη και να πάρεις δάνειο, ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας. Να στο κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.. "Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας και έχω ενα σπίτι στο λονδινο, μπορώ να το βάλω υποθήκη στην HSBC, και να πάρω δάνειο" Είναι πολύ απλό Concept, δεν χρειάζεσαι διδακτορικό για να το καταλάβεις! ...δεν ήξερα οτι το community στο insomnia είχε πιάσει τέτοιο πάτο! Εσύ γτ ρωτάς σε τεχνολογικό φόρουμ φορολογική ερώτηση ? Και γτ δεν γράφεις από την αρχή αυτά που έγραψες σε αυτό το μνμ? Εδώ γράψει ο καθένας ότι του κατέβει επομένως μην απορεις για τις απαντήσεις που έλαβες. Και επειδή αναφέρθηκες στο community του ινσομνια σε πληροφορω ότι ακολουθεί το γενικό community της χώρας τα συμπεράσματα δικά σου.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, niCk_eleCtro είπε Το πρόβλημα ειναι οτι μερικοί στο φόρουμ έχετε αθροιστικά διψήφιο αριθμό IQ. ....Οταν εχεις κινητή και ακίνητη περιουσία σε μια τρίτη χώρα μπορείς πολύ εύκολα να την βάλεις σε υποθήκη και να πάρεις δάνειο, ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας. Να στο κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.. "Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας και έχω ενα σπίτι στο λονδινο, μπορώ να το βάλω υποθήκη στην HSBC, και να πάρω δάνειο" Είναι πολύ απλό Concept, δεν χρειάζεσαι διδακτορικό για να το καταλάβεις! ...δεν ήξερα οτι το community στο insomnia είχε πιάσει τέτοιο πάτο! Αν δεν δώσεις πλήρη εικόνα, πως θα πούμε άποψη. Το πρόβλημα είναι ΠΩΣ θα το εξόφλησεις !!!! Θα τα επενδύσεις πχ σε κάτι και από εκεί θα πληρώνεις τους τόκους? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από GREGORYMO Συμπληρώμα
christakos07 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, niCk_eleCtro είπε Το πρόβλημα ειναι οτι μερικοί στο φόρουμ έχετε αθροιστικά διψήφιο αριθμό IQ. ....Οταν εχεις κινητή και ακίνητη περιουσία σε μια τρίτη χώρα μπορείς πολύ εύκολα να την βάλεις σε υποθήκη και να πάρεις δάνειο, ενώ είσαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας. Να στο κάνω πιο λιανά για να το καταλάβεις.. "Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλαδας και έχω ενα σπίτι στο λονδινο, μπορώ να το βάλω υποθήκη στην HSBC, και να πάρω δάνειο" Είναι πολύ απλό Concept, δεν χρειάζεσαι διδακτορικό για να το καταλάβεις! ...δεν ήξερα οτι το community στο insomnia είχε πιάσει τέτοιο πάτο! Το διψήφιο IQ δεν είναι το πρόβλημα (ο μέσος όρος εντοπίζεται κάπου στο 91-95). Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ύπαρξη μονοψήφιου κάποιων ατόμων, που αν υποθέτοντας χωρίς βλάβη της γενικότητας ότι τα λεγόμενα τους είναι ορθά, ψάχνουν εξειδικευμένες φοροτεχνικές συμβουλές από κοινότητες τύπου insomnia. Είναι διαδεδομένο πως διάφοροι εφοριακοί/λογιστές αράζουν εδώ ολημερίς, για να κάνουν consulting σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είχα διαβάσει η αλήθεια το δεύτερο μήνυμα σου, αλλά και πάλι προσωπικά δεν σε πιστεύω, όχι γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει, αλλά γιατί ζητάς συμβουλές από ένα φόρουμ τεχνολογίας, πράγμα που συνιστά είτε έντονη ανικανότητα αντίληψης είτε ακόμη εντονότερη ανικανότητα προσαρμογής στην πραγματικότητα. Αν θες να είσαι καθόλα νόμιμος, υπάρχουν τρόποι. Αλλά ενδεχομένως για να ψάχνεις συμβουλές στα διάφορα φόρουμ, ούτε η νοημοσύνη ούτε η νομιμότητα αποτελούν στοιχεία σου. Τα φιλιά μου στον κύριο Πιτσιλή, σύντομα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από christakos07 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις