unique798 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/1/2023 στις 8:51 ΜΜ, Haldol είπε Καλό, όχι αναγκαστικά "γνήσιο". Mann π.χ. μία χαρά φίλτρα είναι. Δε χρειάζεται φίλτρο "Peugeot" σώνει και ντε (που κι αυτό κάποιας φιλτρο-εταιρείας είναι). Το πηγαινα σε εξουσιοδοτημενους μηχανικους... Απλα μου ετυχε, μαλιστα 2 φορες, να εχω θεμα με το φιλτρο. Εχει ενα πλαστικο σταυρο που σε καποια "φθηνιαρικα" φιλτρα σπαει πριν το σερβις κ βγαζει θεματα το αμαξι, τουλαχιστον στο δικο μου peugeot. Αν υπαρχουν εξισου καλα φιλτρα και δε βγαζουν προβληματα... Τοτε ναι, γτ οχι ας βαλει
haris_216 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/1/2023 στις 8:49 ΜΜ, kalmik είπε Στις παλιές εποχές που είχαμε αυτοκίνητα με καρμπιρατέρ, υπήρχε το ζιγκλέρ του ρελαντί. Αν βούλωνε δεν κρατουσε ρελαντί. Το εβγαζες, το φύσαγες λιγο με το πιστόλι και ΟΚ ξανά ρελαντί κανονικά. Αααχ, αυτό το γνωστό "σκουπιδάκι" τι μας έκανε Και λύνοντας το καρμπυρατέρ έβλεπες και όλο εκείνο το "κοκκινόχωμα" που μαζευόταν στον πάτο.
lordvec Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Αααχ, αυτό το γνωστό "σκουπιδάκι" τι μας έκανε Και λύνοντας το καρμπυρατέρ έβλεπες και όλο εκείνο το "κοκκινόχωμα" που μαζευόταν στον πάτο. Πού θα μπορούσε να είναι αυτό το ζιγκλέρ σε καρμπυρατέρ hitachi(subaru)?
haris_216 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, lordvec είπε Πού θα μπορούσε να είναι αυτό το ζιγκλέρ σε καρμπυρατέρ hitachi(subaru)? Δυστυχώς έχω σκαλίσει, καθαρά ερασιτεχνικά, καρμπυρατέρ ευρωπαϊκά (citroen, fiat) και δεν ξέρω καθόλου γι' αυτά που ρωτάς 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στις 20/1/2023 στις 2:47 ΜΜ, Tasos19s είπε δεν έχουν σχέση με το ρελαντί αυτα ετσι παντως καταλαβα και εγω οτι εχω προβλημα στην αντλια βενζινης. Παιζαν οι στροφες του κινητηρα και καποια στιγμη εσβηνε. Χωρις να προλαβω κουνηθω εννοειται. Πηρα οδικη γιατι δεν ηξερα τι ειναι αρχικα και ο μαστορας αλλαξε αντλια βενζινης. 1
Nikosvlou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Update. Παιδιά καλησπέρα! Άλλαξα μοτέρ ρελαντί, αισθητήρα ψυχρής εκκίνησης και καθάρισα και την πεταλούδα. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς καμία ιδέα τι άλλο να ψάξω; Τη Δευτέρα θα το πάω στον μηχανικό .
nik0laus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Αν το 106 ειναι 1100cc με monopoint ψεκασμό τότε 99% τα έχει παίξει το monopoint και bye bye my friend... δεν υπαρχει πλέον σε καινούργιο (ασε που θα ηταν πανακριβο), άιντε να βρεις στα μεταχειρισμενα (ψιλοδύσκολο) και αν βρεις θα ειναι πάλι σχετικά ακριβό. Άσε που το πιθανότερο ειναι να βγάλει το ίδιο προβλημα μετα απο λιγο... Το αυτό έπαθα με αντίστοιχο saxo το οποίο και ξαπέστειλα με συνοπτικές διαδικασίες ... Αυτής της ηλικίας τα αυτοκίνητα αν θέλουν μόνο τακάκια ,λάδια και φίλτρα τα κρατάς μονο για μουλαροδουλειές, μολις βγάλουν κάτι σοβαρότερο τα στελνεις άμεσα για ανακυκλωση...... 1
Nikosvlou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, nik0laus είπε Αν το 106 ειναι 1100cc με monopoint ψεκασμό τότε 99% τα έχει παίξει το monopoint και bye bye my friend... δεν υπαρχει πλέον σε καινούργιο (ασε που θα ηταν πανακριβο), άιντε να βρεις στα μεταχειρισμενα (ψιλοδύσκολο) και αν βρεις θα ειναι πάλι σχετικά ακριβό. Άσε που το πιθανότερο ειναι να βγάλει το ίδιο προβλημα μετα απο λιγο... Το αυτό έπαθα με αντίστοιχο saxo το οποίο και ξαπέστειλα με συνοπτικές διαδικασίες ... Αυτής της ηλικίας τα αυτοκίνητα αν θέλουν μόνο τακάκια ,λάδια και φίλτρα τα κρατάς μονο για μουλαροδουλειές, μολις βγάλουν κάτι σοβαρότερο τα στελνεις άμεσα για ανακυκλωση...... Είναι το 106 το 1.600 16v 1
cheaptech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Το μοτερακι ρελαντί το ελέγξεις; Η πεταλούδα έχει καθαριστεί;
Nikosvlou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, cheaptech είπε Το μοτερακι ρελαντί το ελέγξεις; Η πεταλούδα έχει καθαριστεί; Ναι. Έχω αλλάξει μοτέρ ρελαντί , βαλβίδα ψυχρής και έχω καθαρίσει και την πεταλούδα.
cheaptech Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Nikosvlou είπε Ναι. Έχω αλλάξει μοτέρ ρελαντί , βαλβίδα ψυχρής και έχω καθαρίσει και την πεταλούδα. Μάτι στροφαλου;έλεγξες πολλαπλασιαστή;
Nikosvlou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, cheaptech είπε Μάτι στροφαλου;έλεγξες πολλαπλασιαστή; Σήμερα , πήρε κανονικά το πρωί. Και τώρα το βράδυ που το έβαλα πάλι κανονικά πήρε. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν γυρνάω το κλειδί πριν μιζάρει ακούγεται ένα χαρακτηριστικό τακ το οποίο δεν το έκανε πριν
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 ^ Είναι ο ήχος της αντλίας βενζίνης και απορώ που δεν το άκουγες πριν
Nikosvlou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Maurikycli είπε ^ Είναι ο ήχος της αντλίας βενζίνης και απορώ που δεν το άκουγες πριν Ακούγεται απο μπροστά στη μηχανή , απο πίσω δεν θα έπρεπε να ακούγεται ο ήχος την αντλίας;
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Nikosvlou είπε Ακούγεται απο μπροστά στη μηχανή , απο πίσω δεν θα έπρεπε να ακούγεται ο ήχος την αντλίας; Σωστά 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα