makisman1973 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι από το 2007 για το οποίο πλήρωνα κανονικά τέλη κυκλοφορίας. Τον Δεκ 2012 μου το έκλεψαν αλλά το ξαναβρήκα μετά από 4 μήνες . Είχα δηλώσει στην αστυνομία και την κλοπή και την εύρεση και στην εφορία μόνο την κλοπη. Επειδή όταν το βρήκα δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το άφησα για λίγο καιρό μέχρι να το φτιάξω και μετά από 6 μήνες πήγα και στην εφορία να δηλώσω την εύρεση και να πληρώσω και τα τέλη . Τότε μου ζήτησαν να πληρώσω πρόστιμο ,35 ευρώ γιατι δε δήλωσα εγκαίρως σε αυτούς την εύρεση. Αφού τσακώθηκα με αυτούς γιατί κανένας δεν με ενημέρωσε ότι πρέπει να δηλώσω την εύρεση μεσα σε διαστημα 30 μέρων από την ανεύρεση του η υπάλληλος μου είπε κάντε ότι θελετε. Έτσι έκανα κι εγώ. Δεν πλήρωσα το πρόστιμο και τα τέλη του τρέχοντος έτους και συνέχισα να κυκλοφορώ με το μηχανάκι . Εν τω μεταξύ πλήρωνα και ασφάλεια και αργότερα ΚΤΕΟ. Το 2019 το παράτησα εντελώς ,δεν το ξανακυκλοφορησα έπαψα να πληρώνω ασφάλεια και ΚΤΕΟ . Αποφάσισα τώρα να το ξαναδουλεψω. Το θέμα είναι τώρα ,ενώ φαίνεται ακόμα ως κλεμμένο στην εφορία , αν πάω να τους δηλώσω τώρα την εύρεση θα έχω πρόστιμο και πόσο ? Και με το ΚΤΕΟ που θα χρειαστεί να περάσω επίσης τι πρόστιμο θα έχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα μηχανάκι από το 2007 για το οποίο πλήρωνα κανονικά τέλη κυκλοφορίας. Τον Δεκ 2012 μου το έκλεψαν αλλά το ξαναβρήκα μετά από 4 μήνες . Είχα δηλώσει στην αστυνομία και την κλοπή και την εύρεση και στην εφορία μόνο την κλοπη. Επειδή όταν το βρήκα δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση το άφησα για λίγο καιρό μέχρι να το φτιάξω και μετά από 6 μήνες πήγα και στην εφορία να δηλώσω την εύρεση και να πληρώσω και τα τέλη . Τότε μου ζήτησαν να πληρώσω πρόστιμο ,35 ευρώ γιατι δε δήλωσα εγκαίρως σε αυτούς την εύρεση. Αφού τσακώθηκα με αυτούς γιατί κανένας δεν με ενημέρωσε ότι πρέπει να δηλώσω την εύρεση μεσα σε διαστημα 30 μέρων από την ανεύρεση του η υπάλληλος μου είπε κάντε ότι θελετε. Έτσι έκανα κι εγώ. Δεν πλήρωσα το πρόστιμο και τα τέλη του τρέχοντος έτους και συνέχισα να κυκλοφορώ με το μηχανάκι . Εν τω μεταξύ πλήρωνα και ασφάλεια και αργότερα ΚΤΕΟ. Το 2019 το παράτησα εντελώς ,δεν το ξανακυκλοφορησα έπαψα να πληρώνω ασφάλεια και ΚΤΕΟ . Αποφάσισα τώρα να το ξαναδουλεψω. Το θέμα είναι τώρα ,ενώ φαίνεται ακόμα ως κλεμμένο στην εφορία , αν πάω να τους δηλώσω τώρα την εύρεση θα έχω πρόστιμο και πόσο ? Και με το ΚΤΕΟ που θα χρειαστεί να περάσω επίσης τι πρόστιμο θα έχω ? Οταν πήγες την πρωτη φορά στην εφορία πήγες με κάποια δήλωση της αστυνομίας ότι βρέθηκε και σου αποδόθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Επειδή μπερδεύτηκα με την ιστορία που γράφεις. Λες δεν πλήρωσες τα τέλη στο τρέχον έτος και συνέχισες να το κυκλοφορείς μέχρι να τα παρατήσεις. Όσο το κυκλοφορούσες πλήρωνες τα τέλη; Αν δεν έχεις καταθέσει δήλωση ακινησίας, χρεώνεσαι όλα τα τέλη για τα χρόνια που δεν πληρώθηκαν και εις διπλούν το προστιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Οταν πήγες την πρωτη φορά στην εφορία πήγες με κάποια δήλωση της αστυνομίας ότι βρέθηκε και σου αποδόθηκε; Ναι πήγα με το χαρτί της αστυνομίας και στην εφορία το καταχωρησαν ως κλεμμένο και ακόμα και τώρα έτσι φαίνεται στο σύστημα 35 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Επειδή μπερδεύτηκα με την ιστορία που γράφεις. Λες δεν πλήρωσες τα τέλη στο τρέχον έτος και συνέχισες να το κυκλοφορείς μέχρι να τα παρατήσεις. Όσο το κυκλοφορούσες πλήρωνες τα τέλη; Από το 2012 μέχρι και σήμερα δεν έχω πληρώσει τέλη. Ούτε έχω παραδόσει πινακιδες 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Επειδή μπερδεύτηκα με την ιστορία που γράφεις. Λες δεν πλήρωσες τα τέλη στο τρέχον έτος και συνέχισες να το κυκλοφορείς μέχρι να τα παρατήσεις. Όσο το κυκλοφορούσες πλήρωνες τα τέλη; Αν δεν έχεις καταθέσει δήλωση ακινησίας, χρεώνεσαι όλα τα τέλη για τα χρόνια που δεν πληρώθηκαν και εις διπλούν το προστιμο. Πώς θα χρεωθεί όμως τα τέλη αφού φαίνεται κλεμμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Πώς θα χρεωθεί όμως τα τέλη αφού φαίνεται κλεμμένο Αν πάω να δηλώσω τώρα την εύρεση θα ζητήσουν το χαρτί της εύρεσης που μου έδωσε η αστυνομια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν δεν έχεις καταθέσει δήλωση ακινησίας, χρεώνεσαι όλα τα τέλη για τα χρόνια που δεν πληρώθηκαν και εις διπλούν το προστιμο. Λάθος, χρεώνεσαι μόνο τα τελευταία 5 έτη. 17 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Αν πάω να δηλώσω τώρα την εύρεση θα ζητήσουν το χαρτί της εύρεσης που μου έδωσε η αστυνομια? Ε ναι, όπως ακριβώς έπρεπε τότε που έγινε η κλοπή να τους δείξεις το χαρτί της δήλωσης κλοπής από την αστυνομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε ναι, όπως ακριβώς έπρεπε τότε που έγινε η κλοπή να τους δείξεις το χαρτί της δήλωσης κλοπής από την αστυνομία. Το χαρτί κλοπής τους το έδειξα και έχει καταχωρηθεί η κλοπή στην εφορία και ακόμα μέχρι σήμερα φαίνεται κλεμμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, makisman1973 είπε Το χαρτί κλοπής τους το έδειξα και έχει καταχωρηθεί η κλοπή στην εφορία και ακόμα μέχρι σήμερα φαίνεται κλεμμενο Ναι αυτό λέω, όπως ακριβώς τους έδειξες τότε το χαρτί της κλοπής ώστε να το χαρακτηρίσουν ως κλεμμένο, έτσι ακριβώς θα πρέπει τώρα να τους δείξεις το χαρτί της εύρεσης ώστε να αλλάξουν ξανά τον χαρακτηρισμό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, makisman1973 είπε Αν πάω να δηλώσω τώρα την εύρεση θα ζητήσουν το χαρτί της εύρεσης που μου έδωσε η αστυνομια? γιατί πιστέυεις ότι θα είναι διαφορετικά απο την προηγούμενη φορά;Θα έχεις πρόστιμο κλπ.Θα είναι μια φορά ή για κάθε έτος που έχει περάσει;Δεν το ξέρω αλλά έχεις εναλλακτικές;Αν είχες πληρώσει τότε τα 35€ δεν θα είχε γίνει τίποτα. Οπως και να έχει πρέπει να πας απο εκεί και θα σου πουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Με την εφορία καλά είναι να μην μπλέκεις Πανε ρώτησε τώρα και να φας ένα πολύ καλό πρόστιμο γιατί δεν έδωσες τα 35€ τότε Αφου δεν πλήρωσες το πρόστιμο γιατί περιμένεις να το έχουν βγάλει από κλεμμένο; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Οταν λες το παράτησες το 19 τι εννοείς; Επίσημα ή ανεπίσημα πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, The_Judas είπε Οταν λες το παράτησες το 19 τι εννοείς; Επίσημα ή ανεπίσημα πάλι; απλα το εχω κλειδωμενο σε μια αποθηκη ,οποτε ανεπισημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, makisman1973 είπε απλα το εχω κλειδωμενο σε μια αποθηκη ,οποτε ανεπισημα Πήγαινε να το διορθώσεις γιατί θα φτάσεις καμία μέρα να χρωστάς 2000€ για κάτι που τότε δεν έδωσες 35€ και θα είχες τελειώσει Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από Tasos19s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisman1973 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αν είχες πληρώσει τότε τα 35€ δεν θα είχε γίνει τίποτα. 3 ώρες πριν, Tasos19s είπε Με την εφορία καλά είναι να μην μπλέκεις Αν αντι για 35 ηταν 5000 ευρω το προστιμο θα λέγατε τα ιδια ? Το θεμα ειναι οταν το δημοσιο περιμενει να εισαι συνεπης θα πρεπει και αυτή να μαθουν να ειναι συνεπης προς εσενα. Δηλαδη ποσο δυσκολο ηταν να με ενημερώσουν για τις ενεργειες που επρεπε να κανω σε περιπτωση ανευρεσης .Επρεπε εγω να ξερω ολη τη νομολογια απεξω? Στην αστυνομια μου ειπαν να παω στην εφορια να δηλωσω κλοπη και στο μηχανολογικο να παραδωσω την αδεια και αν το ξαναβρω να δηλωσω σε αυτους την ανευρεση, στην εφορια ΤΙΠΟΤΑ... 7 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Πήγαινε να το διορθώσεις γιατί θα φτάσεις καμία μέρα να χρωστάς 2000€ για κάτι που τότε δεν έδωσες 35€ και θα είχες τελειώσει θα παω να ρωτησω αυτους τι μπορω να κανω ,αμα μου πουν κανενα εξωφρενικο ποσο το κανω κομματια και τα πουλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα