manos04 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας. Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση για μεγέθυνση υποτίτλων. Μου φαίνονται πολύ μικροί στην τηλεόραση. Μήπως δεν υπάρχει ρύθμιση επειδή έχω την απλή συνδρομή; Την 720p;
Adrian Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μπαινεις https://www.netflix.com/youraccount, "ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ", επιλέγεις το προφίλ που θέλεις και πατάς "Εμφάνιση υποτίτλων - Αλλαγή" 1 1
manos04 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχουμε και λέμε. Το μικρό μέγεθος είναι ψείρες. Ούτε καν μπορεί κάποιος να διαβάσει. Το μεσαίο μέγεθος για μένα είναι μικρά. Πάμε τώρα στο μεγάλο μέγεθος το οποίο είναι τεράστια. Καλύπτουν όλη την οθόνη. Έλεος. 43αρα η οθόνη. Μάλλον εγώ είμαι περίεργος. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από manos04 1
aGka8l Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, manos04 είπε Έχουμε και λέμε. Το μικρό μέγεθος είναι ψείρες. Ούτε καν μπορεί κάποιος να διαβάσει. Το μεσαίο μέγεθος για μένα είναι μικρά. Πάμε τώρα στο μεγάλο μέγεθος το οποίο είναι τεράστια. Καλύπτουν όλη την οθόνη. Έλεος. 43αρα η οθόνη. Μάλλον εγώ είμαι περίεργος. και εγω την ιδια αποψη εχω , επισσης θα επρεπε να σου δινει επιλογη να βαζεις ενα ψιλομαυρο φοντο απο πισω
infin1tyGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 25 minutes ago, aGka8l said: και εγω την ιδια αποψη εχω , επισσης θα επρεπε να σου δινει επιλογη να βαζεις ενα ψιλομαυρο φοντο απο πισω Υπάρχει τέτοια επιλογή, δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά σε τηλεοράσεις. 1
higraf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Παίξε και με την ίδια την γραμματοσειρά, δεν έχουν όλες το ίδιο μέγεθος. Και εγώ έτσι το έκανα, τα μεσαία πολύ μικρά και τα μεγάλα τεράστια, δεν θυμάμαι πια έβαλα και με βόλεψε μια γραμματοσειρά που στο μεσαίο μέγεθος ήταν λίγο πιο μεγάλα απο τα άλλα. 1
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Εμ, πες μας ποια έβαλες να μην ψάχνουμε!
higraf Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Αν θυμάμαι πρέπει να είναι η Console, αλλά δεν έχω πρόσβαση απο το γραφείο για να το επιβεβαιώσω (καλά δεν είναι και πολλές για να κάνεις δοκιμές χαχαχαχ)
manos04 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Και εγώ έτσι έκανα τελικά.Έβαλα μαύρο πλαισιο και είδα κάποια διαφορά. Έπαιξα και με τις γραμματοσειρές και κάπως παλεύεται. Ίσως αν επικοινωνήσουμε μαζί τους γίνει κάτι. Γιατί έχει πολλές ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. Αλλά είναι ασύμμετρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα