poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, pavloa said: Ναι εντάξει είναι και θέμα ομορφιάς.. όλα μαύρα και τα rj11 άσπρα.. έχω 3 ελεύθερα rj45, θα παραγγείλω από καύκα και άλλα 5 να έχω και περίσσευμα.. Δεν ξέρω αν δουλεύει και η δεύτερη θύρα για το τηλέφωνο.. αλλά και να δουλεύει ο συναγερμός θα μπορέσει να κάνει κλήση σε περίπτωση που θα ξεχαστεί το τηλέφωνο ανοιχτό? Θα πρέπει να το δοκιμάσω.. Είχα αρκετά απο αυτά με τις τρυπουλες πάνω, όσα έχω κάνει μέχρι τώρα τέτοια είναι, απλά δεν μπορώ να βρω τα ίδια . Θα πάρω τα κανονικά αν είναι. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου.. που θα ειναι ασπρα τα rj11? ναι η δευτερη θυρα λογω θα ειναι ανεξαρτητη απο την πρωτη αρκει να σε αφηνει να εχεις 2 concurrent calls. ή παιρνεις κανονικα ή παιρνεις modular. αν ειναι χοντρο καλωδιο πχ cat6a ή κανα ftp/stp δεν θα χωρεσει σε κανονικο rj45.
pavloa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, poulinos είπε που θα ειναι ασπρα τα rj11? ναι η δευτερη θυρα λογω θα ειναι ανεξαρτητη απο την πρωτη αρκει να σε αφηνει να εχεις 2 concurrent calls. ή παιρνεις κανονικα ή παιρνεις modular. αν ειναι χοντρο καλωδιο πχ cat6a ή κανα ftp/stp δεν θα χωρεσει σε κανονικο rj45. Την πρίζα που βρήκα με rj11 που κουμπώνει στο patch panel είναι άσπρη από μπροστά.. φωτό από κάτω Α αυτό δεν το ήξερα ότι είναι ανεξάρτητη η μία απ' την άλλη. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.. Cat6 έχω περάσει παντού, οπότε θα πάρω τα απλά.. Η φωτογραφία είναι παλιά, όταν άρχισα να το φτιάχνω.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 23 hours ago, pavloa said: Την πρίζα που βρήκα με rj11 που κουμπώνει στο patch panel είναι άσπρη από μπροστά.. φωτό από κάτω Α αυτό δεν το ήξερα ότι είναι ανεξάρτητη η μία απ' την άλλη. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.. Cat6 έχω περάσει παντού, οπότε θα πάρω τα απλά.. Η φωτογραφία είναι παλιά, όταν άρχισα να το φτιάχνω. πεστο Keystone. μην το λες πριζα και παει το μυαλο μου σε επιτοιχια πριζα ναι το ασπρο φαινεται ασχημο πραγματι. ναι ειναι ανεξαρτητες αρκει να το αφηνει ο παροχος να κανουν 2 διαφορετικες κλησεις και να μην σε κοβει στην μια.το εχω δει σε gennet/oxygen.
pavloa Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Στις 4/12/2024 στις 3:58 ΜΜ, poulinos είπε πεστο Keystone. μην το λες πριζα και παει το μυαλο μου σε επιτοιχια πριζα ναι το ασπρο φαινεται ασχημο πραγματι. ναι ειναι ανεξαρτητες αρκει να το αφηνει ο παροχος να κανουν 2 διαφορετικες κλησεις και να μην σε κοβει στην μια.το εχω δει σε gennet/oxygen. Χαχα.. επειδή ήταν επιτοίχια η πρίζα με κόλλησε και το λέω συνέχεια πρίζα.. Θα παραγγείλω από καύκα keystones μαζί με κάτι αλλά πράγματα που θέλω. Θα δοκιμάσω και αυτό με το ρούτερ και θα ενημερώσω.. 1
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 19:31, pavloa said: Χαχα.. επειδή ήταν επιτοίχια η πρίζα με κόλλησε και το λέω συνέχεια πρίζα.. Θα παραγγείλω από καύκα keystones μαζί με κάτι αλλά πράγματα που θέλω. Θα δοκιμάσω και αυτό με το ρούτερ και θα ενημερώσω.. keystones το κανονικο ονομα. απλα ειναι λιγο ακριβα της panduit ειναι η αληθεια. ναι λογικα αν δεν σε κοβει το router μπορεις να σηκωσεις 2 καναλια φωνης ξεχωριστα.στο ενα συναγερμος μονος του και στο αλλο τα τηλεφωνα κτλ.σαν να ειχες isdn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα