Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Στις 18/1/2023 στις 10:30 ΜΜ, Paul opc είπε Στείλανε και φωτό από της βίδες που ξεβιδώσανε και από την ίδια την πλακέτα και δείχνει να λείπουν κάποια ολοκληρωμένα και λένε έχει μπει κολλητήρι. Παραθεση Από την πρώτη σελίδα. Η msi έλυσε την ψύξη της κάρτας για να αλλάξει το φανακι που δεν δούλευε υποθέτω και μόλις βγάλανε την ψυκτρα βρήκαν kinder έκπληξη. Εγώ αυτό κατάλαβα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Παραθεση Από την πρώτη σελίδα. Η msi έλυσε την ψύξη της κάρτας για να αλλάξει το φανακι που δεν δούλευε υποθέτω και μόλις βγάλανε την ψυκτρα βρήκαν kinder έκπληξη. Εγώ αυτό κατάλαβα. Δε χρειάζεται να βγει η ψυκτρα για να αλλαξει το φανακι. Ρε φιλε, η Suprim X 3080, δεν εχει RGB fans @Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Όχι από όσο ξέρω δεν έγινε κάποια επισκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε χρειάζεται να βγει η ψυκτρα για να αλλαξει το φανακι. Για κάποιο λίγο βγάλανε την ψυξτρα. Μπορεί σε τετοιες περιτπωςεις να αλλάζουνε ολόκληρη την ψύξτρα πακέτο και να μην κάθονται να αλλάζουν μόνο ένα φανακι δεν ξέρω πως λειτουργούν. Το ζουμί είναι ότι μόλις βγάλανε την ψυξτρα είδαν ότι πάνω στην πλακέτα της κάρτας κάποιος είχε κάνει πατέντες όποτε και λένε εγγύηση γιόκ. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Για κάποιο λίγο βγάλανε την ψυξτρα. Μπορεί σε τετοιες περιτπωςεις να αλλάζουνε ολόκληρη την ψύξτρα πακέτο και να μην κάθονται να αλλάζουν μόνο ένα φανακι δεν ξέρω πως λειτουργούν. Το ζουμί είναι ότι μόλις βγάλανε την ψυξτρα είδαν ότι κάνω στην πλακέτα της κάρτας κάποιος είχε κάνει πατέντες όποτε και λένε εγγύηση γιόκ. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Ναι αλλα και παλι, τα fans της Suprim X δεν ειναι RGB https://www.aliexpress.com/item/1005004150259014.html Έτσι βγαινουν τα φανς: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ναι αλλα και παλι, τα fans της Suprim X δεν ειναι RGB https://www.aliexpress.com/item/1005004150259014.html Έτσι βγαινουν τα φανς: Τι σχέση έχει ότι δεν είναι rgb τα φαν; Δεν είπε κάπου κάτι τέτοιο. Το πρώτο πρόβλημα είπε ήταν ένα rgb led που δεν άναβε πάει αυτό.Το δεύτερο πρόβλημα αυτό για το οποίο στάλθηκε στην msi είπε ότι ήταν ένα φανακι νεκρό δεν γυρνούσε. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (1ο reply) (2ο reply) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Λες το pc σο πλαισιο που την ελεγξε αρχικα το τεχνικος να ειχε και αυτο παλιο afterburner μεσα και να την εστειλε μετα στα κεντρικα της msi για ελεγχο? Και εκει ολοκληρη msi ειχαν και αυτοι στο συστημα της δοκιμης ληγμενο afterburner και προχωρησαν σε αφαιρεση της ψυκτρας να τσεκαρουν και βρηκαν λεει απο κατω κολλητηρι και μοντες πανω στο Pcb της καρτας. Οτι καποιο θεμα ειχε η καρτα ειναι σιγουρο, το μυστηριο της υποθεσης ειναι ποιος εχει βαλει χερι στην καρτα με αποτελεσμα να ακυρωθει η εγγυηση της. Εγω παντως φιλε αν πηγαινα για σερβις 1000+ ευρω ανεγγιχτη καρτα και ξαφνικα μου λεγανε οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι βρηκαν κολλητηρι και μοντες πανω στο pcb της καρτας θα ημουν εξω φρενον και θα προσπαθουσα στα καναλια να τους βγαλω για να βρω ποιος εβαλε χερι στην καρτα μου και κανει την παπια, ουτε για καρτα καινουργια θα εψαχνα ουτε θα ζητουσα να κλεισει το νημα οπως εγραψες πιο πισω, θα εφερνα τον κοσμο τουμπα μεχρι να δικαιωθω. Ισως βεβαια να εισαι πιο ψυχραιμος εσυ τι να πω. Δεν λεω αυτο ρε ,οταν την πηρε την πρωτη φορα απο το πλαισιο ειπαν οτι δεν εχει κατι η καρτα ,για το φαν ειπε ο αυτος που του την πουλησε το παιδι. Αν αυτος ειχε παλιο afterburner δεν ειχε αναβαθμισει δλδ απο την προηγουμενη καρτα που ειχε 20xx δεν θα δουλευε το τριτο φαν. Αν την πηγε μετα το παιδι στο πλαισιο και ειπε δεν δουλευει το ενα φαν και αυτοι την εστειλαν απλα στην msi χωρις να την ελεγξουν δεν ξερουμε αν πραγματικα δουλευε το φαν η οχι. Το αρχικο προβλημα της καρτας ηταν τα led οχι το fan Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Paul opc είπε Ναι την ίδια μέρα που την πήρα από το πλαίσιο την έδωσα σε ένα παλικάρι και την ίδια μέρα με πήρε και μου είπε ότι δεν δουλεύει το τρίτο φαν. Ελεγξες πριν την δωσεις στον αγοραστη, και μετα οτι τα αυτοκολλητα δεν ειχαν πειραχτει? Μαλλον αυτος εβαλε χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν λεω αυτο ρε ,οταν την πηρε την πρωτη φορα απο το πλαισιο ειπαν οτι δεν εχει κατι η καρτα ,για το φαν ειπε ο αυτος που του την πουλησε το παιδι. Αν αυτος ειχε παλιο afterburner δεν ειχε αναβαθμισει δλδ απο την προηγουμενη καρτα που ειχε 20xx δεν θα δουλευε το τριτο φαν. Αν την πηγε μετα το παιδι στο πλαισιο και ειπε δεν δουλευει το ενα φαν και αυτοι την εστειλαν απλα στην msi χωρις να την ελεγξουν δεν ξερουμε αν πραγματικα δουλευε το φαν η οχι. Το αρχικο προβλημα της καρτας ηταν τα led οχι το fan Αντε πες δεν την έλεγξε το πλαίσιο δεν την έλεγξε ούτε η msi μόλις την παρέλαβε να δει αν γυρνάει το φαν; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 18/1/2023 στις 10:14 ΜΜ, Paul opc είπε εχω λοιπόν στην κατοχή μου μια rtx 3080 msi suprim x η οποία παρουσίασε θέμα με τον τρίτο ανεμιστήρα και τα φώτα led. Έχοντας πάει 2 φορές την κάρτα στο πλαίσιο από εκεί που αγοράστηκε, την δεύτερη φορά λοιπόν την στείλανε στην msi και μετά από ένα 20 ήμερο μου λένε ότι η msi λέει ότι η κάρτα έχει ανοιχτεί από τρίτο χέρι, με αποτέλεσμα να μου λένε ότι δεν με καλύπτουν με την εγγύηση. Στις 18/1/2023 στις 10:19 ΜΜ, Paul opc είπε Δεν διαπιστώσανε κάποια βλάβη. και την ίδια μέρα που την παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν δούλευε και το τρίτο φαν. την επόμενη ακριβώς ξανά πήγε η κάρτα πλαίσιο 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε (1ο reply) (2ο reply) Οπως ακριβως εγραψες και εσυ, δεν ξεκαθαριζεις αν το 3ο fan δεν δουλευε πριν πας την καρτα 1η φορα πλαισιο ή οχι. Στο 1ο σου ποστ αφηνεις να εννοηθει οτι την πηγες πισω επειδη δεν δουλευε το fan και τα led, στο 2ο διαπιστωσες ΜΕΤΑ που την παρελαβες απο το πλαισιο, οτι δεν δουλευει το 3ο fan. Αρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Εγώ την πήγα για τα led. οταν λοιπόν την πηρα την πρώτη φορά από το κατάστημα την έδωσα στο παιδί και μαζί το χαρτί που έλεγε ότι δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα. αφου λοιπόν την έδωσα το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η κάρτα είναι κομπλέ πέρα από το τρίτο φαν που δεν γυρίζει. οποτε την επόμενη μέρα πήγα πήρα την κάρτα από το παιδί και του επέστρεψα τα χρήματα πίσω. Αυτό θεώρησα σωστό. τωρα μπορεί να παρουσιάστηκε και το φαν μαζί με τα led και να μην το πρόσεξα εγώ. Ο πρώτος λόγος που πήγε η κάρτα ήτανε τα led όχι το φαν. στο αρχικό ποστ έγραψα led φαν σαν συνολικό πρόβλημα της κάρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Το θέμα είναι ότι το 3ο φαν πιθανώς δεν έπαιζε λόγω software και όχι hardware. Και τώρα έμπλεξες εν ολίγοις. Έπρεπε να πάρεις την κάρτα ξανά όταν σου είπαν ότι είναι εκτος εγγύησης για να δεις οτι παίζει και ότι είναι λειτουργική. Υπάρχει μια πιθανότητα σε ένδειξη καλής πίστεως η MSI να σου αντικαταστήσει την κάρτα. Αυτό θα μπορούσε να το κάνει και το Πλαίσιο, σε ένδειξη καλής πίστεως και εξηγώ γιατί: Γνωστός μου, έστειλε μητρική γιατί τη θεωρούσε ελαττωματική σε μαγαζί του Skroutz (το οποίο παραμένει ανοιχτό μέχρι και σήμερα) και η μητρική δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα (είχε χαλάσει το CPU του εν τέλει) και το κατάστημα προς τιμήν του μετά από μήνες πέρα - δώθε, του αντικατέστησε τη μητρική με άλλη χωρίς να έχει καμία υποχρέωση και κάτω από απειλές για μηνύσεις και καταγγελίες παρότι το προϊόν ήταν πλήρως λειτουργικό και δε θα είχε καμία τύχη η όποια καταγγελία σε βάρος του καταστήματος. Μάλιστα τους έστειλε X370 Aorus Gaming 5 και του έδωσαν αντικατάσταση X470 Aorus Ultra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με λίγα λόγια πιστεύεις ότι το πλαίσιο σου έδωσε κάρτα με πρόβλημα στο fan , η οποία ξαναπήγε πίσω στην MSI αυτήν την φορά , μιας και το πλαίσιο δεν βρήκε γιατί δεν δουλεύει το fan. Λίγο περίεργο ακούγεται. Υποψιαζομαι ότι το πλαίσιο οταν πήρε την κάρτα την δεύτερη φορά , έκανε λαθος και δεν τσέκαρε να δει αν όντως είναι η ίδια κάρτα που είχε έρθει , την πρώτη φορά , στέλνοντας την κατευθείαν στην MSI. Μπορείς να τους ρωτήσεις ευγενικά αν έχουν τα στοιχεία της κάρτας από την πρώτη παραλαβή ωστε να τα συγκρίνουν με την δεύτερη παραλαβή? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Το πλαίσιο σήκωσε τα χέρια του ψηλά. είμαστε λέει μεσολαβητές τίποτα παραπάνω Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν γιατί δεν έβγαλα ούτε μια φωτό ούτε έλεγξα ο ίδιος ότι όντως δεν δουλεύει το τρίτο. εκανα λάθος κινήσεις και θα μου γίνει μάθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις