ougxar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Paul opc είπε έσπασα και μπλέξει Γκλας που έχουν από τα νεύρα μου. κοιτα να μη μπλεξεις
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Εκείνη την στιγμή θόλωσα και δεν ήξερα τι έκανα. βέβαια μετά που ηρέμησα ζήτησα 100 φορές συγνώμη από τα παιδιά γιατί στην τελική δεν φταίνε πουθενά αυτοί και κάνουν την δουλειά τους.
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Paul opc είπε Και ο λόγος που το έγραψα εδώ είναι μήπως κάποιος είχε κάτι αντιστοιχώ η παραπλήσιο να μου δώσει τα φώτα του. Δεν νομίζω να το ανέβαζα εδώ εαν ειχα λερωμένη την φωλιά μου. ολοι η διαδικασία τρέχει ακόμα και θα δω που θα κατάληξη, εαν και έχω μια υποψία για το αποτέλεσμα. Φιλε δεν ειπε κανενανς οτι εχεις λερωμενη την φωλια σου, δεν ειμαστε δικαστηριο εδω, νομιζω ολοι να καταλαβουμε τι συμβαινει προσπαθουμε μπας και σε βοηθησουμε να βγαλεις ακρη. Συνοψιζοντας εχουμε: -->αγοραζεις καρτα μετεχειρη απο αγγελια (οχι απο εδω μεσα οπως λανθασμενα ειχες πει αρχικα) και οπως γραφεις στην πρωτη σελιδα η καρτα ηταν αριστη αρα ο αρχικος ιδιοκτητης δεν πειραξε την καρτα. -->Ενω δουλευε κομπλε η καρτα ξαφνικα παρουσιαζει ενα θεματακι με καποιο Led και την πας πλαισιο, στην γυρνανε πισω επισης κομπλε και την ιδια μερα εσυ την πουλας και την παιρνει στα χερια 3ο ατομα. -->Το 3ο ατομα στην γυρναει πισω την ιδια μερα γιατι διαπιστωνει οτι δεν δουλευει ενα φαν της καρτας μολις την βαζει στο συστημα του. -->Την παιρνεις πισω την πας πλαισιο και αυτοι την στελνουν στα κεντρικα της Msi, η οποια msi μολις βγαζει την ψυκτρα της καρτας βρισκει απο κατω Kinder εκπληξη κολλητηρι πανω στην πλακετα της καρτας και να λειπουν καποια ολοκληρωμενα οποτε και την στελνει πισω στο πλαισιο και λεει εγγυηση δεν εχει αυτη η καρτα καποιος εκανε πειραματα πανω της. Εσυ λες οτι την αγορασες κομπλε αριστη κατασταση οποτε ο πρωτος δεν ειχε βαλει χερι, εσυ δεν εβαλες χερι αφου ο ιδιος ανοιξες το νημα για να πεις τον πονο σου και φυσικα ο τριτος δεν την πειραξε αφου οπως την πηρε στην εδωσε πισω αυθημερον γιατι ειδε οτι το ενα φανακι της ηταν νεκρο. Οποτε με εισ ατοπον επαγωγη προκυπτει η το πλαισιο η η ιδια η msi πειραξε εσκεμενα την πλακατα της καρτας για να βγει η καρτα εκτος εγγυησης και να μην σου την αντικαταστησουν. Το εχασα καπου και λεω κατι η καταλαβα λαθος? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 2
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ακριβώς έτσι έγινε. το ίδιο βράδυ με πήρε το παιδί και μου είπε ότι η κάρτα είναι κομπλέ απλά το τρίτο φαν δεν δουλεύει. την επόμενη ακριβώς μέρα δηλαδή 21/12 μόλις την πηρα στα χέρια μου από το παιδί και αφού την τσέκαρα εκεί μπροστά του οπτικά και μόνο άμεσος δίχως να άπω σπίτι να τσεκάρω κάτι πήγα πλαίσιο και εκεί ήτανε νομίζω το λάθος μου γιατί ούτε έβγαλα κάποιες φωτό ούτε την έλεγξα εγώ ο ίδιος. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε το μαρτύριο
atheatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Φιλε δεν ειπε κανενανς οτι εχεις λερωμενη την φωλια σου, δεν ειμαστε δικαστηριο εδω, νομιζω ολοι να καταλαβουμε τι συμβαινει προσπαθουμε μπας και σε βοηθησουμε να βγαλεις ακρη. Συνοψιζοντας εχουμε: -->αγοραζεις καρτα μετεχειρη απο αγγελια (οχι απο εδω μεσα οπως λανθασμενα ειχες πει αρχικα) και οπως γραφεις στην πρωτη σελιδα η καρτα ηταν αριστη αρα ο αρχικος ιδιοκτητης δεν πειραξε την καρτα. -->Ενω δουλευε κομπλε η καρτα ξαφνικα παρουσιαζει ενα θεματακι με καποιο Led και την πας πλαισιο, στην γυρνανε πισω επισης κομπλε και την ιδια μερα εσυ την πουλας και την παιρνει στα χερια 3ο ατομα. -->Το 3ο ατομα στην γυρναει πισω την ιδια μερα γιατι διαπιστωνει οτι δεν δουλευει ενα φαν της καρτας μολις την βαζει στο συστημα του. -->Την παιρνεις πισω την πας πλαισιο και αυτοι την στελνουν στα κεντρικα της Msi, η οποια msi μολις βγαζει την ψυκτρα της καρτας βρισκει απο κατω Kinder εκπληξη κολλητηρι πανω στην πλακετα της καρτας και να λειπουν καποια ολοκληρωμενα οποτε και την στελνει πισω στο πλαισιο και λεει εγγυηση δεν εχει αυτη η καρτα καποιος εκανε πειραματα πανω της. Εσυ λες οτι την αγορασες κομπλε αριστη κατασταση οποτε ο πρωτος δεν ειχε βαλει χερι, εσυ δεν εβαλες χερι αφου ο ιδιος ανοιξες το νημα για να πεις τον πονο σου και φυσικα ο τριτος δεν την πειραξε αφου οπως την πηρε στην εδωσε πισω αυθημερον γιατι ειδε οτι το ενα φανακι της ηταν νεκρο. Οποτε με εισ ατοπον επαγωγη προκυπτει η το πλαισιο η η ιδια η msi πειραξε εσκεμενα την πλακατα της καρτας για να βγει η καρτα εκτος εγγυησης και να μην σου την αντικαταστησουν. Το εχασα καπου και λεει κατι η καταλαβα λαθος? Παίζει το τρίτο το άτομο που του την επέστρεψε γιατί δεν λειτουργούσε το fan να είχε μια ίδια χαλασμένη και να κατάφερε να ξεγελάσει τον τοπικ σταρτερ παίρνοντας του την καλή και δίνοντας του μια ίδια χαλασμένη? 2
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Λες το pc σο πλαισιο που την ελεγξε αρχικα το τεχνικος να ειχε και αυτο παλιο afterburner μεσα και να την εστειλε μετα στα κεντρικα της msi για ελεγχο? Και εκει ολοκληρη msi ειχαν και αυτοι στο συστημα της δοκιμης ληγμενο afterburner και προχωρησαν σε αφαιρεση της ψυκτρας να τσεκαρουν και βρηκαν λεει απο κατω κολλητηρι και μοντες πανω στο Pcb της καρτας. Οτι καποιο θεμα ειχε η καρτα ειναι σιγουρο, το μυστηριο της υποθεσης ειναι ποιος εχει βαλει χερι στην καρτα με αποτελεσμα να ακυρωθει η εγγυηση της. Εγω παντως φιλε αν πηγαινα για σερβις 1000+ ευρω ανεγγιχτη καρτα και ξαφνικα μου λεγανε οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι βρηκαν κολλητηρι και μοντες πανω στο pcb της καρτας θα ημουν εξω φρενον και θα προσπαθουσα στα καναλια να τους βγαλω για να βρω ποιος εβαλε χερι στην καρτα μου και κανει την παπια, ουτε για καρτα καινουργια θα εψαχνα ουτε θα ζητουσα να κλεισει το νημα οπως εγραψες πιο πισω, θα εφερνα τον κοσμο τουμπα μεχρι να δικαιωθω. Ισως βεβαια να εισαι πιο ψυχραιμος εσυ τι να πω. Το Πλαισιο δεν ειχε afterburner, ετρεξε out of the box κανονικα. (Φαντάζομαι). Πως να δικαιωθείς ρε Πωπωπω αφου η καρτα ηταν μεταχειρισμενη και οχι καινουργια. Δε την ελυσε ποτε για να δει το PCB. Το PCB μπορεί να ήταν κακοποιημένο και από το εργοστάσιο ξερω γω. Ή να αγόρασε refurbished κάρτα ή να στάλθηκε για εγγύηση ήδη 1 φορα απο τον αρχικό αγοραστή (πχ coil whine) και οταν αλλαζεις την καρτα μεσω της εταιριας παιρνεις πάντα Refurbished. Οι εταιριες των GPU δινουν refurbished κάρτες πίσω.
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Το Πλαισιο δεν ειχε afterburner, ετρεξε out of the box κανονικα. (Φαντάζομαι). Ε προφανως για αυτο το εγραψα. Εαν το τριτο φαν δεν δοευλευε εξαιτιας του afterburner, στο Pc του πλαισιο που εγινε ο ελεχος θα δουλευε κανονικα κια θα την γυρνουσε πισω στο ιδιοκτητη γιατι δεν θα βλεπανε βλαβη. Αντιθετα για να συνεχισουν την διαδικασια να την στειλουν στην msi και η Msi μετα να ανοιξει την ψυχτρα γιατι ουτε σε αυτους θα επαιξε στην αρχικη δοκιμη το φανακι, δειχνει οτι η καρτα ειχε θεμα και δεν εφταιγε κανενα afterburbner που δεν γυρναγε το τριτο φανακι. 11 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Πως να δικαιωθείς ρε Πωπωπω αφου η καρτα ηταν μεταχειρισμενη και οχι καινουργια. Δε την ελυσε ποτε για να δει το PCB. Το PCB μπορεί να ήταν κακοποιημένο και από το εργοστάσιο ξερω γω. Ή να αγόρασε refurbished κάρτα ή να στάλθηκε για εγγύηση ήδη 1 φορα απο τον αρχικό αγοραστή (πχ coil whine) και οταν αλλαζεις την καρτα μεσω της εταιριας παιρνεις πάντα Refurbished. Οι εταιριες των GPU δινουν refurbished κάρτες πίσω. Κακοποιημενο pcb απο το εργοστασιο δεν παιζει, την καρτες δεν τις συναρμολογει ο μαστρο μητσος να κολλαει τα ολοκληρωμενα με καλαι και ηλεκτροκολληση, εφοσον ειπε η εταιρια οτι η καρτα ηταν πειραγμενη ηταν πειρασμενη. Αν ειχε ηδη παει μια φορα για εγγυηση παλαιοτερα και ειχε αλλαχθει με refurbished απο την εταιρεια δεν θα φαινοταν στο ιστορικο της καρτας και δεν θα το ηξερε η Msi αφου η ιδια θα ειχε κανει την αλλαγη. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw
GoMaR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πως ξερουμε οτι ο 1ος δεν ειχε βαλει χερι ; Επειδη δουλευε μια χαρα η καρτα ;
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Και κάτι ακόμα. οταν πήγα την δεύτερη φορά που είχε σταλεί στην msi και γύρισε στο κατάστημα και πήγα από εκεί και έγινε ότι έγινε τους ζήτησα να μου φέρουν την κάρτα να την δω. οταν λοιπόν την άνοιξα διαπίστωσα και τους το είπα φυσικά ότι είχε 2 γρατζουνιές στο back plate της οποίες δεν υπήρχαν οταν την παρέδωσα. και ρωτάω εγώ σαν άσχετος οταν άνοιξε η msi την κάρτα και αφού ξεβίδωσε της βίδες ποιος μου λέει εμένα ότι δεν βγάλανε φωτό της βίδες που ήδη είχαν ξεβιδώσει η ίδιοι. 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Πως ξερουμε οτι ο 1ος δεν ειχε βαλει χερι ; Επειδη δουλευε μια χαρα η καρτα ; Οπτικά και λειτουργικά δούλευε μια χαρά η κάρτα. έχοντας και απόδειξη στα χέρια μου ήμουν πιστεύω καλυμμένος. δεν φαινόταν για τέτοιο παιδί πήγα και σπίτι του.
Hacker?pcs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, GoMaR said: Πως ξερουμε οτι ο 1ος δεν ειχε βαλει χερι ; Επειδη δουλευε μια χαρα η καρτα ; Εγώ αυτό πιστεύω, κάποια μοντιά έκανε ο 1ος που δεν δημιουργούσε πρόβλημα, το είδε η MSI αφού κανείς άλλος δεν την είχε ανοίξει μέχρι τότε για την δει, ούτε αυτός που έκανε το θέμα, ούτε αυτός που πήγε να την πουλήσει, ούτε το Πλαίσιο, και την έβγαλε εκτός Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Hacker?pcs
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Paul opc είπε και ρωτάω εγώ σαν άσχετος οταν άνοιξε η msi την κάρτα και αφού ξεβίδωσε της βίδες ποιος μου λέει εμένα ότι δεν βγάλανε φωτό της βίδες που ήδη είχαν ξεβιδώσει η ίδιοι. Απ οσο ειχες γραψει αρχικα, η απαντηση της msi δεν ηταν απλα οτι λυθηκε η καρτα οποτε εγγυηση γιοκ, σου ειπαν οτι την ανοιξαν(δεν το αρνουνται) και βρηκαν μια καρτα φραγκεσταιν γιατι ειχε πεσει μοντα πανω στην πλακετα. Στα βιδακια της ψυκτρας ειναι το προβλημα η στο οτι μπηκε χερι πανω στην πλακετα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Όχι της ψύκτρας αλλά από το back plate εκεί που είναι το αυτοκόλλητο.
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξακολοθούν να υπάρχουν ασάφιες και αλλα λεω χθες αλλα λεω σημερα. Η MSI γιατι θέτει εκτός εγγύησης την κάρτα; Γιατί ανοιχτηκε ή γιατι υπάρχει ΑΛΛΑΓΗ στην πλακέτα της κάρτας; MSI’s warranty shall not apply, regardless of whether the Product is in-warranty, or out of warranty, in the following situations: The Product is damaged by accident, abuse, catastrophe, improper use (including failure to heed instructions or warnings), improper maintenance, inadequate packaging, neglect, misuse, operator error; The Product is damaged by external causes, including but not limited to, corrosion, falls, environmental factors (including temperature and humidity), power failure, faulty power supply, air conditioning, operator, data communications system failure or malfunction; The Product is damaged due to alterations, changes, modifications, repair, or other services performed by a third party that is not authorized by MSI Product accessory, apparatus, attachment, or devices that are not originally bundled with the Product, or is not provided by MSI; Damage to or loss of any data, program, or removable storage media; Installation, relocation, or removal of Product or any accessories, apparatus, attachments or other devices; Normal wear and tear, including without limitation, to a Product or Product accessory or part that is consumable or expendable; A Product or part where you cannot provide the local warranty card, registration number, or purchase receipt issued by MSI Online Store, or where the serial number or label has been defaced or removed; Product that is not purchased from the MSI Online Store, or was leased or loaned by a third party; Damage caused by shipping carrier; Hardware or software incompatibility issue(s); Installation, removal, and set-up service charges. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από thetiesthatbind
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εξακολοθούν να υπάρχουν ασάφιες και αλλα λεω χθες αλλα λεω σημερα. Η MSI γιατι θέτει εκτός εγγύησης την κάρτα; Γιατί ανοιχτηκε ή γιατι υπάρχει ΑΛΛΑΓΗ στην πλακέτα της κάρτας; MSI’s warranty shall not apply, regardless of whether the Product is in-warranty, or out of warranty, in the following situations: The Product is damaged by accident, abuse, catastrophe, improper use (including failure to heed instructions or warnings), improper maintenance, inadequate packaging, neglect, misuse, operator error; The Product is damaged by external causes, including but not limited to, corrosion, falls, environmental factors (including temperature and humidity), power failure, faulty power supply, air conditioning, operator, data communications system failure or malfunction; The Product is damaged due to alterations, changes, modifications, repair, or other services performed by a third party that is not authorized by MSI Product accessory, apparatus, attachment, or devices that are not originally bundled with the Product, or is not provided by MSI; Damage to or loss of any data, program, or removable storage media; Installation, relocation, or removal of Product or any accessories, apparatus, attachments or other devices; Normal wear and tear, including without limitation, to a Product or Product accessory or part that is consumable or expendable; A Product or part where you cannot provide the local warranty card, registration number, or purchase receipt issued by MSI Online Store, or where the serial number or label has been defaced or removed; Product that is not purchased from the MSI Online Store, or was leased or loaned by a third party; Damage caused by shipping carrier; Hardware or software incompatibility issue(s); Installation, removal, and set-up service charges. Φίλε μου δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, λέω τα πράγματα όπως τα βίωσα.
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Η MSI γιατι θέτει εκτός εγγύησης την κάρτα; Γιατί ανοιχτηκε ή γιατι υπάρχει ΑΛΛΑΓΗ στην πλακέτα της κάρτας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις