Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Είπα κάπου εγώ ότι την αγόρασα από εδώ μέσα Δεν την αγόρασα από insomnia sorry από market place Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Paul opc είπε Είπα κάπου εγώ ότι την αγόρασα από εδώ μέσα Φιλε μου στο εβαλα και σε παραθεση, στην πρωτη σελιδα ειχες αναφερει οτι την αγορασες απο εδω μεσα και πριν λιγο οτι την αγορασες απο market place Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 18/1/2023 στις 10:51 ΜΜ, Paul opc είπε Την κάρτα την αγόρασα από εδώ μέσα. Ούτε η ασφάλεια που βάζουν ήτανε πειραγμένη ούτε βίδες. αψογη σε όλα της 2 λεπτά πριν, Paul opc είπε Είπα κάπου εγώ ότι την αγόρασα από εδώ μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Λάθος μου παιδιά δεν ήτανε από εδώ αγορασμένη. Εκανα ένα λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 εντωμεταξυ το τριτο fan δεν δουλευει στις 3xxx αν εχεις παλιο afterburner ,μπορει το fan να μην ειχε τπτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε @Thresh κερνά τον και ένα μπαν εκτός από ένα τόπικ λοκ Ευχαριστω φίλε μου. εκανα ένα λάθος αμέσως μπαν. Μέλος από το 2016 και με τόσες πωλήσεις αγορές λες να ειμαι από αυτούς. 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εντωμεταξυ το τριτο fan δεν δουλευει στις 3xxx αν εχεις παλιο afterburner ,μπορει το fan να μην ειχε τπτ Όλα ξεκίνησαν με τα led μετά το update της nvidia. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Paul opc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Εγώ θα σου πω για απάτες με μέλη από το 2003 υπεράνω πάσης υποψίας με 100 αξιολογήσεις όλες θετικές, οπότε ναι δε μου λέει τίποτα ο αριθμός αξιολογήσεων και η ημερομηνία εγγραφής. Δε θα πάρω θέση γιατί δε σε γνωρίζω. Αυτό που διαβάζω όμως τόσες σελίδες είναι ότι κάπου υπάρχει δράκος και δε τον βρήκαμε ακόμα. Και που μάλλον το δράκο τον βρήκε η MSI και έβγαλε τη κάρτα εκτός εγγύησης. Οι εταιρίες δεν είναι χαζές και ειδικά αν ήξερες πόσο ελαστικές είναι και πόσο στραβά μάτια κάνουν γιατί δε τους κοστίζει τίποτα. Για να βγει η κάρτα εκτός εγγύησης έγινε γερή μοντα και ρίξαν το άκυρο. Όχι απλά ένα στικερακι από ebay. Τέλος πάντων. Φαίνεται ότι θα τη φάς τη κάρτα. Μάθημα για μελλοντικές αγοραπωλησίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε Εγώ θα σου πω για απάτες με μέλη από το 2003 υπεράνω πάσης υποψίας με 100 αξιολογήσεις όλες θετικές, οπότε ναι δε μου λέει τίποτα ο αριθμός αξιολογήσεων και η ημερομηνία εγγραφής. Δε θα πάρω θέση γιατί δε σε γνωρίζω. Αυτό που διαβάζω όμως τόσες σελίδες είναι ότι κάπου υπάρχει δράκος και δε τον βρήκαμε ακόμα. Και που μάλλον το δράκο τον βρήκε η MSI και έβγαλε τη κάρτα εκτός εγγύησης. Οι εταιρίες δεν είναι χαζές και ειδικά αν ήξερες πόσο ελαστικές είναι και πόσο στραβά μάτια κάνουν γιατί δε τους κοστίζει τίποτα. Για να βγει η κάρτα εκτός εγγύησης έγινε γερή μοντα και ρίξαν το άκυρο. Όχι απλά ένα στικερακι από ebay. Τέλος πάντων. Φαίνεται ότι θα τη φάς τη κάρτα. Μάθημα για μελλοντικές αγοραπωλησίες Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον θα πάρω άλλη κάρτα όπως είδη έχω ξεκινήσει και ψάχνω. Έχω χάσει λεφτά από απατεώνες και ξέρω πως είναι και δεν θα το έκανα ποτε και ούτε το έχω κάνει. η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτο γράφτηκαν κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Paul opc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, Paul opc είπε Ευχαριστω φίλε μου. εκανα ένα λάθος αμέσως μπαν. Μέλος από το 2016 και με τόσες πωλήσεις αγορές λες να ειμαι από αυτούς. Όλα ξεκίνησαν με τα led μετά το update της nvidia. Άρα το πρόβλημα είναι λογισμικού και όχι υλικού. Παίζει όντως να σε έκαναν τράμπα την κάρτα στο μεταξύ αλλά χωρίς φωτογραφίες δε θα βρεις δίκιο. Παραγγειλε καινούργια κάρτα. Μέχρι να έρθει η άλλη στο Πλαίσιο θα έρθει και η κάρτα όποτε αποφασίζεις αν θα παραλάβεις ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω μέσα από εδώ να βρω κάτι για να μην ανέβω και πολύ στο θέμα χρημάτων, αλλά πάλι το σκέφτομαι πολύ να μην φάω πάλι φόλα. τοσα χρόνια αγόρασε πούλησε πρώτη φορά συναντάω τέτοιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ δεν έχω επίσημο χαρτί από την msi για όλα αυτά που μου είπαν. νομιζω ότι πρέπει να επικοινωνήσω εγώ με την msi Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Paul opc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εντωμεταξυ το τριτο fan δεν δουλευει στις 3xxx αν εχεις παλιο afterburner ,μπορει το fan να μην ειχε τπτ Λες το pc σο πλαισιο που την ελεγξε αρχικα το τεχνικος να ειχε και αυτο παλιο afterburner μεσα και να την εστειλε μετα στα κεντρικα της msi για ελεγχο? Και εκει ολοκληρη msi ειχαν και αυτοι στο συστημα της δοκιμης ληγμενο afterburner και προχωρησαν σε αφαιρεση της ψυκτρας να τσεκαρουν και βρηκαν λεει απο κατω κολλητηρι και μοντες πανω στο Pcb της καρτας. Οτι καποιο θεμα ειχε η καρτα ειναι σιγουρο, το μυστηριο της υποθεσης ειναι ποιος εχει βαλει χερι στην καρτα με αποτελεσμα να ακυρωθει η εγγυηση της. 14 λεπτά πριν, Paul opc είπε Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μάλλον θα πάρω άλλη κάρτα όπως είδη έχω ξεκινήσει και ψάχνω. Έχω χάσει λεφτά από απατεώνες και ξέρω πως είναι και δεν θα το έκανα ποτε και ούτε το έχω κάνει. η αλήθεια είναι ότι με όλο αυτο γράφτηκαν κάπως μπερδεμένα τα πράγματα. Εγω παντως φιλε αν πηγαινα για σερβις 1000+ ευρω ανεγγιχτη καρτα και ξαφνικα μου λεγανε οτι ειναι εκτος εγγυησης γιατι βρηκαν κολλητηρι και μοντες πανω στο pcb της καρτας θα ημουν εξω φρενον και θα προσπαθουσα στα καναλια να τους βγαλω για να βρω ποιος εβαλε χερι στην καρτα μου και κανει την παπια, ουτε για καρτα καινουργια θα εψαχνα ουτε θα ζητουσα να κλεισει το νημα οπως εγραψες πιο πισω, θα εφερνα τον κοσμο τουμπα μεχρι να δικαιωθω. Ισως βεβαια να εισαι πιο ψυχραιμος εσυ τι να πω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Έκανα φασαρία στο πλαίσιο φίλε μου έσπασα και μπλέξει Γκλας που έχουν από τα νεύρα μου. εαν δεν φάω και μήνυση για τα τζάμια. και η απάντηση ήτανε να την ξανά στείλουν στην msi και να τους πουν ότι ο πελάτης δεν την δέχεται. τι να πω βρε παιδιά πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανά συμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) @Paul opc Ξεκινά και mail στην MSI να πεις τι έχει συμβεί, και στο reddit ανέβασε ποστ στης MSI το section και ζήτα βοήθεια απο κανένα admin να επισπεύσει την διαδικασία. Serial number έχεις η κάποιον αριθμό να τους δώσεις να το ψάξουν κιόλας. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από valantis123 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Και ο λόγος που το έγραψα εδώ είναι μήπως κάποιος είχε κάτι αντιστοιχώ η παραπλήσιο να μου δώσει τα φώτα του. Δεν νομίζω να το ανέβαζα εδώ εαν ειχα λερωμένη την φωλιά μου. ολοι η διαδικασία τρέχει ακόμα και θα δω που θα κατάληξη, εαν και έχω μια υποψία για το αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις