Προς το περιεχόμενο

Rtx 3080 msi suprim x

Paul opc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επενέβη με κολλητήρι κάποιος στο πλαίσιο και να έκανε βλακεία πολύ δύσκολο το κόβω, θα πόνταρα στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, φέρελπι μάλλον exterme overclocker, der8auer ή κάτι τέτοιο

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι την ίδια μέρα που την πήρα από το πλαίσιο την έδωσα σε ένα παλικάρι και την ίδια μέρα με πήρε και μου είπε ότι δεν δουλεύει το τρίτο φαν.

η πρώτη επίσκεψη στο πλαίσιο ήτανε για τα led 

Είδη ψάχνω κάρτα γιατί από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να βγάλω καμία άκρη.

Θα μου γίνει μάθημα να μην την ξανά πατήσω έτσι 

7 minutes ago, Paul opc said:

Ναι την ίδια μέρα που την πήρα από το πλαίσιο την έδωσα σε ένα παλικάρι και την ίδια μέρα με πήρε και μου είπε ότι δεν δουλεύει το τρίτο φαν.

η πρώτη επίσκεψη στο πλαίσιο ήτανε για τα led 

Είδη ψάχνω κάρτα γιατί από ότι κατάλαβα δεν πρόκειται να βγάλω καμία άκρη.

Πολλά χέρια έχει αλλάξει η κάρτα και πολλές πληροφορίες έχουν παραποιηθεί. 

Δηλαδή εσυ πουλησες την καρτα χωρις προβλημα και ο 3ος (!) κάτοχος σου ειπε εχει θεμα με το φανακι και ασχολεσαι εσυ με εγγυηση τωρα;

Καλα λεω τα λες περίεργα. 

• Like 2

Τι περίεργα λέω βρε παιδιά.

την πρώτη φορά που την πήγα πλαίσιο είχα θέμα με το led.

Όταν την πήρα από το πλαίσιο μου είπαν ότι η κάρτα ήτανε χωρίς κανένα θέμα.

ε την ίδια μέρα την έδωσα στο παλικάρι και διαπίστωσε ότι δεν δούλευε το τρίτο φαν.

Την πήρα πίσω και φυσικά την τσέκαρα πριν την πάρω και την πήγα στο πλαίσιο.

και τώρα τραβώ όλο αυτό που τραβάω.

Την αγόρασα μεταχειρο.

μετα από 2-3 μήνες πήγε πλαίσιο.

μετα πήγε στο παλικάρι.

μετα πλαίσιο και εκεί έμεινε 

Στην ουσία το παιδί που την πήρε την είχε για κάτι ώρες 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσύ αγοράσες μια μεταχειρισμένη κάρτα (αρχικά 1ο χέρι)

Εσύ πούλησες την κάρτα (2ο χέρι) σε 3ο χέρι.

Σήμερα έχουμε 20/1/2023. Την κάρτα την πούλησες 20/12/2022. Το τόπικ άνοιξε 18/1/2023.

Μάλιστα έβαλες την κάρτα από το Πλαίσιο και δεν έλεγξες ο ίδιος αν διορθώθηκε το πρόβλημα που ειπες αρχικά ότι υπάρχει πριν την δώσεις στον 3ο; 

Εσύ την κάρτα την πούλησες 20/12 με θετική αξιολόγηση από τον αγοραστή. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αρχικά την ειχα αγγελία γιατί ήθελα να πάω σε 3090.

στην πορεία είχα ένα θέμα με τα led και υπέθεσα ότι θα επισκευαστή.

οταν την πήρα ειχα είδη σε αναμονή τον ενδιαφερόμενο οπότε μόλις την πήρα και μου είπαν ότι η κάρτα είναι άριστη την έδωσα.

μετα διαπιστώθηκε ότι δεν δουλεύει το τρίτο φαν.

θεώρησα σωστό να την πάρω πίσω και να την ξανά πάω πίσω να ασχοληθώ εγώ με το θέμα.

Τώρα εαν κάπου ήμουν λάθος θα λουστο  και το αποτέλεσμα.

Επειδή όμως κάποιοι το παίζεται ντέντεκτιβ και χάνουμε την ουσία του θέματος αντί να βοηθάτε την κατάσταση την κάνετε χειρότεροι.

κακός το μοιράστηκα με το φόρουμ.

ευχαριστω τους πάντες για τον χρόνο σας.

εαν μπορεί κάποιος διαχειριστής να κλείσει το θέμα.

ευχαριστω εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Paul opc

15 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Συγγνώμη αλλά και εγώ αυτό που σκέφτηκα αμέσως είναι ότι την πείραξε αυτός που την αγόρασες, τα αυτοκόλλητα δεν λένε τίποτα, πχ 15 χρόνια πριν το πρώτο που μάθαινε κάποιος για να πειράζει Xbox 360 είναι πως να τα αφαιρεί και τα ξαναπροσθέτει

Aκόμα και το ίδιο το xbox να πάρεις του βίντεο οτι έχει ξεκολληθεί το στικερ φαίνεται από κάποιον όπου ξέρει και φυσικά από οποιοδήποτε εργαστήριο όπου θα παραλάβει την κάρτα για έλεγχο.

7 minutes ago, itanium said:

Aκόμα και το ίδιο το xbox να πάρεις του βίντεο οτι έχει ξεκολληθεί το στικερ φαίνεται από κάποιον όπου ξέρει και φυσικά από οποιοδήποτε εργαστήριο όπου θα παραλάβει την κάρτα για έλεγχο.

Στάνταρ διαδικασία ήταν τότε και απ' όσο ξέρω δεν ακύρωνε την εγγύηση. Σίγουρα πάντως πολύ εύκολα ξεγελάει κάποιον που αγοράζει μεταχειρισμένη κάρτα

11 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Σίγουρα πάντως πολύ εύκολα ξεγελάει κάποιον που αγοράζει μεταχειρισμένη κάρτα

Σε αυτό φυσικά αλλά όταν φτάσει στο εργαστήριο το πρώτο όπου θα κάνουν είναι να τη βάλουν κάτω από ένα μικροσκόπιο και να δουν τα στικερς εκεί φαίνονται αλλοιώσεις στο χρώμα, όπως έγινε και στο βίντεο όπου πόσταρες, γραμμές στο στίκερ, υπολείμματα κόλλας δαχτυλιές κλπ όπου με γυμνό μάτι δεν....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paul opc είπε

Εγώ αρχικά την ειχα αγγελία γιατί ήθελα να πάω σε 3090.

στην πορεία είχα ένα θέμα με τα led και υπέθεσα ότι θα επισκευαστή.

οταν την πήρα ειχα είδη σε αναμονή τον ενδιαφερόμενο οπότε μόλις την πήρα και μου είπαν ότι η κάρτα είναι άριστη την έδωσα.

μετα διαπιστώθηκε ότι δεν δουλεύει το τρίτο φαν.

θεώρησα σωστό να την πάρω πίσω και να την ξανά πάω πίσω να ασχοληθώ εγώ με το θέμα.

Τώρα εαν κάπου ήμουν λάθος θα λουστο  και το αποτέλεσμα.

Επειδή όμως κάποιοι το παίζεται ντέντεκτιβ και χάνουμε την ουσία του θέματος αντί να βοηθάτε την κατάσταση την κάνετε χειρότεροι.

κακός το μοιράστηκα με το φόρουμ.

ευχαριστω τους πάντες για τον χρόνο σας.

εαν μπορεί κάποιος διαχειριστής να κλείσει το θέμα.

ευχαριστω εκ των προτέρων.

Φιλε κανεις δεν το παιζει ντεντεκτιβ ολοι προσπαθουμε καλοπροαιρετα  να καταλαβουμε τι μπορει να εχει συμβει μπας και βοηθησουμε με καποιο τροπο, ποια ουσια χανουμε δηλαδη? Το να προσπαθουμε να καταλαβουμε πως εξελιθχθηκαν τα γεγονοτα χανουμε την ουσια?

Εφοσον την αγορασες απο αλλο μελος η αποδειξη ειναι στο ονομα του πρωτου αγοραστη.Λογικα και πιστωτικο να κοβανε  και αντικατασταση να γινοτανε στο ονομα του πρωτου κατοχου θα πηγαινε παλι  νομιζω. Ο πρωτος κατοχος εχει αγνοια για το ολο θεμα? Το πλαισιο δεν τον ενημερωσε ειτε με μυνημα ειτε τηλεφωνικα αφου στα στοιχεια του ειναι η καρτα που παει πλαισιο msi και τουμπαλιν

Επισηγς  απο την παρατηρητικοτητα του @greekfragma που ειδε την αξιολογηση με εσενα πωλητη, προεκυψε  οτι η καρτα εχει αλλαξει και τριτο χερι ενω αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει καποια αντιστοιχη αξιολογηση της αρχικης  πωλησης προς σε σενα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 4

Να απαντήσω για τελευταία φορά.

την κάρτα την αγόρασα από market place.

Εννοείται ότι ο πρώτος κάτοχος έχει ενημερωθεί από εμένα για όλο το συμβάν και μάλιστα μου είπε ότι μπορεί να έρθει και σαν μάρτυρας.

οταν την αγόρασα πήγα στο σπίτι του παιδιού να την παραλάβω όποτε δεν νομίζω εαν είχε λερωμένη την φωλιά του να με καλούσε στο σπίτι του.

ολα οκ παιδιά θα την βρω την άκρη είτε να πληρώσω την επισκευή είτε να γίνει κάποιο θαύμα.

ευχαροστω και πάλι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2023 στις 10:51 ΜΜ, Paul opc είπε

Την κάρτα την αγόρασα από εδώ μέσα.

Ούτε η ασφάλεια που βάζουν ήτανε πειραγμένη ούτε βίδες.

αψογη σε όλα της 

5 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Να απαντήσω για τελευταία φορά.

την κάρτα την αγόρασα από market place.

Εννοείται ότι ο πρώτος κάτοχος έχει ενημερωθεί από εμένα για όλο το συμβάν και μάλιστα μου είπε ότι μπορεί να έρθει και σαν μάρτυρας.

οταν την αγόρασα πήγα στο σπίτι του παιδιού να την παραλάβω όποτε δεν νομίζω εαν είχε λερωμένη την φωλιά του να με καλούσε στο σπίτι του.

ολα οκ παιδιά θα την βρω την άκρη είτε να πληρώσω την επισκευή είτε να γίνει κάποιο θαύμα.

ευχαροστω και πάλι 

Φιλε οντως μας τα λες μπερδεμενα, η καρτα αγοραστηκε απο τις αγγελιες εδω τελικα η οχι?

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...