Προς το περιεχόμενο

Rtx 3080 msi suprim x

Paul opc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

Απλα τσεκαρε αν η καρτα που εδωσες ειναι αυτη που πηρες πισω ,πολυ απλα μπορει καποιος απο το πλαισιο να σου εφαγε την καρτα και να εστειλε στην msi την δικη του

Αυτο ναι καντο άμεσα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Απλα τσεκαρε αν η καρτα που εδωσες ειναι αυτη που πηρες πισω ,πολυ απλα μπορει καποιος απο το πλαισιο να σου εφαγε την καρτα και να εστειλε στην msi την δικη του. Επισης αν μπορεις επικοινωνησε με την Msi και με τους κωδικους της καρτας σου ρωτα τους για το rma και πες τους τι εχει συμβει αν εισαι τοσο σιγουρος οτι η καρτα δεν ηταν ανοιγμενη οταν την πηρες ,γτ αν στην καρτα ειχε μπει νερο ,οταν θα εβαλε αυτος που στην πουλησε την ψυκτρα της λογικο να ηταν σαν καινουρια

Και σε νερό να την είχε που λες ο προηγούμενος, ο ts λέει ότι είναι ψείρας και ότι το γνωστό αυτόκολλητο ασφαλείας πάνω στις βιδες που δείχνει ότι η ψύξη της καρτα δεν έχει λυθεί ηταν πάνω κανονικά λέει όταν την αγόρασε. Άντε την έβαλε στο νερό, κόλλησε αυτός μετά ψεύτικο αυτοκολκητο  να φαίνεται ανέγγιχτη; Άντε και το έκανε, το κολλητήρι και οι αλχημείες πάνω στην πλακέτα που βρήκε λέει η msi τι σχέση έχουν με το νερό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω Τι μπορεί να έχει συμβεί.Εδώ δεν του είπανε ότι απλά λυθηκε η ψύξη της κάρτας, του είπανε ότι βρήκαν πειραγμένη την πλακέτα της κάρτας με διάφορες μοντες. 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και σε νερό να την είχε που λες, ο ts λέει ότι είναι ψείρας και ότι το γνωστό αυτόκολκητο ασφαλείας που δείχνει ότι η ψύξη της καρτα δεν έχει λυθεί ηταν πάνω κανονικά λέει. Άντε την έβαλε στο νερό, κόλλησε αυτός μετά ψεύτικο αυτοκολκητο ξανά να φαίνεται ανέγγιχτη; Άντε και το έκανε, τα κολλητήρια και οι αλχημείες πάνω στην πλακέτα που βρήκε λέει η msi τι σχέση έχουν με το νερό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω Τι μπορεί να έχει συμβεί. 

1) τα αυτοκολλητα και βγανουν αν θες τα γνησια και ξαναμπαινουν και υπαρχουν στο εμποριο

2) για να δει το παιδι αν εχει μπει χερι στο board θα επρεπε να βγαλει την ψυκτρα οποτε δεν γινεται να το ξερει .

Κοιτωντας μια καρτα εξωτερικα που μπορει να εχει ακομα και τις ζελατινες δεν σημαινει οτι η καρτα ειναι καινουρια ουτε οτι δεν εχει μπει χερι

Για να μην γινουν παρεξηγησεις δεν λεω οτι αυτος που του την πουλησε το εκανε ,απλα παραθετω τα ενδεχομενα για μην βρεθει υπολογος στο τελος

Εγω προσωπικα επειδη εχω δει  τι πουστιες κανουν ατομα που δουλευουν στο καταστημα αυτο τεινω στο η οτι εχει γινει λαθος και εχει σταλλει αλλη καρτα (που του δινω 1% πιθανοτητα) η οτι απλα καποιο τζιμανι αλλαξε τις καρτες.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

11 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και σε νερό να την είχε που λες ο προηγούμενος, ο ts λέει ότι είναι ψείρας και ότι το γνωστό αυτόκολλητο ασφαλείας πάνω στις βιδες που δείχνει ότι η ψύξη της καρτα δεν έχει λυθεί ηταν πάνω κανονικά λέει όταν την αγόρασε. Άντε την έβαλε στο νερό, κόλλησε αυτός μετά ψεύτικο αυτοκολκητο  να φαίνεται ανέγγιχτη; Άντε και το έκανε, το κολλητήρι και οι αλχημείες πάνω στην πλακέτα που βρήκε λέει η msi τι σχέση έχουν με το νερό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω Τι μπορεί να έχει συμβεί.Εδώ δεν του είπανε ότι απλά λυθηκε η ψύξη της κάρτας, του είπανε ότι βρήκαν πειραγμένη την πλακέτα της κάρτας με διάφορες μοντες. 

Δεν είναι δύσκολο με θερμό αέρα να βγάλεις τα αυτοκόλλητα πάντως και μετά να τα ξανά βάλεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δεν είναι δύσκολο με θερμό αέρα να βγάλεις τα αυτοκόλλητα πάντως και μετά να τα ξανά βάλεις. 

Να συμφωνησω δεκτο. Να κανεις μοντες ομως με κολλητηρι την πλακετα ειναι δυσκολο και θελει γνωσεις, απο επαγγελματια extreme overclocker την πηρε που παιζει με αζωτα😛

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

13 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Να συμφωνησω δεκτο. Να κανεις μοντες ομως με κολλητηρι την πλακετα ειναι δυσκολο και θελει γνωσεις, απο επαγγελματια extreme overclocker την πηρε που παιζει με αζωτα😛

Εγω δεν καταλαβα αν εχει καρτα στο σπιτι του τωρα ή αν ειναι στο Πλαισιο. Αν ειναι στο Πλαισιο, μπορει να βαλει την καρτα στο PC και να μην ποσταρει καν, τοτε ναι 1000% του εκαναν τραμπα την καρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εγω δεν καταλαβα αν εχει καρτα στο σπιτι του τωρα ή αν ειναι στο Πλαισιο. Αν ειναι στο Πλαισιο, μπορει να βαλει την καρτα στο PC και να μην ποσταρει καν, τοτε ναι 1000% του εκαναν τραμπα την καρτα. 

Noμιζω οτι δεν την εχει στα χερια του αλλα δεν ξερω αν εχω καταλαβει και σωστα. Νομιζω πρπει ο ts να εξηγησει λιγο περιληπτικα απο τη αρχη εως το σημερα την πορεια με τα σερβις της καρτας γιατι μαλλον δεν ειμαι ο μονος που εχω αποριες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Την κάρτα δεν την έχω στα χέρια μου γιατί απλά δεν δέχτηκα το πόρισμα που βγάλανε.

ειναι στο πλαίσιο και θα ξανά σταλεί στην msi.

Θα περιμένω να δω τι θα βγει από όλοι την ιστορία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Την κάρτα δεν την έχω στα χέρια μου γιατί απλά δεν δέχτηκα το πόρισμα που βγάλανε.

Ρε φίλε κανονικά πρέπει να πας ΤΩΡΑ στο μαγαζί και να ελέγξεις τους σειριακούς αριθμούς που σου λέμε. Τον σειριακο της απόδειξης με τον σειριακου του κουτιου και τον σειριακου απο το αυτοκολλητο. Αν η MSI σου λεει εισαι εκτος εγγύησης, δε θα αλλάξει κατι. 

Τσάμπα χρόνο και φαιά ουσία σπαταλάς. Απορώ που το Πλαίσιο δέχτηκε να τη ξανα στειλει στην Πολωνια...

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Αφου στην msi σταλθηκε, την ανοιξανε και ειπανε οτι βρηκανε κολλητηρι πανω στην πλακετα και οτι και μπηκε χερι πανω στο Pcb της καρτας οποτε εγγυηση γιοκ. Το να ξανα παει παλι εκει τι θα αλλαξει παλι τα ιδια θα πουνε.

Το θεμα ειναι να βγει ακρη για το ποιος εβαλε χερι πανω στην πλακετα της καρτας η αν εγινε κανενα μπερδεμα και στειλανε αλλη καρτα στην msi και δεν ειναι η δικια σου. Αν οντως ειναι η δικια σου αυτη με το κολλητηρι εγγυηση εννοειτε δεν υπαρχει, καμια εταιρεια δεν θα καλυπτε κατι τετοιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Το θέμα είναι το ποιος έκανε κάτι τέτοιο και φυσικά εαν ισχύει κάτι τέτοιο.

μπορουν να πουν ότι θέλουν από την στιγμή που την ανοίξανε.

Κάποτε το πλαίσιο ήταν κορυφή στις εγγυήσεις.

Πλέον εδώ και πολλά χρόνια αγορές μόνο από το amazon για να αποφεύγω να σπάω τα νεύρα μου.

Πριν λίγες μέρες μου χάλασε μια 6800xt από αμαζον Ισπανίας.

Έρχομαι σε επικοινωνία μαζί τους και μέσα σε λίγα λεπτά άνοιξαν καρτέλα επιστροφής.τυπωνω ότι μου έστειλαν,φτιάχνω το πακέτο με φωτό το στέλνω συστημενο,τους στέλνω απόδειξη μεταφορικών(26 ευρώ)και μετά από λίγη ώρα μου στέλνουν ότι επιστρέφουν τα χρήματα για τα μεταφορικά τα οποία ειδα στην τράπεζα 2 μέρες μετά.

Μόλις παραλάβουμε το προϊόν μου είπαν άμεσα γίνεται και η επιστροφή όλων των χρημάτων+μεταφορικών που είχα δώσει πριν 2 χρόνια.

Δυστυχώς τα ελληνικά καταστήματα έχουν καταντήσει καρκίνωμα.

• Like 8

Μόλις τώρα, Paul opc είπε

Το θέμα είναι το ποιος έκανε κάτι τέτοιο και φυσικά εαν ισχύει κάτι τέτοιο.

μπορουν να πουν ότι θέλουν από την στιγμή που την ανοίξανε.

Λογικα μια πολυεθνική που έχει κύκλο εργασιών 201.8 δις δολλάρια θα κάτσει να πει ψέμματα για μια κάρτα γραφικών που δεν αξίζει μια για την ίδια και δε της κοστίζει τίποτα να την αντικαταστήσει.

Δε ξέρω, κρίνοντας από εμένα που είμαι όντως ψείρας με το hardware και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω ( τα παιδιά όπως ο @akoinonitos και ο @Pwpwpw ξέρουν ), δε θα διαχειριζόμουν έτσι την υπόθεση αυτή αν μου τύχαινε και σίγουρα δε θα έχανα παραπάνω χρόνο (15-20 μέρες μίνιμουμ) αναμονής με την MSI που δεν πρόκειται να αλλάξει το πόρισμά της. 

Λογικά δε θα τη δει καν, μολις χτυπηθει ο σειριακος στο hub στην Πολωνια θα βγει το προηγουμενο πορισμα και θα σταλει πισω. 

Δε ξέρω, το διαχειρίζεσαι πολύ λάθος κατεμέ το όλο θέμα, εκτος αν μας κρυβεις τιποτα. Γιατι το να επιμένεις στο Πλαισιο να τη στειλει στην MSI ενώ σου είπαμε ήδη ότι ειναι ασκοπο και οτι πρεπει να ψαξεις τους σειριακους αριθμους της καρτας ειναι παραξενο. 

Α και να σου πω και κάτι ακόμη που μάλλον δε το ξέρεις. Έστω ότι βρίσκεις το δίκιο σου και το Πλαίσιο επιστρέφει τα χρήματα. Τα χρήματα θα πάνε στο όνομα της απόδειξης και όχι σε αυτόν που παρέδωσε την κάρτα.

Και δε ξέρω τι γίνεται με το πιστωτικο που θα έκοβαν σε τέτοια περίπτωση που πάλι είναι με βαση το ονομα της ταυτοτητας. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Paul opc είπε

φυσικά εαν ισχύει κάτι τέτοιο.

Πιστεύεις ότι υπαρχει έστω και μια πιθανότητα να  πήγε στα κεντρικά της msi η καρτα και να  είπε ψέμματα η ίδια η εταιρεία ότι βρηκε κολλητήρι στην πλακέτα με σκοπό να μην σε καλύψει η εγγύηση; 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...