Προς το περιεχόμενο

Rtx 3080 msi suprim x

Paul opc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πάρουμε αυτά όπου δεν γίνονται

-Να έχει ανοιχτεί η κάρτα και να είναι επάνω τοποθετημένο το εργοστασιακό αυτοκόλλητο στην βίδα το χρώμα σε αυτές και να ξανά τοποθετηθούν και να μην φαίνεται, μπορεί να τοποθετηθούν σωστά, με fake αυτοκόλλητο και να μην το καταλάβεις εσύ π.χ. https://www.aliexpress.com/w/wholesale-warranty-sticker-screw.html

-Να έχει γίνει τέτοια μόντα από το service του πλαισίου στα πλαίσια επιδιόρθωσης

Τώρα ανωτέρω ένα καθόλα ενοχοποιητικό θέμα σχετικά με αυτό το "κατάστημα" όπου εδώ ίσως να έσκαβε η κάρτα σου έγινε κάποια ζημιά επιδιορθώθηκε και πωλήθηκε ως μεταχειρισμένη η msi το είδε και έχει κάτσει σε εσένα ο παπάς, τώρα είναι μπλέξιμο όλο αυτό όπου αναφέρω είναι speculation, γιατί μπορεί να έχει κάνει τη μαλακία και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, εάν όλα είναι όπως τα λες και την παρέδωσες "άψογη" και έχεις και φωτογραφίες σε συννενόηση με τον αρχικό ιδιοκτήτη προχωράς αρχικά με καταγγελία στο INKA και με αγωγή

Επεξ/σία από itanium
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου αρχικά φίλε μου.

η κάρτα ήτανε άθικτη δίχως το παραμικρό ψεγάδι γιατί ειμαι και ψυχαναγκαστικός και έχω δώσει κάρτα πίσω γιατί ήτανε λίγο σκισμένο το κουτι της.

αναμένω απάντηση από το κατάστημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σου αρχικά φίλε μου.

η κάρτα ήτανε άθικτη δίχως το παραμικρό ψεγάδι γιατί ειμαι και ψυχαναγκαστικός και έχω δώσει κάρτα πίσω γιατί ήτανε λίγο σκισμένο το κουτι της.

αναμένω απάντηση από το κατάστημα.

Εφοσον  εισαι  ψειρας αυτο σημαινει οτι εισαι και παρατηρητικος. Οταν αγορασες την καρτα ειπες οτι ειχε πανω στις βιδες τα κλασσικα αυτοκολλητακια ασφαλειας σωστα?

Οταν την πηγες την πρωτη φορα για ελεγχο και την παρελαβες τα ειχε πανω? Την δευτερη φορα που πηγε msi τα ειχε οταν την παρελαβες? Αυτη την στιγμη εχεις μια καρτα στα χερια σου που εχει πανω τα αυτοκολητα ασφαλειας και δειχνει να μην εχει λυθει ποτε. αλλα αν την λυσεις απο κατω βλεπεις να λειπουν ολοκληρωμενα και να εχει μπει κολλητηρι?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Ναι η κάρτα ήτανε με το αυτοκόλλητο ασφαλείας κανονικά.

και τώρα η msi δείχνει την βίδα που ξεβίδωσα η ίδια να μου πει ότι έχει μπει κατσαβίδι 

41 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Ναι η κάρτα ήτανε με το αυτοκόλλητο ασφαλείας κανονικά.

και τώρα η msi δείχνει την βίδα που ξεβίδωσα η ίδια να μου πει ότι έχει μπει κατσαβίδι 

Τι να πω ευχομαι καλα ξεμπερδεματα. Ενημερωσε εδω να δουμε που θα καταληξει το θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Paul opc είπε

Δεν διαπιστώσανε κάποια βλάβη.

και την ίδια μέρα που την παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν δούλευε και το τρίτο φαν.

την επόμενη ακριβώς ξανά πήγε η κάρτα πλαίσιο 

Οταν εδωσες την καρτα στο πλαισιο εδωσες  και την αποδειξη? εισαι σιγουρος οτι η καρτα που πηρες πισω ηταν η δικη σου ? Τραβα το οσο παει γτ το εχουν ξεφτυλισει οι μαγκες στο πλαισιο.

Η καρτα ειχε γινει registered στην Msi απο εσενα η τον προηγουμενο κατοχο?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

19 ώρες πριν, Paul opc είπε

Η κάρτα από εμένα δεν πειράχτηκε ποτέ.

εχει εγγύηση απόδειξη.

Εμείς λένε δεν κάνουμε τίποτα απλά τα τσεκάρουμε.

Εγώ την παρέδωσα άθικτη με το αυτοκόλλητο ασφαλειας άθικτο όπως και η κάρτα, και τώρα έχει και 2 γρατζουνιές 

Ειναι σημαντικο να τραβαμε φωτογραφίες πριν οποιαδήποτε παράδοση. Λυπάμαι που έχεις μπλέξει τώρα. Εγώ θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με το Συνήγορο του Καναλωτή και να κάνεις και καταγγελία στη ΓΓΚ. Θα σου πάρει 1 μήνα τουλάχιστον, αλλά πιστεύω θα δικαιωθείς και θα σου επιστρέψουν τα χρήματα / αποζημιώσουν για τη ζημιά. 

Επειδή είναι θέμα fan κατά 99% οι ατσίδες του μαγαζιού ανοίξανε την κάρτα παραβιάζοντας την εγγύηση (ίσως και εν αγνοία τους), για να τσεκάρουν την ψύκτρα που έχει τα fans επάνω. (Α ρε EVGA γιατί σταμάτησες να βγάζεις κάρτες). 

Η αλλη οικονομικη λυση ειναι να παρεις 2-3 φανς και να τα αλλαξεις μονος απο το Aliexpress ή κατι παρεμφερές. Ετσι και αλλιως το PCB της κάρτας δουλευει φυσιολογικά. 

Και όπως σωστά είπε και ο @akoinonitos τσέκαρε τα part / serial numbers. 

Επίσης εδώ ίσως πρέπει να μπλέξεις και τον αρχικο αγοραστή γιατι τα μεταχειρισμενα κλπ ειναι μεγαλη κουβεντα... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Επειδή είναι θέμα fan κατά 99% οι ατσίδες του μαγαζιού ανοίξανε την κάρτα παραβιάζοντας την εγγύηση (ίσως και εν αγνοία τους), για να τσεκάρουν την ψύκτρα που έχει τα fans επάνω. (Α ρε EVGA γιατί σταμάτησες να βγάζεις κάρτες). 

Μα εδω δεν λεει οτι απλα βγηκε η ψυκτρα, εδω λεει βγηκε η ψυκτρα και απο κατω βρηκαν πειραγμενο το pcb της καρτας, οτι ειχε μπει κολλητηρι και ειχαν γινει διαφορες αλχημειες πανω στην πλακετα της καρτας. Το να την ανοιξε ο τεχνικος στο πλαισιο αντε να πουμε το εκανε, αλλα  εβαλε και  κολλητηρι πανω στο Pcb της καρτας επειδη δεν δουλευε ενα φανακι και σε μια καρτα που ειναι εντος εγγυησης και μπορουσε να παει εξαρχης στην Msi μου φαινεται τουλαχιστον τρελο. 

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μα εδω δεν λεει οτι απλα βγηκε η ψυκτρα, εδω λεει βγηκε η ψυκτρα και απο κατω βρηκαν πειραγμενο το pcb της καρτας, οτι ειχαν μπει κολλοτηρια και ειχαν γινει διαφορες αλχημειες. Το να την ανοιξε ο τεχνικος στο πλαισιο και να εβαλε κολλητηρια πανω στο Pcb της καρτας επειδη δεν δουλευε ενα φανακι και σε μια καρτα που ειναι εντος εγγυησης και μπορουσες να παει εξαρχης στην Msi μου φαινεται τουλαχιστον τρελο. 

Όχι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε. Δε ξερω και αν εχουν τον τεχνικο εξοπλισμο για να το κανουν περα απο καποιο πολυμετρο που ειναι στανταρ. Τωρα το ειδα αυτο, δε ξερω τι φαση. Τοτε ο προηγουμενος κατι πειραξε...

Επεξ/σία από thetiesthatbind

Μόλις τώρα, thetiesthatbind είπε

Όχι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε. Δε ξερω και αν εχουν τον τεχνικο εξοπλισμο για να το κανουν περα απο καποιο πολυμετρο που ειναι στανταρ. 

Απο το στομα μου το πηρες, εκτος του οτι θελει εξιδικευμενες γνωσεις να πας και να κανεις αλχημειες πανω στο pcb, ειναι αμφιβολο να υπαρχει εκει τετοιος εξοπλισμος.

Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που είπε η msi ότι η κάρτα έχει ανοιχτεί το πλαίσιο απλά μου είπε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, και ρωτάω εγώ όταν έχεις στα χέρια σου απόδειξη και εγγύηση πάνω από ένα χρόνο γιατί να μπω στην διαδικασία να την πάω σε τρίτο χέρι όπως ισχυρίζονται.

Απλά από όσο είδα και στο ψάξε ψάξε και όπως ανέβασε και ένας φίλος εδώ ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι καταναλωτές πρόβλημα με την εγγύηση που ονομάζετε πλαίσιο.

Εδώ ο TS ή μας κρύβει κάτι (όπως είχε γίνει με ολόκληρο θέμα του Msystems), ή ο πωλητής της κάρτας έκρυψε κάτι από τον αγοραστή. Προφανώς κανείς δεν λύνει μια κάρτα για να τσεκάρει το PCB όταν την παίρνει από 2ο χέρι. Και δε νομιζω να ειναι περιπτωση σαν αυτου με το Msystems που ελεγε μισες αληθειες και ειχε φτιαξει 50 σελιδες τοπικ και πηρε επισημη θεση το καταστημα αναγκαστικά και το φορουμ μαζι. 

1 λεπτό πριν, Paul opc είπε

Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που είπε η msi ότι η κάρτα έχει ανοιχτεί το πλαίσιο απλά μου είπε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, και ρωτάω εγώ όταν έχεις στα χέρια σου απόδειξη και εγγύηση πάνω από ένα χρόνο γιατί να μπω στην διαδικασία να την πάω σε τρίτο χέρι όπως ισχυρίζονται.

Απλά από όσο είδα και στο ψάξε ψάξε και όπως ανέβασε και ένας φίλος εδώ ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι καταναλωτές πρόβλημα με την εγγύηση που ονομάζετε πλαίσιο.

Αν ο κατασκευαστής πει Warranty Void, τότε ναι, το κατάστημα δε μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. 

Οταν πραγματοποιείς μια συναλλαγή υπάρχουν όροι στους οποίους συμφωνούμε. 

Σε παρακαλώ, ανέβασε τις φωτογραφιες που λες να τις δούμε. 

Κανείς δεν είπε ότι την πήγες εσύ σε 3ο χέρι, η κάρτα μεταχειρισμένη δε λες ότι είναι; Κατάλαβα εγώ κατι λαθος; 

Ναι μεταχειρισμένη την αγόρασα.

δούλεψε κάτι μήνες και μετά αντιμετώπισα αυτό το θέμα.

δεν φωτό ακόμα όταν πάω πλαίσιο θα ζητήσω να μου της στείλουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Paul opc είπε

Απλα τσεκαρε αν η καρτα που εδωσες ειναι αυτη που πηρες πισω ,πολυ απλα μπορει καποιος απο το πλαισιο να σου εφαγε την καρτα και να εστειλε στην msi την δικη του. Επισης αν μπορεις επικοινωνησε με την Msi και με τους κωδικους της καρτας σου ρωτα τους για το rma και πες τους τι εχει συμβει αν εισαι τοσο σιγουρος οτι η καρτα δεν ηταν ανοιγμενη οταν την πηρες ,γτ αν στην καρτα ειχε μπει νερο ,οταν θα εβαλε αυτος που στην πουλησε την ψυκτρα της λογικο να ηταν σαν καινουρια

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...