Pwpwpw Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Paul opc είπε Έχω είδη ζητήσει της φωτογραφίες και σε συνέχεια την έκθεση Παιδιά ας το αφήσουμε εκεί το θέμα γιατί πραγματικά κουραστικά να απολογούμαι στον καθένα που είναι πολύ πονηρός. κατι δεν σας κολλάει κάτι σας βρομάει. οταν λοιπόν θα ξέρω το τι θα γίνει στο τέλος ίσως σας ενημερώσω. ας κλείσει κάποιος διαχειριστής το θέμα αυτό να τελειώνουμε. ευχαριστω και πάλι Δεν ξερω γιατι καθε φορα που ρωταει καποιος κατι νιωθεις οτι απολογεισαι αλλα δεν ειναι ετσι. Οταν καποιος παρατηρει οτι προεκυψε και δευτερη πωληση της καρτας (απο εσενα σε σε 3ο ατομα) ενω δεν ειχες αναφερει κατι τετοιο λογικο ειναι να δημιουργουνται αποριες. Οταν λες οτι την καρτα την αγορασες μετεχειρη απο εδω και την αλλη μερα λες οτι την αγορασες μετεχειρη απο marketplace, λογικο ειναι να δημιουργουνται εξτρα ερωτηματα. Νομιζω ολοι καλοπροαιρετα γραφουν κανεις δεν γραφει πονηρα και πιστευω κανεις δεν θα ηθελε να ειναι στην θεση σου. Το παρον νημα δεν καταλαβαινω γιατι θες να το κλεισει διαχειρηστης, δεν χανεις κατι απο το θεμα ισα ισα επειδη ειναι δημοσιο και εχει προσβαση ο καθενας, μπορει να φτασει και στα αυτια του πλαισιου και αυτο μονο θετικα μπορει να λειτουργησει για εσενα εαν εχουν κανει μ@λ@κι@ και να σου βρουνε λυση. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 18/1/2023 στις 10:14 ΜΜ, Paul opc είπε Καλησπέρα σε όλο το team του insomnia. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που συνάντησα αυτές της μέρες και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. εχω λοιπόν στην κατοχή μου μια rtx 3080 msi suprim x η οποία παρουσίασε θέμα με τον τρίτο ανεμιστήρα και τα φώτα led. Έχοντας πάει 2 φορές την κάρτα στο πλαίσιο από εκεί που αγοράστηκε, την δεύτερη φορά λοιπόν την στείλανε στην msi και μετά από ένα 20 ήμερο μου λένε ότι η msi λέει ότι η κάρτα έχει ανοιχτεί από τρίτο χέρι, με αποτέλεσμα να μου λένε ότι δεν με καλύπτουν με την εγγύηση. τραβάω τα Μάλια μου ακόμα. η απόδειξη γράφει 3 χρόνια εγγύηση από την πλαίσιο. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση. ευχαριστω εκ των πρότερων Τελικα τι εγινε υπηρξε καμια εξελιξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις