Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλο το team του insomnia. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που συνάντησα αυτές της μέρες και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. εχω λοιπόν στην κατοχή μου μια rtx 3080 msi suprim x η οποία παρουσίασε θέμα με τον τρίτο ανεμιστήρα και τα φώτα led. Έχοντας πάει 2 φορές την κάρτα στο πλαίσιο από εκεί που αγοράστηκε, την δεύτερη φορά λοιπόν την στείλανε στην msi και μετά από ένα 20 ήμερο μου λένε ότι η msi λέει ότι η κάρτα έχει ανοιχτεί από τρίτο χέρι, με αποτέλεσμα να μου λένε ότι δεν με καλύπτουν με την εγγύηση. τραβάω τα Μάλια μου ακόμα. η απόδειξη γράφει 3 χρόνια εγγύηση από την πλαίσιο. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση. ευχαριστω εκ των πρότερων Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Paul opc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 την πρώτη φορά τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δεν διαπιστώσανε κάποια βλάβη. και την ίδια μέρα που την παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν δούλευε και το τρίτο φαν. την επόμενη ακριβώς ξανά πήγε η κάρτα πλαίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Paul opc είπε Δεν διαπιστώσανε κάποια βλάβη. και την ίδια μέρα που την παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν δούλευε και το τρίτο φαν. την επόμενη ακριβώς ξανά πήγε η κάρτα πλαίσιο Tην πρωτη φορα ποιος την ελυσε την καρτα? Καποιος τεχνικος του πλαισιου η εβαλες χερι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Η κάρτα από εμένα δεν πειράχτηκε ποτέ. εχει εγγύηση απόδειξη. Εμείς λένε δεν κάνουμε τίποτα απλά τα τσεκάρουμε. Εγώ την παρέδωσα άθικτη με το αυτοκόλλητο ασφαλειας άθικτο όπως και η κάρτα, και τώρα έχει και 2 γρατζουνιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Paul opc είπε Η κάρτα από εμένα δεν πειράχτηκε ποτέ. εχει εγγύηση απόδειξη. Εμείς λένε δεν κάνουμε τίποτα απλά τα τσεκάρουμε. Ε πες τους και εσυ, εγω εδω την αφησα που να ξερω τι κανατε στην καρτα. Προφανως πες να ανοιξω μονος μου και να κανω πειραματα σε καρτα που ειναι εντος εγγυησης δεν παιζει και ουτε ειχα λογο. Πες τους οτι αν καποιος ανοιξε την καρτα ειναι αυτοι στην πρωτη επισκεψη και οφειλουν να βρουν τροπο να σου καλυψουν την εγγυηση. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτά ακριβώς τους είπα σήμερα και απλά μου είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από την στιγμή που είπε η msi ότι έχει ανοιχτεί. τους είπα ότι η msi και η κάθε msi έχει το μαχαίρι έχει και την πίτα και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν προκειμένου να βγάλουν την ουρά τους απέξω Στείλανε και φωτό από της βίδες που ξεβιδώσανε και από την ίδια την πλακέτα και δείχνει να λείπουν κάποια ολοκληρωμένα και λένε έχει μπει κολλητήρι. Και προσπαθώ τώρα να αποδείξω ότι δεν ειμαι ελέφαντας Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Paul opc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Γι`αυτο φωτογραφίες του αντικειμένου στην προκείμενη της κάρτας απο όλες τις μεριές και μετά αστους να χοροπηδάνε.Πες στην msi οτι την εδωσες στο service του Πλαίσιου και εκει την πείραξαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Σήμερα πήγα στο κατάστημα και τους έκανα φασαρία. στα καλά καθούμενα μου λένε ότι πρέπει να πετάξω 1100€ στον αέρα και να τους πω α εντάξει αφού είπε η msi ότι ανοίχτηκε όλα οκ καλή καρδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Paul opc είπε Αυτά ακριβώς τους είπα σήμερα και απλά μου είπαν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από την στιγμή που είπε η msi ότι έχει ανοιχτεί. τους είπα ότι η msi και η κάθε msi έχει το μαχαίρι έχει και την πίτα και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν προκειμένου να βγάλουν την ουρά τους απέξω Στείλανε και φωτό από της βίδες που ξεβιδώσανε και από την ίδια την πλακέτα και δείχνει να λείπουν κάποια ολοκληρωμένα και λένε έχει μπει κολλητήρι. Και προσπαθώ τώρα να αποδείξω ότι δεν ειμαι ελέφαντας Ρε φιλε αν βρηκαν τετοιες μοντες στην καρτα δεν υπαρχει περιπτωση να κανανε τετοια πραγματα ουτε οι τεχνικοι στο πλαισιο που την κοιταξανε την πρωτη φορα. Τι κολλητηρι λες. Την καρτα την αγορασες εσυ καινουργια? Μηπως την πηρες μετεχειρη και ο προηγουμενος της εκανε ταρζανιες? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Την κάρτα την αγόρασα από εδώ μέσα. Ούτε η ασφάλεια που βάζουν ήτανε πειραγμένη ούτε βίδες. αψογη σε όλα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Paul opc είπε Την κάρτα την αγόρασα από εδώ μέσα. Ούτε η ασφάλεια που βάζουν ήτανε πειραγμένη ούτε βίδες. αψογη σε όλα της Φιλε αν όντως είδανε τέτοια πράγματα κάποιος έχει βάλει χέρι στην καρτα. Δεν ξέρω ποιος και ποτε αλλά κολλητήρι μόνο του δεν μπαινει.Τώρα αν το πλαίσιο και η msi είναι στο κόλπο να σε βγάλουν τρελό τι να πω. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Εγώ ξέρω ότι τους πήγα μια κάρτα δίχως το παραμικρό ψεγάδι και ξαφνικά η κάρτα έχει ανοιχτεί και πάει λέγοντας. ειμαι στον αέρα και δεν ξέρω πως να κινηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Paul opc είπε Στείλανε και φωτό από της βίδες που ξεβιδώσανε και από την ίδια την πλακέτα και δείχνει να λείπουν κάποια ολοκληρωμένα και λένε έχει μπει κολλητήρι. Ανέβασε τις photo να δούμε πως είναι μέσα. Προσπαθώ να καταλάβω που μπήκε κολλητήρι. 9 ώρες πριν, Paul opc είπε Την κάρτα την αγόρασα από εδώ μέσα. Ούτε η ασφάλεια που βάζουν ήτανε πειραγμένη ούτε βίδες. αψογη σε όλα της Επομένως την πήρες μεταχειρισμένη, μίλα και με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και ρώτα τον αν ξέρει κάτι. Επίσης το πρόβλημα είναι μόνο ο τρίτος ανεμιστήρας και τα LED ή και κάτι άλλο, γιατί αναφέρεις πρόβλημα στον ανεμιστήρα μετά την πρώτη επίσκεψη. H κάρτα δουλεύει κανονικά, χωρίς άλλα προβλήματα; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από newlynx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paul opc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Τελευταία φορά που την είχα ναι είχε θέμα το φαν και τα led. Έχω σκεφτεί και την επισκευή της κάρτας τουλάχιστον να έχω κάτι από το τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις