Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα! Έπειτα από αλλαγή οθόνης στο Xiaomi 11 lite NE 5G δε μου φέρνει καθόλου εικόνα ενώ με την παλιά αν και σπασμένη δείχνει κανονικά. Έχω αλλάξει 3 οθόνες απ τον ίδιο έμπορο και το κινητό είναι στην τελευταία έκδοση λογισμικού. Είχε κανεις παρόμοια εμπειρία ; 

Δημοσ.

Να δοκιμασεις αλλο προμηθευτη/σερβις πιθανον τα συγκεκριμενα ανταλλακτικα ειναι OEM δηλ. aftermarket κ δεν κάνουν καλη επαφη με τη συσκευή με αποτέλεσμα την αλλοιωμένη εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο έδωσες για τις 3 αλλαγές που έκανες συν και τα εργατικά,αλλά στον Γερμανό έχει 168€ η γνήσια.

Δημοσ.

Εγώ είμαι το σέρβις στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο προμηθευτής μου απλά μου πέταξε ένα «Ε μάλλον ασυμβατότητα». Όποτε προφανώς ο πελάτης με το δίκιο του έχει τρελαθεί γιατί δεν έχει στην ουσία συσκευή και είπα να ρωτήσω μπας και έτυχε σε κανέναν. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, WillAf είπε

Εγώ είμαι το σέρβις στην συγκεκριμένη περίπτωση και ο προμηθευτής μου απλά μου πέταξε ένα «Ε μάλλον ασυμβατότητα». Όποτε προφανώς ο πελάτης με το δίκιο του έχει τρελαθεί γιατί δεν έχει στην ουσία συσκευή και είπα να ρωτήσω μπας και έτυχε σε κανέναν. 

οποτε αλλαξε προμηθευτή ανταλλακτικών εστω & δοκιμαστικά σε 1 φάση για δοκιμή απο νέο προμηθευτή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...