nikosgnr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, billdanos είπε Γενικότερα πάντως δεν πετυχαίνεις και πολύ τρελό αποτέλεσμα συνδέοντας 2 μαζί για stereo sound! Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στη νέα έκδοση... Νομίζω αυτό είναι χαρακτηριστικό με όλου αυτού του είδους τα ήχεια (αυτοενισχυόμενα). Δεν έχει τρελές διαφορές όντως, αλλά με δύο ηχεία ακούγεται πιο ισορροπημένος ο ήχος.
JonnyBoy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, lasithi12 είπε εχω στο πικαπ Bower & Wilkins σε μαραντζ ενισχυτή όπως και ενα ζευγάρι presonus για το desctop. απλά ο ηχος από το homepod απλά αθλιος. το αγώρασα φιλε μου. από απλη περιεργια γιατι αν θυμάμαι το ειχες θαυαματοποιησει ο ίδιος. οπως ειπα συνηδητοποιησα πως αν δεν εχεις αιφον δεν μπορεις καν να ενεργοποιησης τη συσκευη. τραγικό. το ενεργοποιησα μεσω ενώς φιλου. 10 δευτερόλεπτα ηταν αρκετά να πεταξω το σκουπιδι στις αγγελίες. χρηστης μακ ειμαι και εγώ αλλα όχι πουλέν και φερέφωνο της apple σαν και εσένα. άντε για καφεδάκι τωρα να μιλάς στη σιρι ή τον χρήστη ΜΑΤΡΙΞ που κόζαρε κάτι audioengine μου και τελικά πήρε ενα homepod. (μαλλον κλαιει τωρα τα λευτα του και ο ηχος του φένεται καλος, όπως και εσυ αλλωστε) άρε Apple με το κοινό σου...... εχετε μαυρη τυφλα σε πολλα θεματα... συγκρινεται τον ήχο από ένα smart ηχειο με σωστό ηχο και ποιοτικο. Αν είσαι από Ιεράπετρα είμαστε και συντοπίτες. Τώρα αν και δεν ξέρω πολλά από hi-fi υποψιάζομαι ότι από τις μάρκες που αναφέρεις έχεις όντως κάτι καλό. Εγώ έχω τον Marantz PM5003 για ενισχυτή. Όχι κάτι το φοβερό. Για το ηχείο που αναφέρει το άρθρο δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερο από ένα bookshelf ηχείο. Αλλά το λέω με επιφύλαξη αφού δεν το έχω. Είπες πικαπ. Έχεις και λαμπάτο ενισχυτή;
djtelis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 εχω 2 μινι σε στερεο σαν DJ εχουν τον καλητερο ηχο αν τα ακουσεις μαζι και τα 2 . με iphone 14 pro max, iwatch ultra, macbookpro, ledleaf, ledstripes wifi ,6λαμπες leadleaf 2 πολυμπριζα wifi meross που πανω σε αυτα φορτιζω και εχω 3 οθονες και συσκευες το καλητερο η αυτοματοποιηση φορτισης με φωνητικη εντολη απο το siri στο iphone 25-85% που απο 23 Σεμπτεμβριου που αγορασα το 14 εχει 100% μπαταρια ,για εμενα το σιρι και το faceid ειναι πολυ μπροστα απο καποιους που ακομα βαζουν δαχτυλικα αποτυποματα και μιλανε σε εντολες που δεν καταλαβενουν,ετος 2023 λολ 5 λεπτά πριν, djtelis είπε εχω 2 μινι σε στερεο σαν DJ εχουν τον καλητερο ηχο αν τα ακουσεις μαζι και τα 2 . με iphone 14 pro max, iwatch ultra, macbookpro, ledleaf, ledstripes wifi ,6λαμπες leadleaf 2 πολυμπριζα wifi meross που πανω σε αυτα φορτιζω και εχω 3 οθονες και συσκευες το καλητερο η αυτοματοποιηση φορτισης με φωνητικη εντολη απο το siri στο iphone 25-85% που απο 23 Σεμπτεμβριου που αγορασα το 14 εχει 100% μπαταρια ,για εμενα το σιρι και το faceid ειναι πολυ μπροστα απο καποιους που ακομα βαζουν δαχτυλικα αποτυποματα και μιλανε σε εντολες που δεν καταλαβενουν,ετος 2023 λολ 10 λεπτά πριν, djtelis είπε εχω 2 μινι σε στερεο σαν DJ εχουν τον καλητερο ηχο αν τα ακουσεις μαζι και τα 2 . με iphone 14 pro max, iwatch ultra, macbookpro, ledleaf, ledstripes wifi ,6λαμπες leadleaf 2 πολυμπριζα wifi meross που πανω σε αυτα φορτιζω και εχω 3 οθονες και συσκευες το καλητερο η αυτοματοποιηση φορτισης με φωνητικη εντολη απο το siri στο iphone 25-85% που απο 23 Σεμπτεμβριου που αγορασα το 14 εχει 100% μπαταρια ,για εμενα το σιρι και το faceid ειναι πολυ μπροστα απο καποιους που ακομα βαζουν δαχτυλικα αποτυποματα και μιλανε σε εντολες που δεν καταλαβενουν,ετος 2023 λολ 1
Chris_BMW Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 18 ώρες πριν, lasithi12 είπε εχω στο πικαπ Bower & Wilkins σε μαραντζ ενισχυτή όπως και ενα ζευγάρι presonus για το desctop. απλά ο ηχος από το homepod απλά αθλιος. το αγώρασα φιλε μου. από απλη περιεργια γιατι αν θυμάμαι το ειχες θαυαματοποιησει ο ίδιος. οπως ειπα συνηδητοποιησα πως αν δεν εχεις αιφον δεν μπορεις καν να ενεργοποιησης τη συσκευη. τραγικό. το ενεργοποιησα μεσω ενώς φιλου. 10 δευτερόλεπτα ηταν αρκετά να πεταξω το σκουπιδι στις αγγελίες. χρηστης μακ ειμαι και εγώ αλλα όχι πουλέν και φερέφωνο της apple σαν και εσένα. άντε για καφεδάκι τωρα να μιλάς στη σιρι ή τον χρήστη ΜΑΤΡΙΞ που κόζαρε κάτι audioengine μου και τελικά πήρε ενα homepod. (μαλλον κλαιει τωρα τα λευτα του και ο ηχος του φένεται καλος, όπως και εσυ αλλωστε) άρε Apple με το κοινό σου...... εχετε μαυρη τυφλα σε πολλα θεματα... συγκρινεται τον ήχο από ένα smart ηχειο με σωστό ηχο και ποιοτικο. Και εγώ φίλε πήρα ένα smart 1000cc μια βόλτα το έκανα κατευθείαν το πέταξα στις αγγελίες καμία σχέση με την 328 που είχα τότε . Αυτό δεν πήγαινε βήμα όσοι το παίρνουν χαμπάρι δεν έχουν από αμάξια … μαύρα μεσάνυχτα σου λέω . Σαν αυτούς που αγοράζουν Apple ένα πράγμα! Καθότι οι υπόλοιποι(που δεν αγοράζουν και δεν είναι στο κοινό της ) έχουν iQ τέτοιο που το παραπάνω παράδειγμα θα τους φανεί αστείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα