Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την απόδειξη ότι έχει γίνει η πληρωμή, είναι απαραίτητη να υπάρχει στο αυτοκίνητο? Μπορεί σε ενδεχόμενο έλεγχο από την τροχαία να την ζητήσουν?

Δημοσ.

Και εγώ έχω και τα 2 μαζί (απόδειξη e-banking και αποδεικτικό πληρωμής). Μην τυχόν πάθουμε όπως ο συμφορουμίτης που έφαγε πρόστιμο ενώ είχε το δίπλωμα στο τηλέφωνο αλλά όχι το φυσικό δίπλωμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μπεις στο mycar taxis κ θα βρεις αυτόματη  βεβαιωση περι μη οφειλής.. τα πριν 5ετιας διαγραφονται 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
22 ώρες πριν, ilias78 είπε

Την απόδειξη ότι έχει γίνει η πληρωμή, είναι απαραίτητη να υπάρχει στο αυτοκίνητο? Μπορεί σε ενδεχόμενο έλεγχο από την τροχαία να την ζητήσουν?

Με σταματησαν στις διακοπες μου το καλοκαιρι. Δεν τα ειχα μαζι σε χαρτι, αλλα σε mail. Ωστοσο δεν μου τα ζητησαν καν. Ζητησαν ολα τα υπολοιπα, δηλαδη αδεια, διπλωμα, ασφαλεια, κτεο και καρτα καυσαεριων.

Δημοσ.

Πριν λιγους μηνες σε μικροτροχαιο που ειχα ο αλλος δεν ειχε το ασφαληστηριο μαζι του αλλα ο αστυνομικος καλεσε καπου και του ειπαν οτι ειναι ασφαλισμενο το ΙΧ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Πριν λιγους μηνες σε μικροτροχαιο που ειχα ο αλλος δεν ειχε το ασφαληστηριο μαζι του αλλα ο αστυνομικος καλεσε καπου και του ειπαν οτι ειναι ασφαλισμενο το ΙΧ

Στο κέντρο 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι εννοεις ?

Στο κέντρο της αστυνομίας 

Μπαινουν στο σύστημα και βλέπουν αν είσαι εντάξει 

Μετα τους ενημερώνουν για ότι βλέπουν στους υπολογιστές 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Στο κέντρο της αστυνομίας 

Μπαινουν στο σύστημα και βλέπουν αν είσαι εντάξει 

Μετα τους ενημερώνουν για ότι βλέπουν στους υπολογιστές 

Αν δουλευει το συστημα τους !!!!

Μια χρησιμη σελιδα για πληροφοριες για τα οχηματα μας ειναι η    https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto 

Μεχρι και αριθμους πλαισιου εχει 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δουλευει το συστημα τους !!!!

Μια χρησιμη σελιδα για πληροφοριες για τα οχηματα μας ειναι η    https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto 

Μεχρι και αριθμους πλαισιου εχει 

Δουλεύει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...