Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ο υπολογιστής κλείνει απότομα,  οταν ξεκινήσω να παίζω ή κατά την διάρκεια του ενός παιχνιδιού.

Αναβάθμησα εδώ και δυο μέρες το συστήμα μου και με το κάνει από τότε.

Έχω:
Μητρική: Gigabyte B365M DSH3

RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 2666 MHz

Σκληρούς: 1 Sandisk M.2 NVMe 1TB,  1 Sandisk SSD 250GB, 2 HDD 7200rpm

Τροφοδοτικό: Corsair  VS650

και είχα την Gigabyte 970 Windforce 3X 4GB και πήγα στην Gigabyte 3070 Gaming OC 8GB.

Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας τι μπορεί να φταίει. Μήπως είναι ελλατωματική η κάρτα; Μήπως πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό (να παω απο 650W σε 800W) ;

Στην 970 είχα και συνδεμένες 2 οθόνες και λειτουργούσαν απροβλημάτιστα όλα. Στην 3070 παίζει με δυο οθόνες αλλά κλείνει πιο γρήγορα το PC αντί με 1 οθόνη.

Δημοσ.

Φιλε μου πήγες απο gpu  με 148w TDP σε μια με 220W που σίγουρα ζητάει και περισσότερα amps σε 12v rail. Χρειάζεσαι ένα άλλο τροφοδοτικο να δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος.

Τα VS δεν κάνουν για καρτουλες 200+ watt, 2 είχε στειλει στον αγύριστο η δικη μου...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Φιλε μου πήγες απο gpu  με 148w TDP σε μια με 220W που σίγουρα ζητάει και περισσότερα amps σε 12v rail. Χρειάζεσαι ένα άλλο τροφοδοτικο να δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος.

Τα VS δεν κάνουν για καρτουλες 200+ watt, 2 είχε στειλει στον αγύριστο η δικη μου...

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου. Έκανα παραγγελία πριν λίγο

(διότι με ψάξιμο στο Google, μάλλον κατάλαβα + συν αυτο που με απάντησες,  ότι όντως ήταν το τροφοδοτικό χαμηλό)

την Corsair TX750M 750W Semi Modular 80 Plus Gold. Πιστεύεις ότι ειναι μια λύση το συγκεκριμένο τροφοδοτικό στο θέμα μου ή να ακυρώσω την παραγγελία και να παω στα 850W;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nmembers68 είπε

Καλησπέρα. Ο υπολογιστής κλείνει απότομα,  οταν ξεκινήσω να παίζω ή κατά την διάρκεια του ενός παιχνιδιού.

Αναβάθμησα εδώ και δυο μέρες το συστήμα μου και με το κάνει από τότε.

Έχω:
Μητρική: Gigabyte B365M DSH3

RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 2666 MHz

Σκληρούς: 1 Sandisk M.2 NVMe 1TB,  1 Sandisk SSD 250GB, 2 HDD 7200rpm

Τροφοδοτικό: Corsair  VS650

και είχα την Gigabyte 970 Windforce 3X 4GB και πήγα στην Gigabyte 3070 Gaming OC 8GB.

Δώστε μου σας παρακαλώ τα φώτα σας τι μπορεί να φταίει. Μήπως είναι ελλατωματική η κάρτα; Μήπως πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό (να παω απο 650W σε 800W) ;

Στην 970 είχα και συνδεμένες 2 οθόνες και λειτουργούσαν απροβλημάτιστα όλα. Στην 3070 παίζει με δυο οθόνες αλλά κλείνει πιο γρήγορα το PC αντί με 1 οθόνη.

Τροφοδοτικο χρειαζεσαι απο 650 και πανω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Τροφοδοτικο χρειαζεσαι απο 650 και πανω

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτο εδω :

Corsair TX750M 750W Semi Modular 80 Plus Gold

θα ειναι η λύση μου;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nmembers68 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτο εδω :

Corsair TX750M 750W Semi Modular 80 Plus Gold

θα ειναι η λύση μου;

κοιτα και αυτο https://www.beboo.gr/index.php?route=product/product&path=82_83_95&product_id=50579&ref=bestprice.gr&__bpgid=MW5Ud1R6RSdZcTIsIVh6MThIVWF4UQ==

οπου εχεις περισσοτερα βυσματα για gpu

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε

Εδώ είσαι ^. Βασικά ένα αξιόλογο 650W+ θέλεις.

11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

κοιτα και αυτο https://www.beboo.gr/index.php?route=product/product&path=82_83_95&product_id=50579&ref=bestprice.gr&__bpgid=MW5Ud1R6RSdZcTIsIVh6MThIVWF4UQ==

οπου εχεις περισσοτερα βυσματα για gpu

Οκ κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν είναι κάκιστο, αν δεν τα έχει παίξει, δε θα έπρεπε να παρουσιάσει πρόβλημα.

Προτού προβείς σε αγορά, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει απεγκατάσταση των παλαιώνν driver με ddu και επίσης οτι έχεις βάλει τους ορθούς για την κάρτα σου drivers (δοκίμασε και site nvidia και site της κάρτας)

Βεβαιώσου επίσης οτι όλα έχουν κουμπωσει γάντι, βγάλε-βάλε την κάρτα ξανά καθώς και το βύσμα τροφοδοσίας αυτής, επίσης έλεγξε μην έχεις τραβήξει καταλάθος κάποιο άλλο καλώδιο που δεν κάνει σωστή επαφή.

Σε καμία περίπτωση δε διαφωνώ οτι το τροφοδοτικό είναι πολύ πιθανός ύποπτος, απλά πρώτα θεωρώ οτι πρέπει να ελέγξεις κάποια βασικά και ανέξοδα πράγματα

• Like 6
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. ή δεν χρησιμοποιεί καθόλου τον υπολογιστή  ,  ή βαζει την παλια κάρτα γραφικων

2. Για την νέα κάρτα παιρνει ειτε το Corsair TX750m version 2021, ειτε το CoolerMaster V750 Gold - V2, με το CoolerMaster να είναι λίγο καλύτερο. Ιδανικά παίρνει το Corsair RM750x version 2021.

Αυτά. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το τροφοδοτικό δεν είναι κάκιστο, αν δεν τα έχει παίξει, δε θα έπρεπε να παρουσιάσει πρόβλημα.

Προτού προβείς σε αγορά, βεβαιώσου ότι έχεις κάνει απεγκατάσταση των παλαιώνν driver με ddu και επίσης οτι έχεις βάλει τους ορθούς για την κάρτα σου drivers (δοκίμασε και site nvidia και site της κάρτας)

Βεβαιώσου επίσης οτι όλα έχουν κουμπωσει γάντι, βγάλε-βάλε την κάρτα ξανά καθώς και το βύσμα τροφοδοσίας αυτής, επίσης έλεγξε μην έχεις τραβήξει καταλάθος κάποιο άλλο καλώδιο που δεν κάνει σωστή επαφή.

Σε καμία περίπτωση δε διαφωνώ οτι το τροφοδοτικό είναι πολύ πιθανός ύποπτος, απλά πρώτα θεωρώ οτι πρέπει να ελέγξεις κάποια βασικά και ανέξοδα πράγματα

Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ πριν ώρα, πρώτα να γίνει βασικός έλεγχος αλλά  είδα ότι έχει πραγματοποιήσει ήδη αγορά τροφοδοτικού οπότε το άφησα. Ολόσωστα όσα λες 🙌

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

38 λεπτά πριν, MissArrow είπε

Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ πριν ώρα, πρώτα να γίνει βασικός έλεγχος αλλά  είδα ότι έχει πραγματοποιήσει ήδη αγορά τροφοδοτικού οπότε το άφησα. Ολόσωστα όσα λες 🙌

Τα είχα κάνει όλα αυτά όταν μου έκανε το πρώτο κλείσιμο. Δηλαδή πρώτα ασχολήθηκα με τους Drivers και στο δεύτερο κλείσιμο ξεσυναρμολόγησα όλο το PC. Ειναι η δεύτερη φορα στη ζωή μου που εκανα PC κομμάτι-κομμάτι για μένα. Η πρώτη ήταν το 2012 και η δεύτερη το 2020 (ταυτόχρονα την ίδια χρονιά έκανα και σε δυο φίλους μου συναρμολόγηση) οπότε δεν θεώρησα κάποιο λάθος να έκανα στην συναρμολόγηση.Απλά τώρα ήταν η 3 φορά που αναβαθμίζω κάρτα και έχω μείνει κάπως...χαζός ανήμπορος να καταλάβω τι πήγε λάθος.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Και το psu να μην ειναι, δεν υπαρχει κανενας λογος να εισαι με 80 plus standard. Θα το κανεις γρηγορα αποσβεση

Δεν γνωριζα τις διαφορες των standard, gold, bronze, platinum ....

στο μελλον θα προσεχω🙏.

θα ενημερωσω οταν ερθει το τροφοδοτικο το καινουργιο τα αποτελεσματα

• Like 3
Δημοσ.

Guys ηρθε το τροφοδοτικο (Corsair TX750M 750W Semi Modular 80 Plus Gold) τα συνδεσα  και ολα λειτουργουν κανονικα. Ουτε 

κλεινει πια αποτομα ουτε τιποτα. Ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια και τις απαντησεις σας. Ειχατε δικιο. Να ειστε καλα

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...