Doubt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Σε παλιότερο θέμα είχε ανεβάσει κάποιος φωτο ένα μαϊμού μπουφάν, που τελικά δεν ήταν από το about you. Τες πα.. τα είπαμε και τότε.. κάποιοι χάνουν τζίρο. 6
Lazorik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μια φωτο δίπλα δίπλα θα μας έλυνε τις απορίες.
VaggD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 9 hours ago, Lazorik said: Μια φωτο δίπλα δίπλα θα μας έλυνε τις απορίες. Όντως αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί άτομο που να έχει αγοράσει Ultraboost από καταστήματα Adidas και AboutYou 😅
ThanosWF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Τι λέτε ρε παιδιά, εγώ τα δοκίμασα στο inter sport αφότου τα παράγγειλα και είναι το ίδιο παπούτσι. Τι απομιμήσεις λέτε; 2
Lazorik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, VaggD είπε Όντως αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί άτομο που να έχει αγοράσει Ultraboost από καταστήματα Adidas και AboutYou 😅 Αυτός που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε απομίμηση υποσχέθηκε φωτο αλλά ακόμα περιμένουμε. 1
james01gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, erentil21 είπε Μάγκες δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.Την γνώμη μου καταθέτω.Νομιζω δημοκρατία έχουμε.Τα παπούτσια είναι απομίμηση.Ναι γραφτηκα σήμερα για να πω αυτό το πράγμα.Που είναι το παράξενο δηλαδή;Ρίχτε για αρχή μια ματιά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στο FB ,ανεβάστε εδώ πέρα επίσημη απάντηση από την Adidas ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι original και ξαναμιλαμε. Για να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε. Εκτός της ΝΙΚΕ, υπάρχουν διάφορα κανάλια (νόμιμα και αυθεντικά) από τα οποία ένα κατάστημα μπορεί να προμηθευτεί παπούτσια. Αυθεντικά. Δεν σημαίνει πως όλοι αγοράζουν απευθείας την Adidas, reebok, puma κτλ. Εάν βέβαια θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγοράζεις από το επίσημο κατάστημα και τέλος. Οποιος ξέρει πχ τι έκανε ο Γλου (μιλάμε για τον αποκλειστικό εισαγωγέα) ή τι έκαναν κάποια καταστήματα που έκλεισαν πριν κάποιο διάστημα με τζίρους εκατομμυρίων ή τι έκανε το κατάστημα LV στην Κηφισιά πριν κάποια χρόνια μέχρι που το πήραν χαμπάρι όταν μια κυρία ήταν στην Γαλλία και πήγε να επισκευάσει την '' αυθεντικη'' τσάντα της(https://www.google.com/amp/s/www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/%25CE%25B7-%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BB%25CE%25B7%25CE%25BD%25CE%25AF%25CE%25B4%25CE%25B1-mrs-louis-vuitton-%25CE%25AD%25CE%25B2%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B5-%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2584%25CE%25BF-%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1-%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1/amp/)... Δεν ξέρω βέβαια το συγκεκριμένο καταστημα. Εάν λες πως δεν είναι αυθεντικό, οφείλεις να το αποδείξεις σε κάθε περίπτωση όμως. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από james01gr
PeopleAreStrange Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Έχω παραλάβει διάφορα πράγματα από το about you και ποτέ δεν είχα θέμα με "μαιμού" προϊόντα. Ίσα ίσα που ακόμα και σε επιστροφή που έκανα η διαδικασία ήταν πολύ απλή και δωρεάν όπως επίσης τα χρήματα μου επιστράφηκαν σχετικά γρήγορα. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που κατηγορούν χωρίς στοιχεία. Toxic Behaviour ίσως που τους φταίνε τα πάντα. 2
VaggD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Πάμε παρακάτω..... Κάπου στην αρχή διάβασα ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε τα μπλε σε προσφορά είναι κάτι που το κάνουν συχνά ή απλά έτυχε τώρα γιατί θέλουν να διώξουν το στοκ του 22.
PeopleAreStrange Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Στις 1/2/2023 στις 4:52 ΜΜ, erentil21 είπε Μάγκες δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.Την γνώμη μου καταθέτω.Νομιζω δημοκρατία έχουμε.Τα παπούτσια είναι απομίμηση.Ναι γραφτηκα σήμερα για να πω αυτό το πράγμα.Που είναι το παράξενο δηλαδή;Ρίχτε για αρχή μια ματιά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στο FB ,ανεβάστε εδώ πέρα επίσημη απάντηση από την Adidas ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι original και ξαναμιλαμε. Ανέβασε και καμιά φώτο με τα αυθεντικά δίπλα δίπλα να δούμε. 2
jgeorgiou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορούν απομιμήσεις ιδίως σε ύποπτα φθηνά καινουρια eshop αλλά και σε ποιο "παραδοσιακά" μαγαζιά που αγοράζουν και original και διαθέτουν ταυτόχρονα και απομιμήσεις. Οταν όμως κατηγορούμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ επιχείρηση καλό θα ήταν να είμαστε σοβαροί , υπεύθυνοι και να εξηγούμε που βασίζεται ο ισχυρισμός μας. Αν δεν έχουμε στοιχεία , μπορούμε απλά να πούμε ότι είμαστε επιφυλακτικοί για την γνησιότητα αλλά δεν έχουμε κάποιο στοιχείο. Το να είναι κάποιος επιφυλακτικός δεν είναι κακό , μάλλον είναι λόγικό. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από jgeorgiou 3
neo_geo13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά οκ, ξεκολλάτε. Είπε ένα μέλος την γνώμη του, πάμε παρακάτω. Βλέπω δύο σελίδες που λέμε τα ίδια και τα ίδια. Όσοι αγορασατε, καλοφόρετα. Όσοι είστε επιφυλακτικοι, πηγαίνετε και πάρτε από τα επίσημα καταστήματα Adidas.
VaggD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 minutes ago, neo_geo13 said: Παιδιά οκ, ξεκολλάτε. Είπε ένα μέλος την γνώμη του, πάμε παρακάτω. Βλέπω δύο σελίδες που λέμε τα ίδια και τα ίδια. Όσοι αγορασατε, καλοφόρετα. Όσοι είστε επιφυλακτικοι, πηγαίνετε και πάρτε από τα επίσημα καταστήματα Adidas. Για εμάς που δεν προλάβαμε δεν έχει τίποτα 🤣
nick21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 αν περισσεψε σε κάποιον κανένα 42 ας μου στείλει μήνυμα
dennis_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Τι φωτογραφιες θέλετε; Έχω τα φουλ μαύρα από αντιντας και τα μπλε άσπρο από about you. Πανομοιότυπα μου φαίνονται εμένα πάντως...
VaggD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, dennis_7 said: Τι φωτογραφιες θέλετε; Έχω τα φουλ μαύρα από αντιντας και τα μπλε άσπρο από about you. Πανομοιότυπα μου φαίνονται εμένα πάντως... Nudes 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις