Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.Την γνώμη μου καταθέτω.Νομιζω δημοκρατία έχουμε.Τα παπούτσια είναι απομίμηση.Ναι γραφτηκα σήμερα για να πω αυτό το πράγμα.Που είναι το παράξενο δηλαδή;Ρίχτε για αρχή μια ματιά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στο FB ,ανεβάστε εδώ πέρα επίσημη απάντηση από την Adidas ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι original και ξαναμιλαμε.

Επεξ/σία από erentil21
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 minutes ago, 99Chris said:

Εχω ψαχτεί για αυτό γράφω αυτά που γραφώ😉

Links?

19 minutes ago, erentil21 said:

Μάγκες δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.Την γνώμη μου καταθέτω.Νομιζω δημοκρατία έχουμε.Τα παπούτσια είναι απομίμηση.Ναι γραφτηκα σήμερα για να πω αυτό το πράγμα.Που είναι το παράξενο δηλαδή;Ρίχτε για αρχή μια ματιά στις αξιολογήσεις του καταστήματος στο FB ,ανεβάστε εδώ πέρα επίσημη απάντηση από την Adidas ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια από το συγκεκριμένο κατάστημα είναι original και ξαναμιλαμε.

Με μια γρήγορη ματιά στα reviews στο fb ο κόσμος απλά γκρινιάζει για αργές αποστολές ή διάφορα μπερδέματα δεν κάνουν αναφορά σε fake.

Δεν έχω αγοράσει κάτι από το συγκεκριμένο e-shop αλλά είναι ένα Γερμανικό και όχι κάποιο ελληνικό μαγαζί 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, VaggD είπε

Links?

Με μια γρήγορη ματιά στα reviews στο fb ο κόσμος απλά γκρινιάζει για αργές αποστολές ή διάφορα μπερδέματα δεν κάνουν αναφορά σε fake.

Δεν έχω αγοράσει κάτι από το συγκεκριμένο e-shop αλλά είναι ένα Γερμανικό και όχι κάποιο ελληνικό μαγαζί 😅

Εγώ πάλι με μια γρήγορη ματιά είδα reviews για  απομίμηση Levi's,Nike, adidas, North Face.Οσο για τα μπέρδεματα εκεί γίνεται της κακομοιρας,ανάθεμα αν σε 80 αξιολογήσεις έχει 10 σωστές.

Σε προκαλώ να αγοράσεις 🤣

Επεξ/σία από erentil21
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VaggD είπε

Links?

https://www.trustedshops.de/bewertung/info_X57A331B7ED69F5AD672C329957393438.html

https://de.igraal.com/erfahrungen/about-you

κάποια λινκς (γερμανικά) με σχεδόν 200.000 αξιολογήσεις....

Κοίτα να δείς...λειτουργούν λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην Γερμανία απ'οτι στην Ελλάδα, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν γίνονται απατεωνιές και εκεί. Όμως είναι πολύ απίθανο να ρισκάρει μια τέτοια εταιρία να βγει η φήμη ότι πουλάει μαϊμού. Θα την είχαν κλείσει ήδη την επόμενη μέρα.

(p.s. έχω πάρει πολλά ρούχα απο το συγκεκριμένο σιτε, και πάντα ήταν μια χαρά)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, erentil21 είπε

Εγώ πάλι με μια γρήγορη ματιά είδα reviews για  απομίμηση Levi's,Nike, adidas, North Face.Οσο για τα μπέρδεματα εκεί γίνεται της κακομοιρας,ανάθεμα αν σε 80 αξιολογήσεις έχει 10 σωστές.

Διάβασα αρκετά στο fb. Όλα τα αρνητικά που έχουν αφορούν θέματα με refund/λάθος νουμερα/ελαττωματικά προϊόντα (προσοχή, όχι απομιμήσεις). 

Οπότε, σίγουρα διαβάζουμε τα ίδια? 

Edit: τα είδα αυτά για τα Levi's και Nike, αλλά μόνο 2, και άρα όχι δείγμα για να βγει τέτοιο συμπέρασμα. Στην τελική, είναι γνωστό ότι αν κάνει κάποιος αξιολόγηση, θα κάνει για αρνητικό λόγο. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Διάβασα αρκετά στο fb. Όλα τα αρνητικά που έχουν αφορούν θέματα με refund/λάθος νουμερα/ελαττωματικά προϊόντα (προσοχή, όχι απομιμήσεις). 

Οπότε, σίγουρα διαβάζουμε τα ίδια? 

Το ίδιο αναρωτιέμαι και γω

7 λεπτά πριν, 99Chris είπε

https://www.trustedshops.de/bewertung/info_X57A331B7ED69F5AD672C329957393438.html

Κοίτα να δείς...λειτουργούν λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην Γερμανία απ'οτι στην Ελλάδα, χωρίς να σημαίνει αυτό, ότι δεν γίνονται απατεωνιές και εκεί. Όμως είναι πολύ απίθανο να ρισκάρει μια τέτοια εταιρία να βγει η φήμη ότι πουλάει μαϊμού. Θα την είχαν κλείσει ήδη την επόμενη μέρα.

Δεν ξέρω τι γίνεται στο about you.de.Εγω αναφέρομαι στο abou you gr.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, erentil21 είπε

Το ίδιο αναρωτιέμαι και γω

Δεν ξέρω τι γίνεται στο about you.de.Εγω αναφέρομαι στο abou you gr.

Η ίδια εταιρία είναι...δεν υπάρχει κάποια διαφορά στα προϊόντα...

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, erentil21 said:

Σε προκαλώ να αγοράσεις 🤣

Μόλις πετύχω την ίδια ή παρόμοια προσφορά θα το πράξω 👌

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι .de ή .gr η ίδια αποθήκη είναι!

Δημοσ.
13 minutes ago, 99Chris said:

Οτιδήποτε >4 είναι πλ αξιόπιστο ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές κριτικές.

Just now, DownUNDERground said:

Μένεις μετεξεταστέος. Έλα στο επόμενο εξάμηνο.

Στην Ελλάδα στέλνουν απομιμήσεις 🤣🤣🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος από εσάς  να στείλεi την Γερμανικη σελίδα τους στο Facebook να δούμε εκεί τι αξιολογήσεις έχει;

Επεξ/σία από erentil21
Δημοσ.

Ρε μάγκες αν μια τεράστια παγκόσμια εταιρεία στέλνει απομιμήσεις adidas ( χωρίς να ασχοληθεί η ίδια η adidas γιατί προφανώς δεν την ενδιαφέρει το κέρδος είναι άλλωστε φιλανθρωπικος οργανισμός) να αρχίσουμε τις μηνύσεις να βγάλουμε λεφτά με ουρά, μην είμαστε κορόιδα.... Θα μπορούσαμε να είμαστε Καραϊβική με τα λεφτά τους και αντί αυτού τρωγομαστε στο insomnia ;;;  Στείλτε τις αποδείξεις όσο ψάχνω δικηγόροοοοοοοο

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Konsmal είπε

Ρε μάγκες αν μια τεράστια παγκόσμια εταιρεία στέλνει απομιμήσεις adidas ( χωρίς να ασχοληθεί η ίδια η adidas γιατί προφανώς δεν την ενδιαφέρει το κέρδος είναι άλλωστε φιλανθρωπικος οργανισμός) να αρχίσουμε τις μηνύσεις να βγάλουμε λεφτά με ουρά, μην είμαστε κορόιδα.... Θα μπορούσαμε να είμαστε Καραϊβική με τα λεφτά τους και αντί αυτού τρωγομαστε στο insomnia ;;;  Στείλτε τις αποδείξεις όσο ψάχνω δικηγόροοοοοοοο

Δεν ξερω εαν μπορεις να το πετυχεις αυτο ομως μπορεις να στειλεις το ultaboost της προσφορας με την αποδειξη για να σου πει η ιδια η adidas εαν ειναι γνησιο η οχι.

https://m.adidas.gr/bοήθεια/τι-μπορώ-να-κάνω-αν-θεωρώ-ότι-το-προϊόν-που-αγόρασα-δεν-είναι-αυθεντικό.html

Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα....

Δημοσ.

Επειδη υπαρχει ενας που παρελαβε χωρις πατους,ενας αλλος με "περιεργη" συσκευασια,ενας τριτος που εχει το ιδιο παπουτσι και αναφερει οτι αυτο της προσφορας ειναι απομιμηση.Σαν πολλοι δεν μαζευτηκαν;

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...