Spyrito33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Παρελαβα και εγω παιδια. Τα παπουτσια ειναι πολυ καλη ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ. Κοντα 95% νομιζω. Ειχα παρει του 22 Original και τα εβαλα διπλα διπλα και εχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορες. Κανω τρεξιμο(40-50km ανα μηνα) και γι αυτο τα πηρα αλλα απογοητευτικα εν μερη. Οπως και να χει θα φορεθουν μονο για βολτα... Οι διαφορες τους ειναι στις ραφες του παπουτσιου. Στις κολες που φαινονται (στην απομιμηση) και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν... Επισης το Foam κατω στη σολα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το Original ubst22 .. Οπως και να εχει η αγορα ειναι win-win γιατι οπτικα ειναι κατα 95% το ιδιο παπουτσι οπτικα..Και με 59.60 νομιζω ειναι τιμιο το αποτελεσμα που προσφερει!!! 1
99Chris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε Παρελαβα και εγω παιδια. Τα παπουτσια ειναι πολυ καλη ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ. Κοντα 95% νομιζω. Ειχα παρει του 22 Original και τα εβαλα διπλα διπλα και εχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορες. Κανω τρεξιμο(40-50km ανα μηνα) και γι αυτο τα πηρα αλλα απογοητευτικα εν μερη. Οπως και να χει θα φορεθουν μονο για βολτα... Οι διαφορες τους ειναι στις ραφες του παπουτσιου. Στις κολες που φαινονται (στην απομιμηση) και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν... Επισης το Foam κατω στη σολα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το Original ubst22 .. Οπως και να εχει η αγορα ειναι win-win γιατι οπτικα ειναι κατα 95% το ιδιο παπουτσι οπτικα..Και με 59.60 νομιζω ειναι τιμιο το αποτελεσμα που προσφερει!!! Για ανέβασε μια φώτο με τα παπούτσια δίπλα δίπλα να δούμε και εμείς τις διαφορές.... 2
Spyrito33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Θα ανεβασω το απογευμα. απλα τα παλια μου εχουν ενα χρονο πανω τους. πολυ ταρταν στο πλα'ι'.. Λιγη κατανοηση παρακαλω
sphinxgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε Παρελαβα και εγω παιδια. Τα παπουτσια ειναι πολυ καλη ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ. Κοντα 95% νομιζω. Ειχα παρει του 22 Original και τα εβαλα διπλα διπλα και εχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ διαφορες. Κανω τρεξιμο(40-50km ανα μηνα) και γι αυτο τα πηρα αλλα απογοητευτικα εν μερη. Οπως και να χει θα φορεθουν μονο για βολτα... Οι διαφορες τους ειναι στις ραφες του παπουτσιου. Στις κολες που φαινονται (στην απομιμηση) και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξουν... Επισης το Foam κατω στη σολα ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το Original ubst22 .. Οπως και να εχει η αγορα ειναι win-win γιατι οπτικα ειναι κατα 95% το ιδιο παπουτσι οπτικα..Και με 59.60 νομιζω ειναι τιμιο το αποτελεσμα που προσφερει!!! win win για απομίμηση δεν το λες. Εκτός αν κάποιον τον απασχολεί μόνο η εμφάνιση. Αν και όπου έψαξα, δεν φαίνεται ότι είναι αναξιόπιστο κατάστημα. Με 60€ έχω βρει κ σε Adidas Stock, Ultraboost. Δεν ειναι κάτι απίστευτο δηλαδη. Σίγουρα έχω αγοράσει στο παρελθόν 3-4 κομμάτια κάτω απο 85€ απο την ίδια την Adidas. Για κοίταξε τα ταμπελάκια? Είναι ίδια η χώρα παραγωγής? Έχουν ίδια ταμπελακια? Υπάρχουν πολλά σχετικά βιντεάκια για Fake με 50-60€ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από sphinxgr 2
costacurta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Παίδες εγώ πάντως πήρα τα μπλε και είναι ακριβώς ίδια με αυτά στην adidas. Και μου κόστισαν γύρω στα 50ε λιγότερα. Μήπως μερικοί είχατε τα 20 η τα 21 και σας φαίνονται διαφορετικα? Γιατί όντως το νέο μοντέλο έχει αισθητικές αλλαγές. Είναι λίγο πιο ψηλά στον πάτο φαίνονται λόγο πιο μακρουλα και επίσης έχουν αριστερά δεξιά αυτό το καουτσούκ που συγκρατεί τα κορδόνια πιο σκληρά. 3
elias99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 αν είναι μούφα μπράβο τους συγχαρητήρια. έχω πρόβλημα στο αριστερο πόδι (πελματιαια απονευρωσιτιδα ) πήρα τα μαύρα του θέματος και μετά απο 5 επισκέψεις σε γυμναστήριο και 3 φορές τρέξιμο σε γήπεδο τα πόδια μου δεν αντιμετώπησαν κανένα απολύτως πρόβλημα. και μιλάμε για εμένα που άμα βάλω μέτριο παπούτσι κατευθείαν αισθάνομαι ενοχλήσεις 4 1
SpEcTer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Μου έχουν μείνει 2 ζευγάρια ( 39 1/3 και 41 1/3 ) από παραγγελία από το about you . Όποιος ενδιαφέρεται pm. Κατά προτίμηση εντός αττικής χέρι με χέρι στην τιμή που αγοράστηκαν.
sphinxgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, erentil21 είπε Φσικά και είναι απομίμηση. Απο που προκύπτει αυτο? 2
99Chris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, erentil21 είπε Φσικά και είναι απομίμηση. Αφού είσαι τόσο σίγουρος, κάνε καταγγελία στο aboutyou. Είναι γερμανική εταιρία εκατομμυρίων του ομίλου OTTO, που σίγουρα θα αντιδράσει σε κάτι τέτοιο. 1
erentil21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απο που προκύπτει αυτο? Τα ειπε ο spyrito33 9 λεπτά πριν, 99Chris είπε Αφού είσαι τόσο σίγουρος, κάνε καταγγελία στο aboutyou. Είναι γερμανική εταιρία εκατομμυρίων του ομίλου OTTO, που σίγουρα θα αντιδράσει σε κάτι τέτοιο. Ας κάνουν αυτοί που το αγόρασαν.Παντως ψαξου λίγο όσο αναφορά το about you.
ioannischr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, erentil21 είπε Τα ειπε ο spyrito33 Ας κάνουν αυτοί που το αγόρασαν.Παντως ψαξου λίγο όσο αναφορά το about you. μιλας μαλλον για το about4you και οχι το aboutyou εχω αγορασει πολλες φορες ολα γνησια γερμανικη εταιρεια 2
erentil21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, ioannischr είπε μιλας μαλλον για το about4you και οχι το aboutyou εχω αγορασει πολλες φορες ολα γνησια γερμανικη εταιρεια Όχι μιλάω για το about you.gr.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, erentil21 είπε Φσικά και είναι απομίμηση. 45 λεπτά πριν, erentil21 είπε Τα ειπε ο spyrito33 Ας κάνουν αυτοί που το αγόρασαν.Παντως ψαξου λίγο όσο αναφορά το about you. 13 λεπτά πριν, erentil21 είπε Όχι μιλάω για το about you.gr. Ο erentil που γράφτηκε σήμερα ΕΙΔΙΚΑ για να μας πει ότι το aboutyou "φυσικά" και πουλάει απομιμήσεις. 2
99Chris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, erentil21 είπε Τα ειπε ο spyrito33 Ας κάνουν αυτοί που το αγόρασαν.Παντως ψαξου λίγο όσο αναφορά το about you. Εχω ψαχτεί για αυτό γράφω αυτά που γραφώ😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις