Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 99Chris είπε

Τι φαρδιά σόλα είναι αυτή.🙄 Ίσως ενοχλεί εμένα που είμαι γυναίκα, αλλά γενικά εσάς σας αρέσει?

Τα φοράτε για καθημερινή χρήση ή για αθλητικές δραστηριότητες; 

Δημοσ.

Το Τι αρέσει στον καθένα είναι και θέμα γούστου.... Απλά το συγκεκριμένο παπούτσι έχει σχεδιαστεί έτσι για να είναι άνετο, εμένα μου αρέσει που είναι φαρδύ και επιπλέον με βολεύει και στο περπάτημα και στο πόδι! 

Και επιπλέον Μόλις μου ήρθαν. Πατους έχουν, νούμερο σωστό, καινούργια φαίνονται, όσο για αυθεντικά πραγματικά δεν μπορώ να το πω με 100% βεβαιότητα διότι και ιμιτασιόν να μου φέρνανε και να ήξερα ότι είναι δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω :) ... Αν κάποιος έχει γνώσεις μπορεί να μας το επιβεβαιώσει για το γαμώτο δηλαδή και για την ελάχιστη αμφιβολία κυρίως λόγω τιμής.

Πάντως η συσκευασία μου φάνηκε λίγο πρόχειρη και σαν να μην είναι εντελώς εντελώς καινούργια. Επειδή έχω ψωνίσει και από την adidas δεν είναι συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο! Από την adidas το κουτί είναι σφραγισμένο και μέσα είναι καλά τακτοποιημένα και έχει και διάφορα πιστοποιητικά χαρτιά αν θυμάμαι καλά.

Αυτα και ευχαριστούμε τον φίλο μας που την ανέβασε

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα έβαλα δίπλα σε μια μπανάνα χτες το βράδυ αλλά δεν είδα ούτε δαγκωνιά το πρωί. Βέβαια μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι δεν είχε πάτους η μαϊμού για να τα φορέσει. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Τα φοράτε για καθημερινή χρήση ή για αθλητικές δραστηριότητες; 

Έτσι όπως είναι μάλλον μόνο για αθλητικές δραστηριότητες...😄

59 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε

Το Τι αρέσει στον καθένα είναι και θέμα γούστου.... Απλά το συγκεκριμένο παπούτσι έχει σχεδιαστεί έτσι για να είναι άνετο, εμένα μου αρέσει που είναι φαρδύ και επιπλέον με βολεύει και στο περπάτημα και στο πόδι! 

Και επιπλέον Μόλις μου ήρθαν. Πατους έχουν, νούμερο σωστό, καινούργια φαίνονται, όσο για αυθεντικά πραγματικά δεν μπορώ να το πω με 100% βεβαιότητα διότι και ιμιτασιόν να μου φέρνανε και να ήξερα ότι είναι δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω :) ... Αν κάποιος έχει γνώσεις μπορεί να μας το επιβεβαιώσει για το γαμώτο δηλαδή και για την ελάχιστη αμφιβολία κυρίως λόγω τιμής.

Πάντως η συσκευασία μου φάνηκε λίγο πρόχειρη και σαν να μην είναι εντελώς εντελώς καινούργια. Επειδή έχω ψωνίσει και από την adidas δεν είναι συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο! Από την adidas το κουτί είναι σφραγισμένο και μέσα είναι καλά τακτοποιημένα και έχει και διάφορα πιστοποιητικά χαρτιά αν θυμάμαι καλά.

Αυτα και ευχαριστούμε τον φίλο μας που την ανέβασε

Εννοείται ότι είναι θέμα γούστου...

Θεωρώ ότι μια εταιρία όπως το aboutyou δεν πουλάει μαιμούδες....ίσως να είχε στόκ κάποια ζευγάρια χωρίς κουτιά κτλ. και τα έδωσε και σε αυτή την τιμή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 99Chris είπε

Έτσι όπως είναι μάλλον μόνο για αθλητικές δραστηριότητες...😄

Ακριβώς, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός τους άλλωστε (τρέξιμο μικρών αποστάσεων). Όποιος/α θέλει design σύμφωνα με τα γούστα του, θα πρεπει να κοιτάξει σε άλλο τύπο υποδήματος.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει ένα 42 και ένα 42 και 2/3. Τελικά θα επιστρέψω το 42. Αν το θέλει κάποιος με κατάθεση πριν το στείλω με έξοδα αποστολής δικά του, να με ενημερώσει. Φυσικά στην τιμή που το αγόρασα.

• Like 1
Δημοσ.

Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. 

Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, s2117 είπε

Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. 

Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει 

Λογικα θα εισαι οκ. Δεν προλαβα να παρω τα 22, αλλα εχω 20 και pureboost και σε ολα παιρνω 1 νουμερο πανω.
Πήρα όμως στην γυναίκα και λιγο πανω της ηταν μια χαρα

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, s2117 είπε

θα σου είναι μεγάλο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, s2117 είπε

Τα ίδια ακριβώς νούμερα φοράμε και επέλεξες το σωστό σε ultraboost.

Ειναι στενη ή γραμμή οπότε μια χαρά θα σου είναι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, neo_geo13 είπε

Τα ίδια ακριβώς νούμερα φοράμε και επέλεξες το σωστό σε ultraboost.

Ειναι στενη ή γραμμή οπότε μια χαρά θα σου είναι.

Όντως τελικά μου έκαναν μια χαρά!

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει οτι εχει πεσει η ποιοτητα σε ολα τα παπουτσια; Παλαιοτερα δεν εβρισκες Ultraboost κατω απο 170 ευρω, και τωρα σε προσφορες πεφτουν κατω και απο 100;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ισχυει οτι εχει πεσει η ποιοτητα σε ολα τα παπουτσια; Παλαιοτερα δεν εβρισκες Ultraboost κατω απο 170 ευρω, και τωρα σε προσφορες πεφτουν κατω και απο 100;

Το 2017 τα είχα παρει 70. μετά το 2019 ξανα κάπου τόσο.

Παντα ετρεχαν καλες προσφορές ανά περιόδους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...