DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, 99Chris είπε αλλά γενικά εσάς σας αρέσει? Τσου. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, 99Chris είπε Τι φαρδιά σόλα είναι αυτή.🙄 Ίσως ενοχλεί εμένα που είμαι γυναίκα, αλλά γενικά εσάς σας αρέσει? Τα φοράτε για καθημερινή χρήση ή για αθλητικές δραστηριότητες;
Skywalker21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Το Τι αρέσει στον καθένα είναι και θέμα γούστου.... Απλά το συγκεκριμένο παπούτσι έχει σχεδιαστεί έτσι για να είναι άνετο, εμένα μου αρέσει που είναι φαρδύ και επιπλέον με βολεύει και στο περπάτημα και στο πόδι! Και επιπλέον Μόλις μου ήρθαν. Πατους έχουν, νούμερο σωστό, καινούργια φαίνονται, όσο για αυθεντικά πραγματικά δεν μπορώ να το πω με 100% βεβαιότητα διότι και ιμιτασιόν να μου φέρνανε και να ήξερα ότι είναι δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ... Αν κάποιος έχει γνώσεις μπορεί να μας το επιβεβαιώσει για το γαμώτο δηλαδή και για την ελάχιστη αμφιβολία κυρίως λόγω τιμής. Πάντως η συσκευασία μου φάνηκε λίγο πρόχειρη και σαν να μην είναι εντελώς εντελώς καινούργια. Επειδή έχω ψωνίσει και από την adidas δεν είναι συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο! Από την adidas το κουτί είναι σφραγισμένο και μέσα είναι καλά τακτοποιημένα και έχει και διάφορα πιστοποιητικά χαρτιά αν θυμάμαι καλά. Αυτα και ευχαριστούμε τον φίλο μας που την ανέβασε 1
tiniakos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Εγώ τα έβαλα δίπλα σε μια μπανάνα χτες το βράδυ αλλά δεν είδα ούτε δαγκωνιά το πρωί. Βέβαια μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι δεν είχε πάτους η μαϊμού για να τα φορέσει. 1
99Chris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Τα φοράτε για καθημερινή χρήση ή για αθλητικές δραστηριότητες; Έτσι όπως είναι μάλλον μόνο για αθλητικές δραστηριότητες...😄 59 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε Το Τι αρέσει στον καθένα είναι και θέμα γούστου.... Απλά το συγκεκριμένο παπούτσι έχει σχεδιαστεί έτσι για να είναι άνετο, εμένα μου αρέσει που είναι φαρδύ και επιπλέον με βολεύει και στο περπάτημα και στο πόδι! Και επιπλέον Μόλις μου ήρθαν. Πατους έχουν, νούμερο σωστό, καινούργια φαίνονται, όσο για αυθεντικά πραγματικά δεν μπορώ να το πω με 100% βεβαιότητα διότι και ιμιτασιόν να μου φέρνανε και να ήξερα ότι είναι δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ... Αν κάποιος έχει γνώσεις μπορεί να μας το επιβεβαιώσει για το γαμώτο δηλαδή και για την ελάχιστη αμφιβολία κυρίως λόγω τιμής. Πάντως η συσκευασία μου φάνηκε λίγο πρόχειρη και σαν να μην είναι εντελώς εντελώς καινούργια. Επειδή έχω ψωνίσει και από την adidas δεν είναι συσκευασμένα με τον ίδιο τρόπο! Από την adidas το κουτί είναι σφραγισμένο και μέσα είναι καλά τακτοποιημένα και έχει και διάφορα πιστοποιητικά χαρτιά αν θυμάμαι καλά. Αυτα και ευχαριστούμε τον φίλο μας που την ανέβασε Εννοείται ότι είναι θέμα γούστου... Θεωρώ ότι μια εταιρία όπως το aboutyou δεν πουλάει μαιμούδες....ίσως να είχε στόκ κάποια ζευγάρια χωρίς κουτιά κτλ. και τα έδωσε και σε αυτή την τιμή. 1 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 99Chris είπε Έτσι όπως είναι μάλλον μόνο για αθλητικές δραστηριότητες...😄 Ακριβώς, γιατί αυτός είναι και ο σκοπός τους άλλωστε (τρέξιμο μικρών αποστάσεων). Όποιος/α θέλει design σύμφωνα με τα γούστα του, θα πρεπει να κοιτάξει σε άλλο τύπο υποδήματος. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από MauroPaltoudias 1
livadaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Είχα παραγγείλει ένα 42 και ένα 42 και 2/3. Τελικά θα επιστρέψω το 42. Αν το θέλει κάποιος με κατάθεση πριν το στείλω με έξοδα αποστολής δικά του, να με ενημερώσει. Φυσικά στην τιμή που το αγόρασα. 1
s2117 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει 1
paranoid_gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, s2117 είπε Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει Λογικα θα εισαι οκ. Δεν προλαβα να παρω τα 22, αλλα εχω 20 και pureboost και σε ολα παιρνω 1 νουμερο πανω. Πήρα όμως στην γυναίκα και λιγο πανω της ηταν μια χαρα 2
ioannischr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 παιζει να σε στενευει κιολας το 43 1/3 3
ChrisN.S. Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, s2117 είπε Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει θα σου είναι μεγάλο. 2
neo_geo13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Στις 27/1/2023 στις 2:51 ΜΜ, s2117 είπε Πως σας είναι στη φόρμα όσοι τα πήρατε? Εγώ φοράω συνήθως 42.5 σε nike και 42 2/3 σε adidas. Παράγγειλα όμως το 43 1/3 γιατί μόνο αυτό είχε διαθέσιμο, ελπίζοντας πως θα μου κάνει Τα ίδια ακριβώς νούμερα φοράμε και επέλεξες το σωστό σε ultraboost. Ειναι στενη ή γραμμή οπότε μια χαρά θα σου είναι. 1
s2117 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, neo_geo13 είπε Τα ίδια ακριβώς νούμερα φοράμε και επέλεξες το σωστό σε ultraboost. Ειναι στενη ή γραμμή οπότε μια χαρά θα σου είναι. Όντως τελικά μου έκαναν μια χαρά! 1
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Ισχυει οτι εχει πεσει η ποιοτητα σε ολα τα παπουτσια; Παλαιοτερα δεν εβρισκες Ultraboost κατω απο 170 ευρω, και τωρα σε προσφορες πεφτουν κατω και απο 100;
gchris7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ισχυει οτι εχει πεσει η ποιοτητα σε ολα τα παπουτσια; Παλαιοτερα δεν εβρισκες Ultraboost κατω απο 170 ευρω, και τωρα σε προσφορες πεφτουν κατω και απο 100; Το 2017 τα είχα παρει 70. μετά το 2019 ξανα κάπου τόσο. Παντα ετρεχαν καλες προσφορές ανά περιόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις