Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια παρατήρηση γενική για το παπούτσι. 

Είναι σχετικά βαρύ και όχι πολύ σταθερό-φιλικό στον αστράγαλο για τρέξιμο όσο άλλα παπούτσια.

Αν δηλαδή γενικά κοιτάτε ελαφριά παπούτσια με προστασία/άνεση στο πιάσιμο του αστραγάλου, αυτό το παπούτσι ΔΕΝ είναι για εσάς.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πάντως μου φαίνονται άνετα χωρίς πάτους αλλά δεν τους έχω για να ξέρω αν με αυτούς είναι στενά. 

Θα κάνω σήμερα επιστροφή. Κρίμα γιατί φαίνονται ωραία παπούτσια και άνετα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Με 60 ευρώ για ultraboost εγώ όχι πάτους, ούτε κορδόνια δεν θα σας έβαζα.

Θες να στα στείλω 46 νούμερο; 

Επεξ/σία από tiniakos
Δημοσ.

Παρέλαβα χθες, φαίνονται αυθέντικα. Είναι το 3ο Ultraboost 22 που παίρνω, τα άλλα 2 σε διπλάσια τίμη σε Black Friday. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter.

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tiniakos είπε

Εμένα πάντως μου φαίνονται άνετα χωρίς πάτους αλλά δεν τους έχω για να ξέρω αν με αυτούς είναι στενά. 

Θα κάνω σήμερα επιστροφή. Κρίμα γιατί φαίνονται ωραία παπούτσια και άνετα. 

Γιατι δεν παιρνεις scholl απο κανα φαρμακειο. Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλυτερο απο τους ψευτοπατους που εχουν (εχω βαλει στα '20 τα δικα μου)

Δημοσ.

Όλα καλά ευτυχώς και εδώ, υπάρχουν πάτοι μέσα. 😛

Τρομερή προσφορά πάντως και παρόλο που δεν ήθελα κάποιο παπούτσι έκατσε μια χαρά μιας και ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω τα ultraboost.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω παρέλαβα σήμερα, μια χαρά τα παπούτσια, άνετα και ποιοτικά....αλλά....ρε σείς...Κάπως με χαλάει το πίσω μέρος του παπουτσιού. Τι φαρδιά σόλα είναι αυτή.🙄 Ίσως ενοχλεί εμένα που είμαι γυναίκα, αλλά γενικά εσάς σας αρέσει? (σκέφτομαι σοβαρά να τα επιστρέψω)

Επεξ/σία από 99Chris
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...