Προς το περιεχόμενο

Μερικα Downloads εχουν σταματησει απο το Kazaa lite!

no fear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!

Θα ηθελα να μαθω γιατι μερικα files που εχω αρχισει να κατεβαζω απο το Kazza lite εχουν σταματησει εδω και...μηνες!!!Ειναι συνεχεια σε searching mode or more sources needed αν και επιλεγω μονο files με καλο bandwith και αρκετους users.

Ξερει κανεις?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ti dead einai..??? xthes to katebasa kai mia xara leitourgei :)

Twra gia ta downloads ti na sou pw..isws oi xristes pou ta katebazeis den einai pia mesa...gia ksanaprospathise...

Δημοσ.

εξαρτάται από την ώρα, ποιοι είναι μέσα, τους τύπους αρχείων και τη διαθεσιμότητα του δικτύου... :D καθαρά τύχη δηλαδή...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ με το Kazaa είχα παρόμοιο πρόβλημα. Εδώ και καιρό όμως χρησιμοποιώ το Overnet με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει preview για τα αρχεία ήχου και βίντεο με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάποιος να καταλάβει με εύκολο τρόπο αν το εκάστοτε αρχείο είναι fake ή όχι.

Δημοσ.

Ναι βρε παιδια,αλλα το θεμα ειναι οτι εδω και μηνες μερικα files ενω ειναι στο 50%-80% κατεβασμενα,εχουν σταματησει!Ολα ειναι σε connecting,searching,more sources needed mode!

Μερικα νεα search που κανω σε αλλα files τα κατεβαζω κανονικα!

Εχω προσπαθησει να αλλαξω μερικα settings του kazza lite K++ αλλα τιποτα!

Εχει τυχει σε αλλον και τι εχει κανει σχετικα?

Να πω οτι εχω ADSL 384/128 Otenet.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε όλοι μαζί,

ένας-ένας :D

Έκανα λάθος :oops: είχα μείνει στο γεγονός ότι η Sharman έκλεισε όλα τα site που είχαν το KaZaA

και έκανε αλλαγές στο δίκτυό της, έτσι ώστε να μην μπορούν να μπούνε όσοι είχαν το Κ-Lite 2.4.

Οπότε έρχομαι στην επόμενη ερώτησή μου.

no fear ποια έκδοση χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

γηράσκω αεί διδασκόμενος ... Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ... νόμιζα ότι ήταν απλώς θέμα ημέρας και διαθεσιμότητας, αφού άλλες φορές 50+kb/sec και άλλες τίποτα... αυτό το resurrection πολύ καλό ...

Δημοσ.
Εχω την Kazaa liteK++ 2.4.3

Υπαρχει κατι καινουργιο???

Kazaa lite ressurection 0.0.7.5

Einai alitheia oti teleftea (1-2 mhnes) zorizetai poly.Palia to anoiga kai se 2 lepta resumaran kai ta 10 downloads pou eixa (ISDN 64k).Twra borei kai meta apo 1 tetarto akoma na kanoun ola connecting.......Kapote arxizei alla de paei opws palia :( Kai sigoura merika ondws borei na mou paroun kai vdomades gia na vrethei xrhsths.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...