georgeole Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, mindreader είπε Παρηγγειλα, για πρωτη φορα, laser color printer. Της Brother! Σιχαθηκα με hp... Ειχα ξανα παλια brother laser αλλα μονοχρωμο, ηταν αξιοπιστο πολυ. Και συμβατα τονερς υπαρχουν, μια χαρα νομιζω! Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη, και να ηρεμησω για χρονια με αυτο το χτικιασμα που περασα την τελευταια δεκαετια με τους inkjet, που καθε 3 χρονια ηθελαν πεταγμα, και μερα παρα μερα εγνοια να τυπωνω δοκιμαστικες σελιδες και χαιδεμα... Ελπιζω! Αντε να δουμε! Καλορίζικος! Ποιον επέλεξες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, georgeole είπε Καλορίζικος! Ποιον επέλεξες; BROTHER HL-L3230CDW COLOR LASER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, mindreader είπε με αυτο το χτικιασμα που περασα την τελευταια δεκαετια με τους inkjet Είπαμε όχι και έτσι....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, gatos74 είπε Είπαμε όχι και έτσι....🤣 Παρακαλώ κ. Συνήγορε, το λόγο έχει η Πολιτική Αγωγή. Μην τη διακόπτετε!!!😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 έχω epson l6190 κάνω χρήση κάθε εβδομάδα σίγουρα από 1 έως 5 σελίδες. πέρασαν τα 3 χρόνια και κάτι έβαλα τα δεύτερα μελάνια δώρο που είχα σε βαθύ καθαρισμό δεν με άφηνε να μπω . έπρεπε να αλλάξω λέει maintenance box το άλλαξα και πακέτο...το κίτρινο τίποτα.... μίλησα με επσον η πρώτη απάντηση να κάνω 6 καθαρισμούς συνεχόμενους και αν δεν φτιάξει μιλάμε με σέρβις. δεν έχω ιδέα βέβαια αλλά σίγουρα δεν θα συμφέρει η αλλαγή κεφαλής. άρα εγώ γιατί θέλω αυτές τις δυνατότητες θα πάω σε μάλλον ίδιο αλλά φθηνότερο μοντέλο κάνα 200πλας. είχα πριν ένα mp979 κανον καμία μα καμία σχέση σε εκτύπωση σάρωση ...γενικά στα πάντα αλλά κοστίζει τόσο το μελάνι που έφυγε νύχτα μετά από πολλά χρόνια. δυστυχώς δύσκολο να βρεις συνδυασμό και σίγουρα όπως αλλά βλέπε κινητά έχουν κόλπα ώστε να τα πετάς θες δε θες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 λοιπόν πήγα αποφασιστικά στον εκτυπωτή του τράβηξα αλλά 5 καθαρίσματα και όλα καλα.... τελικά μάλλον αν δεν τα δίνουμε σε μικρά μελάνια θα χαλάμε τ μεγάλα σε καθαρισμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, kinitos είπε λοιπόν πήγα αποφασιστικά στον εκτυπωτή του τράβηξα αλλά 5 καθαρίσματα και όλα καλα.... τελικά μάλλον αν δεν τα δίνουμε σε μικρά μελάνια θα χαλάμε τ μεγάλα σε καθαρισμό Αχ, αγαπητέ φίλε, η βάση είναι το "δίνουμε". Από εκεί ξεκινάνε κι εκεί καταλήγουν όλα...🤨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 τωρα να λεμε την αληθεια αν θες λιγο απο ολα τοτε πας σε inkjet αλλα με μεγαλα μελανια . αν δεν τυπωνεις συχνα δεν θες χρωματα δεν δεν δεν πας σε λειζερ ασπρομαυρο refurb και με 40 ευρω αντε και ενα τονερ 30 ευρω βγαζεις χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Και με τη συχνη χρήση να μη βουλωσουν ακρη δε βγαίνει. Πήρα από ενα φίλο εναν hp 2620 παλιό που οπως μου είπε είχα πάνω από χρονο να δουλέψει και τον είχε αποθηκη. Μου λέει σίγουρα θα θέλει μελάνια/ Πιάνω καθαρίζω τα δικά του που είχε μεσα με ζεστό νεράκι και υγρά μαντηλάκια και ω του θαύματος μετα από αρκετή προσπάθεια δούλεψαν και τα δύο.Το μαύρο μετα από καμια βδομάδα το απέρριψε.Το τρίχωμο το εχω γεμίσει δευτερη φορά μια χαρα δευλεύει είναι και XL. Αρα ολα είναι ένα μύθος για συχνή εκτύπωση να μη βουλώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Και με τη συχνη χρήση να μη βουλωσουν ακρη δε βγαίνει. Πήρα από ενα φίλο εναν hp 2620 παλιό που οπως μου είπε είχα πάνω από χρονο να δουλέψει και τον είχε αποθηκη. Μου λέει σίγουρα θα θέλει μελάνια/ Πιάνω καθαρίζω τα δικά του που είχε μεσα με ζεστό νεράκι και υγρά μαντηλάκια και ω του θαύματος μετα από αρκετή προσπάθεια δούλεψαν και τα δύο.Το μαύρο μετα από καμια βδομάδα το απέρριψε.Το τρίχωμο το εχω γεμίσει δευτερη φορά μια χαρα δευλεύει είναι και XL. Αρα ολα είναι ένα μύθος για συχνή εκτύπωση να μη βουλώσει. Αγαπητέ φίλε, χαίρομαι που έπιασε τόπο η προσπάθεια. Ωστόσο, ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα αδιακρίτως. ΔΕΝ είναι όλα μύθος. Πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά. Έχουμε περιπτώσεις όπου οι όποιες προσπάθειες ανάκαμψης δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα ή δεν απέδωσαν καθόλου, ειδικά όταν οι κεφαλές είναι πάνω στο μηχάνημα. ΥΓ Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι δεν έχουν όλοι το χρόνο ή/και το μεράκι ή/και την τεχνογνωσία να γεμίζουν μελάνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω παντως, δεν θυμαμαι προβληματα τετοιου τυπου, οταν ειχαν πρωτοβγει οι inkjet για ευρεια χρηση στην αγορα. Μιλω για δεκαετια του 90, αρχες 2000. Δεν θυμαμαι καμια εγνοια για το να μη βουλωσουν ακροφυσια. Τυπωνα οποτε γουσταρα και οτι ηθελα οταν το ηθελα. Οπως επρεπε να ειναι δηλαδη η χρηση, απροβληματιστη. Ειχαν μεγαλυτερα σωληνακια, κουκιδα εκτυπωσης; Μαλλον. Εκτυπωτες που εβγαζαν χαλαρα την δεκαετια!!!! Και χωρις τετοια προβληματα. Καταφεραν και μια καλη τεχνολογια, να την καταστρεψουν. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από mindreader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω παντως, δεν θυμαμαι προβληματα τετοιου τυπου, οταν ειχαν πρωτοβγει οι inkjet για ευρεια χρηση στην αγορα. Μιλω για δεκαετια του 90, αρχες 2000. Δεν θυμαμαι καμια εγνοια για το να μη βουλωσουν ακροφυσια. Τυπωνα οποτε γουσταρα και οτι ηθελα οταν το ηθελα. Οπως επρεπε να ειναι δηλαδη η χρηση, απροβληματιστη. Ειχαν μεγαλυτερα σωληνακια, κουκιδα εκτυπωσης; Μαλλον. Εκτυπωτες που εβγαζαν χαλαρα την δεκαετια!!!! Και χωρις τετοια προβληματα. Καταφεραν και μια καλη τεχνολογια, να την καταστρεψουν. Κράτα και μιά πισινή γιατί (χτύπα ξύλο) εάν σου πάθει κάτι ο laser σε βλέπω για dot matrix μετά....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, mindreader είπε Εγω παντως, δεν θυμαμαι προβληματα τετοιου τυπου, οταν ειχαν πρωτοβγει οι inkjet για ευρεια χρηση στην αγορα. Μιλω για δεκαετια του 90, αρχες 2000. Δεν θυμαμαι καμια εγνοια για το να μη βουλωσουν ακροφυσια. Τυπωνα οποτε γουσταρα και οτι ηθελα οταν το ηθελα. Οπως επρεπε να ειναι δηλαδη η χρηση, απροβληματιστη. Ειχαν μεγαλυτερα σωληνακια, κουκιδα εκτυπωσης; Μαλλον. Εκτυπωτες που εβγαζαν χαλαρα την δεκαετια!!!! Και χωρις τετοια προβληματα. Καταφεραν και μια καλη τεχνολογια, να την καταστρεψουν. Απλα αργησαν να ανακαλυψουν την κοτα με τα χρυσα αυγα. Γενικοτερα οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης, δυσκολο να βρεις οποιοδηποτε προϊον τεχνολογιας που να μην ισχυει η φραση "καθε περσι και καλυτερα". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, gatos74 είπε Κράτα και μιά πισινή γιατί (χτύπα ξύλο) εάν σου πάθει κάτι ο laser σε βλέπω για dot matrix μετά....🤣 Ποιο dot matrix; Χαρτί και μολύβι και άγιος ο Θεός!!!!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, georgeole είπε Ποιο dot matrix; Χαρτί και μολύβι και άγιος ο Θεός!!!!😂 Το carbon ξέχασες....😁 3 λεπτά πριν, gatos74 είπε Το carbon ξέχασες....😁 Και την ξεπατικοσούρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα